• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi seviyorum ama

Çocuğu ille bu adamdan mı yapmak zorundasınız adam hayatınızı harcamış böyle bi adamla ne çocuğu allahaşkına ya. Boşanın sevgi de bi yere kadar adam kokuyordur yahu ne sevgisi

Bilmiyorum hatalı miyim ilk geceden önce sordum yüz gorumlugu takacak misin diye.elbwtte dedi.dedim ya çok yalnız kaldım ben.hicbirsey bilmiyorum. İlk gece oldu tek bildiğim TV lerde gördüğüm . Hiç konuşmadım dedi noluyor işaret ettim anlamadı dedim yuzgorumlugu? Ben onu bilmiyorum para taksan olmaz mı dedi. Ama takacagini söylemiştin dedim neyse kalsın sağlık olsun dedim. Buna küstü bıraktı gitti odanın yanındaki bahçeye. Kalakaldım öyle. Yanına gittim o halde dedim gel. Gelmedi. Bende girdim içeri yattım. Geldi yanıma ilişkiye girmek istedi ama yapamadım. Bilmiyorum vajinismus da bununda etkisi olabilir gibi geliyor
Vajinismusun yüz görümlüğüyle uzaktan yakından alakası olamaz. Ben eşim ilk gece öyle davranınca yıkıldım,inanılmaz derecede üzüntü duydum, evlendiğime pişman oldum, kahroldum üzüntüden o yüzden de rahat bırakamadım kendimi diyorsanız bilemem. Siz filmlerde görüp heves etmişsiniz anladım ben. Ama günümüzde pek rastlanan bir jest değil artık. Hele öyle severek evlenmiş eşini arzulayan kadın bunun yüzünden solmaz. Vajinismus da öyle bir şey ki olmadıkça zorlaşır. Siz egzersiz falan o kadar aşama kaydetmişsiniz ki tek eksik eşiniz şu anda. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Evlilikten ne anladığınızı, ne beklediğinizi, her zaman yanında olduğunuzu ama bu işin bir ömür böyle yürümeyeceğini...Hakkınızda hayırlısı olsun

Eşinizin banyo ile alakali psikolojik bir sorunu var anladığım kadarıyla.adam eğer bahane uydurmuyorsa korkuyorum banyoda kalmaktan diyor hiç sordunuz mu nedenini? mutlaka altında yatan bir sebep olmalı bunun. Belki küçükken yaşadığı ya da duyduğu bir olay bu korkusunu tetikliyor olabilir. Banyo yapmaktan korktuğu için de ilişkiye girmekten çekiniyor galiba. Banyo işini hallettiginiz de diğer sıkıntılarınız da çözülecektir bence.

Eşinizin banyo ile alakali psikolojik bir sorunu var anladığım kadarıyla.adam eğer bahane uydurmuyorsa korkuyorum banyoda kalmaktan diyor hiç sordunuz mu nedenini? mutlaka altında yatan bir sebep olmalı bunun. Belki küçükken yaşadığı ya da duyduğu bir olay bu korkusunu tetikliyor olabilir. Banyo yapmaktan korktuğu için de ilişkiye girmekten çekiniyor galiba. Banyo işini hallettiginiz de diğer sıkıntılarınız da çözülecektir bence.
Bende dün akşam bunu söyledim. Sinir krizi geçirdim ne yapmamı istiyorsun dedi banyo yap düzenli bir hayatımız ilsuo dedim. Ben hastayım dedi gitti konuşmuyor dünden beri

Bilmiyorum desem ayıp olur mu? En son Aralık'ta denedik bı sorun yok gibiydi
Aralıktan bu yana isteksiz bir eş.. Bilemiyorum ama bir sorun olduğu aşikar. Hem cinsel hem psikolojik. Ya bu deveyi güdeceksiniz (nasıl olacak bilmiyorum) ya da bu diyardan gideceksiniz, başka çare yok.
Allah yardımcınız olsun

Vajinismusun yüz görümlüğüyle uzaktan yakından alakası olamaz. Ben eşim ilk gece öyle davranınca yıkıldım,inanılmaz derecede üzüntü duydum, evlendiğime pişman oldum, kahroldum üzüntüden o yüzden de rahat bırakamadım kendimi diyorsanız bilemem. Siz filmlerde görüp heves etmişsiniz anladım ben. Ama günümüzde pek rastlanan bir jest değil artık. Hele öyle severek evlenmiş eşini arzulayan kadın bunun yüzünden solmaz. Vajinismus da öyle bir şey ki olmadıkça zorlaşır. Siz egzersiz falan o kadar aşama kaydetmişsiniz ki tek eksik eşiniz şu anda. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Evlilikten ne anladığınızı, ne beklediğinizi, her zaman yanında olduğunuzu ama bu işin bir ömür böyle yürümeyeceğini...Hakkınızda hayırlısı olsun
Yüz gorumlugu değildi sorun benim bırakıp gidince üzüldüm ben . Bahçeye çıktı

Artık çok bunaldım. Ben bu hayatta aile istedim. Çok uçuk şeyler istemedim. Bende mi sorun var bilemiyorum. Bu düşünceler kafamdan gitmiyor

Ya kusura bakmayın ama eşiniz çok anormal. Bence normal bir insanla evlenmiş olsanız bu sorunu ya hiç yaşamazdınız veya çok kısa sürerdi. Belki de bilinçaltınızda onun hayalinizdeki ailedeki çocuğunuz için iyi bir baba ve iyi bir rol model olamayacağını düşünüyorsunuzdır ki emin olun olamaz.

Ben olsam ayrılır ve sonra normal biriyle evlenirdim. Bir 4 yılınız daha hayalinizden daha da çok uzaklaşarak geçmesin.

Bir de Google maps’ten kocanıza bakmanıza gerek yok. Öyle kokuşmuş adamı kimse istemez.

EVlenmeden once anlmadiniz mi kokmadi mi? 4 yil vajinusmus icin fazla geldi bana, acikcasi bunca zamandir hicbirsey olmamasi cok ilginc muhtemelen boyle yasamaya alismistir. Ama sorununun sadece banyo olduguna inanmiyorum, cinsel problemleriniz de var ikinixin de, evlilik filan degil bu anlattiginiz

Bence sen vajinusmus falan değilsin. Eşin sorunun sende olduğuna inandırmış seni. Oysaki onun cinsel dürtüleri yok, gay yada ereksiyon sorunu var. Aslında eşinin öok ciddi ruhsal bozuklarıda var belki oda etkendir cinsel hayatınızın olmamasına. Esin 4 yıldır tedavin konusunda sözde seni uyararak, ilgili ve istekli gözükmeye çalışmış ve bunuda başarmış. Tekrarlıyorum sorun eşinde

Yüz gorumlugu değildi sorun benim bırakıp gidince üzüldüm ben . Bahçeye çıktı
Bence siz de normal değilsiniz , yüz görümlüğü nedir yahu , hiç kimsesi olmayan insanlar var , onlar bile evleniyor.İlla adet töreye uygun mu olmak zorundaydı her şey? Sizi üzüp kırmak istemem ama bu adam sizi tüketiyor.Takıldığınız şeyler çok saçma.Yani eşiniz banyo yapmıyor , cinsellik yok , taa ilk gecede olan ve çok basit olduğunu düşündüğüm bir "yüz görümlüğü" konusunu sorun ediyorsunuz.Her şeyi ona bağlamışsınız.Yahu normal insanlar ya güler geçer işi şakaya vururdu ya da kırılıp küsse bile şimdiye kadar çözmüş olurdu bu basit sorunu.

Eşinizin sizinle paravan evlilik yaptığını düşünenlerdenim.Böyle bir adam babalık da yapmaz ki.Mutsuzluğunuza 1 kişi daha dahil olur.Lütfen sizi üzmeye çalıştığımı düşünmeyin , eşinizden habersiz de olsa siz kendiniz bir psikiyatriste gidin , her şeyi anlatın.Siz iyileşince zaten sorunun eşinizde olduğunu kendiniz anlarsınız ve kendinizi korumak için adımlar atmaya başlarsınız.Eşinizi bırakın artık , kendinize odaklanın.Sizde belki vajinismus bile yoktur.

Eşiniz eşcinsel olabilir.Siz kendiniz de diyorsunuz eşim ilk sevgilim vs diye.Belki de sizi gözüne kestirdi , tavlaması kolay bir kız diye ve sizinle bir ömür böyle yaşayabileceğini düşündü sizin sesiniz çıkmaz diye.Yok değil çok var böyle çift.Hatta bu forumda bile bir üye 12 13 yıl böyle bir evlilik sürdürmüştü.Erkekler bu konuda çok bencil olabiliyor.

ben adiniza cok uzuldum tum sayfalari tek tek okudum . arkadaslara katiliyorum.genel olarak fakat benim.dusuncem şu ben ikinzin de yuzde elli hatali oldugunu dusunuyorum. tamam kocanizin her seyi anormal olabilir ; ama siz bir kadın olarak beş aydir esinizin erekte olup olmadigini bilmeyerek demek ki adamla hiic ilgilenmemissiniz yani bi sevip oksama bi opme el sakası gibi seyler yapmamissiniz bu da aranizda bir sevgi bağı olmadığını ayni evi iki ev arkadaşi gbi kullandiğinzii aklima getiriyor : sizin ilk hataniz dort yildir bu hastaligi yenemeyisiniz bi kere ben olsam adam elden gidecek diye korkar daha bir hız veririm çalismalara ki gercekten seviyorsam. İkinci hatanız adamin baska tercihleri olabilir ve sizin bunu arastirmayis olmaniz mesela beb benimle bes ay boyunca hic sevismeyen ve bunu talep etmeyen erkekten once süphelenirim ardindan pesine adam takarim arastiririm. cunku nnormal degil yani en azindan yataga girince bir sarilma bir sürtünme falan da mi yasamuyorsunuz ? bir de evlenmeden once bunu nasil anlamadiniz bir insan üç gün banyo yapmasa yeminle saçlari birbirine yapisiyor rüzgar getiriyor kirli saç kokusunu ? bunu nasil anlamadiniz ? diğer hataniz ise bu banyo yapmama olayini beraberce cozmek adina onu israrla bir psikiyatra goturmeyisiniz ? bunlarin hepsi sizin evliliğinizin çok anormal bur yapida oldugunu gosteriyor ve bir de cocuk yapiyim diyosunuz ya adam gayse ?

Vay anasini arkadas ya ne adamlar var
Uzuldum adiniza ama merak ettigim sey o kokuyla sizi nasil evlilige ikna etti.

Back