- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.254
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinismusun yüz görümlüğüyle uzaktan yakından alakası olamaz. Ben eşim ilk gece öyle davranınca yıkıldım,inanılmaz derecede üzüntü duydum, evlendiğime pişman oldum, kahroldum üzüntüden o yüzden de rahat bırakamadım kendimi diyorsanız bilemem. Siz filmlerde görüp heves etmişsiniz anladım ben. Ama günümüzde pek rastlanan bir jest değil artık. Hele öyle severek evlenmiş eşini arzulayan kadın bunun yüzünden solmaz. Vajinismus da öyle bir şey ki olmadıkça zorlaşır. Siz egzersiz falan o kadar aşama kaydetmişsiniz ki tek eksik eşiniz şu anda. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Evlilikten ne anladığınızı, ne beklediğinizi, her zaman yanında olduğunuzu ama bu işin bir ömür böyle yürümeyeceğini...Hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyorum hatalı miyim ilk geceden önce sordum yüz gorumlugu takacak misin diye.elbwtte dedi.dedim ya çok yalnız kaldım ben.hicbirsey bilmiyorum. İlk gece oldu tek bildiğim TV lerde gördüğüm . Hiç konuşmadım dedi noluyor işaret ettim anlamadı dedim yuzgorumlugu? Ben onu bilmiyorum para taksan olmaz mı dedi. Ama takacagini söylemiştin dedim neyse kalsın sağlık olsun dedim. Buna küstü bıraktı gitti odanın yanındaki bahçeye. Kalakaldım öyle. Yanına gittim o halde dedim gel. Gelmedi. Bende girdim içeri yattım. Geldi yanıma ilişkiye girmek istedi ama yapamadım. Bilmiyorum vajinismus da bununda etkisi olabilir gibi geliyor
Olur bekliyorumDoktora gittim parmak egzersizleri yaptım. İki parmak iki boguma kadar geldim. İstersen özelden yazabilirim asamalari
Hayır degilPardon eşiniz mühendis mi acaba
Bilmiyorum desem ayıp olur mu? En son Aralık'ta denedik bı sorun yok gibiydiAffınıza sığınarak soruyorum ereksiyon sorunu var mı eşinizde? yeniuye01
Bende dün akşam bunu söyledim. Sinir krizi geçirdim ne yapmamı istiyorsun dedi banyo yap düzenli bir hayatımız ilsuo dedim. Ben hastayım dedi gitti konuşmuyor dünden beriEşinizin banyo ile alakali psikolojik bir sorunu var anladığım kadarıyla.adam eğer bahane uydurmuyorsa korkuyorum banyoda kalmaktan diyor hiç sordunuz mu nedenini? mutlaka altında yatan bir sebep olmalı bunun. Belki küçükken yaşadığı ya da duyduğu bir olay bu korkusunu tetikliyor olabilir. Banyo yapmaktan korktuğu için de ilişkiye girmekten çekiniyor galiba. Banyo işini hallettiginiz de diğer sıkıntılarınız da çözülecektir bence.
Bilmiyorum ki sorulmaz ki böyle şeyler başkasına. Ama aliyorlardirSenden başkası almıyor mu bu kokuyu?
Aralıktan bu yana isteksiz bir eş.. Bilemiyorum ama bir sorun olduğu aşikar. Hem cinsel hem psikolojik. Ya bu deveyi güdeceksiniz (nasıl olacak bilmiyorum) ya da bu diyardan gideceksiniz, başka çare yok.Bilmiyorum desem ayıp olur mu? En son Aralık'ta denedik bı sorun yok gibiydi
Yüz gorumlugu değildi sorun benim bırakıp gidince üzüldüm ben . Bahçeye çıktıVajinismusun yüz görümlüğüyle uzaktan yakından alakası olamaz. Ben eşim ilk gece öyle davranınca yıkıldım,inanılmaz derecede üzüntü duydum, evlendiğime pişman oldum, kahroldum üzüntüden o yüzden de rahat bırakamadım kendimi diyorsanız bilemem. Siz filmlerde görüp heves etmişsiniz anladım ben. Ama günümüzde pek rastlanan bir jest değil artık. Hele öyle severek evlenmiş eşini arzulayan kadın bunun yüzünden solmaz. Vajinismus da öyle bir şey ki olmadıkça zorlaşır. Siz egzersiz falan o kadar aşama kaydetmişsiniz ki tek eksik eşiniz şu anda. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Evlilikten ne anladığınızı, ne beklediğinizi, her zaman yanında olduğunuzu ama bu işin bir ömür böyle yürümeyeceğini...Hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuğu ille bu adamdan mı yapmak zorundasınız adam hayatınızı harcamış böyle bi adamla ne çocuğu allahaşkına ya. Boşanın sevgi de bi yere kadar adam kokuyordur yahu ne sevgisi
Artık çok bunaldım. Ben bu hayatta aile istedim. Çok uçuk şeyler istemedim. Bende mi sorun var bilemiyorum. Bu düşünceler kafamdan gitmiyor
Aralık'tan bu yana 5 koca ay geçmiş , bi' 5 ay daha geçse zaten nerdeyse 1 yıl ediyor.Ömrünüzü tüketiyor bu insan.Bilmiyorum desem ayıp olur mu? En son Aralık'ta denedik bı sorun yok gibiydi
Bence siz de normal değilsiniz , yüz görümlüğü nedir yahu , hiç kimsesi olmayan insanlar var , onlar bile evleniyor.İlla adet töreye uygun mu olmak zorundaydı her şey? Sizi üzüp kırmak istemem ama bu adam sizi tüketiyor.Takıldığınız şeyler çok saçma.Yani eşiniz banyo yapmıyor , cinsellik yok , taa ilk gecede olan ve çok basit olduğunu düşündüğüm bir "yüz görümlüğü" konusunu sorun ediyorsunuz.Her şeyi ona bağlamışsınız.Yahu normal insanlar ya güler geçer işi şakaya vururdu ya da kırılıp küsse bile şimdiye kadar çözmüş olurdu bu basit sorunu.Yüz gorumlugu değildi sorun benim bırakıp gidince üzüldüm ben . Bahçeye çıktı