Esimi seviyorum ama

Vajimismusu bu şekilde aşamazsınız zaten ki 4 yıl olmuş.
Eşinizde düzelmez bu saatten sonra 4 yılda hiç mücadele etmemiş adam doktora bile gitmemiş ki !

Ayrıca çocuk isteğinizi anlıyorum ancak her çocuk mutlu sağlıklı bir aileyi hak eder.
Sizin aile yapınız pek sağlıklı değil.
Ben kokan fobileri olan bi babam olsun istemezdim yaşlanıncada çocuk uğraşmak zorunda kalacak babasıyla.

Yaa ben inanmıyorum böyle yok banyodan korkuyormuş yok sudan korkuyormuş palavralarına, adam düpedüz PİS işte!

Siz de ısrarla bu kokidik adamla sevişmeyi hatta çocuk yapmayı mı planlıyorsunuz??

Psikolog falan fayda etmez huylu huyundan vazgeçmez, ıyyyy toplu taşımada, devlet dairelerinde, yolda sokakta iğrenç ötesi kokusunu duyduğum pis insanların eşleri sevgilileri var mıdır diye düşünüyordum, varmış hatta çocuk yapmaya bile çalışıyorlarmış öğrenmiş oldum!

Allah aşkına konu sahibi, bir insanın haftalarca banyo yapmaması onun bütünnnn artılarını siler süpürür. Kendinizi kandırmayın boşa

Allah rızası için çocuk yapmayın yazık günah sabi sübyanlara.

Bence vajinismus tedavisi gerçekleşmemesinin sebebi eşin yenememe sebebinde eşin
Ben mi art niyetliyim bilmiyorum ama açıkçası okurken eşinin erkeklere ilgisi olan kişilerden olduğunu düşündüm hangi erkek hep olmaz basım hastayım bilmem ne erteler olacak iş değil hep bir bahane

35 yaşındayım diyorsun bence daha fazla bu evlilikle hayatı ve hayallerini erteleme bence en doğrusu boşanıp yeni bir hayata başlamak doğru biriyle evlilik yapıp aile kurmak

Ben hepsini geçtimde insan 2 gün yıkanmasa kaşınır bu ne rahatık ?

Çok güldüm yaaa

O değil de mikrop kapacaksınız Allahım korusun arkadaşım.
Ne demek banyo yapmamak!
Yok arkadaş evlenmeden önce en az 1 sene beraber yaşamak şart olmalı bence.
Çok mantıklı. Anne babaya ne diyeceğiz peki ?

Eşinizle beraber destek almalısınız.
İkinizde sorunlarınızı çözmelisiniz. Bu şekilde ömür geçmez ki :/

Isterse dunyanin en kral erkegi olsun dus almadiktan sonra

Adam haftalarca banyo yapmıyor
Seks yok
Ne sevgisinden bahsediyorsunuz hala
Siz arkadaşlık ediyorsunuz o da çok kaliteli değil ya neyse.
Ben geleyim size arkadaşlık edeyim.
Her gün duş alırım, ev işlerine yardım ederim, espriliyimdir, gezmeyi de evde vakit geçirmeyi de severim.
Ha benden çocuk yapamazsınız ama o adamla da yapamazsınız.
Bu şekilde yazdım algılarınızı açın diye, umarım faydası olur, değerli vaktinizi harcamayın, cinsellik yaşayabileceğiniz düzgün bir adam, sonrasında da çocuk sizin de hakkınız. Cinselliksiz sevgi olmaz karşı cinsler arasında.

Herkese teşekkür ederim.
Nasıl bir hayatım oldu anlatsam inanmazsın iz.
Yüz gorumlugu ne takılan arkadaslar inanın ben o gece namaz kılınacağı ni filmlerden internetten falan öğrendim. İnternete baktım bazı seyşey için. Kimse ilgilenmedi benle. Adetlerinizi bilemem ama bizde gelin kızın yanında biri olur ya ben kina gecesijnfe kuaföre bile giderken tektim. Sonradan ablam geldi kuaförde de taksiyle eve geçtim siz düşünün artık. Kimse gelmedi almaya.
Erkek arkadaşim olmadı sayılır eşimden önce kısa süre birisiyle görüştüm bkac hafta o kadar. Başka bir ilişkim olmadı. Ha çıkmak isteyen evlenmek isteyen çok oldu ama ben çok utangaç olduğum için yapamadım. Esimde o zaman ikna etti beni nasıl olduysa işte.
Çocukken çok ufakken abimin eşi nefret ederdi benden. Çocuktum sebebini hiç bilmiyorum. Saklanirdimbi odaya görmesin bnei diye. Kimsede gelip kızım sen nasılsın demezdi bana.
İse İse girdim para çektim aile verdim param yetmedi. Ailem üzülmesin diye ses etmedim kelimenin anlamıyla aç kaldım. Bardak çorba ile karın doyururdum. Yine de ben kötü oldum.
Etrafımda herkes çok sever eşimi. Çok şanslısın derler hatta. Bosansam belki ailem bana kızacak iyi adamdı niye boşandın diye.
Gay olduğunu sanmıyorum.
Kafam durdu artık. Normal ailelerde böyle olmaz di mi ?

Bu adamin is arkadaslari cevresi hic mi rahatsiz olmuyor. Ailesi , aileniz ? Guzelce uyaran koktugunu imâ ede hic mi kimse yok. Surekli elbise degisse dahi yikanmiyor adam ya hu ,kokusunu kapatamaz . soylerken kirilmanizi istemem ama cocuk dusunmeyin bu adamdan. Basta size yazik. cinsel tercihi ne olursa olsun gitsin tedavi olsun

Süper olurdu ya

İlişkiniz kangrenli bir uzuv gibi Allah askına dibe sürüklüyor sizi
yazık değilmi ikinize de
Banyo yapmayan adam bır zahmet uzakta dursun özbakımdır bu ayıp ıkı hafta ne demek ?
İntiharı düşünmek yerıne uzaklaşın bıraz kendımızı dınleyın böyle yoran bir ilişkiyi daha ne kadar sürdüreceksınız danışacağınız aile büyüğü.veya kardeslerınız var mı uzaklaşın bıraz

Keşke iki hafta olsa raziyim
Kimseye danisamam öyle bir aile büyüğüm yok. Keşke olsaydı. Kimseye derdimi açamam

Keşke iki hafta olsa raziyim
Kimseye danisamam öyle bir aile büyüğüm yok. Keşke olsaydı. Kimseye derdimi açamam
Yakın bır arkadaş belki iyi gelir
Uzak bır akraba onlarda kalsan bıraz
Üst kat komşumuz var yaşlı bır cıft
Adamcağız ıdrar kaçırıyormuş karısı be banyoya ne çamaşırını degıstırmeye ikna edemıyormus bır de zorla yanımda yatacaksın diyormuş kadın midesi bulanarak ağlayarak mecburen rezıllık çıkmasın dıye katlanıyormuş
Hem de bu adamcağız genclıklerınde karısını hıc üzmez hep dendiğini yaparmış
Uzun lafın kısası ömür geçmez ki böyle biriyle kardesım tabıkı insan ilişkiye bıle girmek ıstemez
Kendını suçlama vajınusmus dıye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…