Esimi seviyorum ama

Sonundaki intihar kısmını okuyunca, intihara meyilli olduğunuzdan ötürü yorumumu sildim.

Son düzenleme:

++++

Allah yardimciniz olsun ama yani olayi tam oturtamadim kusura bakmayin esinizin rahatsizligi psikolojik mi yoksa farkli bir saglik sorunumu.Yazin tatile gittiniz mi hic deniz havuz konusunda dami ayni.Son olarak ozur dilerim biraz ozel oldu ama esinizin penisini gordunuzmu hic.Yani saklamaya calistigi bisey olabilirmi yani sacma olabilir dusuncem ama aklimada baska bisey gelmedi.Arkadaslar zaten gereken herseyi sormuslar.

O degilde bu KK‘da gezindigimden beri cok fazla rastlamadim, neredeyse Türkiyede her 3üncü kadin vajinismus, dünyanin en güzel seyi sevismek, bu kadar korkulur mu? Bide 4 senede gecmeyen vajinismus....cok ilginc ya ben cevremde kimseden böyle bisey duymadim, vajinismus diye bisey oldugunu ilk burda okudum

Ama benimde böyle kocam olsa ben de kasilirdim sanirim, ki iyi yanlari da varmis adamin ama böyle büyük bi sorunun yaninda o iyi yanlari kayboluyor

Acilen destek al, kendine daha fazla eziyet etme

Vajinismus hastası olan ve ona sabırla yaklaşan arkadaşım, evlendi hemen tedavi oldu 8 ay sonra birlikte oldular.
İnanılmaz iyi bi eşi var.
Bence siz ilişkiye gayet rahat girebilecek duruma gelmişsiniz ama bu adamla siz ömrü billah iliskiye giremezsiniz.
Bence sizin durumunuzun arkasına saklanmış kesinlikle cinsel hayatı yok bu adamın.
Bu adam kim bilir nasıl pis kokuyordur, saçlar pislikten kim bilir nasıl görünüyordur.
Eşinizin normalleştirme ye çalıştığı her şey anormal.
Sakın kendinde suç arama, bu adamla nasıl egzersiz yapılır ya, biliyorum o egzersizleri. Adam yanınıza yaklaşsa buram buram kokuyordur.

kadınlarin işi ne zor ya hep düzeltme yola getirme bizlere düşüyor çocuk olsa 2.ci çocuğunuzda kocanız olcak hadi çocuğa kızarsın egitirsin yola gelir.adami belli bi yaştan sonra alışkanlıklarını değiştirmek çok zor Allah yardımcınız olsun bol bol sabırla dua edin intihar kurtulus değil aksine hem dünyanızı hem ahiretinizi mahvetmeyin

Son düzenleme:
ikinizde normal gelmediniz bana kusura bakmayın 4 yıldır evli olup hala ilişkiye girmemiş olmanız bana çok tuhaf geldi.yanlış anlamayın kınamıyorum ama bir yerde bir sorun olmalı bu kadar zamandır bu derece önemli bir şeyi aşamamanız bunu gösteriyor.banyo yapmaması keyfi değil bence psikolojik bir sorunu var.kendi kişisel bakımını bu derece ihmal eden biriyle birlikte olamamanızda anormal değil aslında.çocuk işinden önce psikolojisini düzeltsin.bebek olursa enfeksiyon kapar Allah korusun.

Allah yardımcın olsun. Her işte vardır bi hayır birde böyle düşün. Bi yaştan sonra değiştiremezsin kimseyi yerinde olsam önüme bakardım.

Haftalarca yıkanmayan adamı işten atarlar. Patronu "seviyorum, özünde iyi bi insan ama" demez.

Siz bırakın deneme yapmayı, aynı evde nasıl yaşıyorsunuz? Daha kapıdan girerken yayılır o koku. Ayak kokusu, ter kokusu, popo kokusu üçlü kombo valla.

İnsan afrodit olsa fıısss diye söner ateşi o kokuyu duyunca. Almayın efendim eve falan. Kokusu eve siner yaa.

Ne demek banyoya giremiyor, korkusu var? Salonun ortasına leğen koyup yıkan derim. Olmadı balkonda hortum tutarım yine de eve sokmam.

Ay seviyorum diyorsunuz hala leyla olsam çöle gömerim, şirin olsam delinen dağı tıkarım ne sevgisi allasen yaa

Yatak odasına jakuzi yaptırın.
Orda yapsın banyosunu.
Madem banyo fobisi var aklıma bu geldi.

Çok zor ya Allah yardımcın olsun..

İlahi çok güldüm :) en iyisi bu herhalde

Esinizin banyo ile ilgili korkutan bir sorunmu var acaba korkmasin onlar banyo temizse gelmez. Destur çekip girsin banyoyo Ben su faturasının cok gelmeyeceğini bilsem gunde 3 kere girerim. Sirke falan sikin bide nasil rahat ediyor. Gelmez dedigim 3harfliler
Dini yorum yapmak yasak biliyorum o yüzden fazla ayrıntılı yazmadım MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla. Niyetim konu sahibine yardimci olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…