Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimi seviyorum ama
- Konu Sahibi yeniuye01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Deneme yapmıyoruz yapmıyor daha doğrusu
Gece uykusunda da o malum şey olmuyor mu ? Cumaya gitmiyor mu ? Oruç tutmuyor mu ? Her halükarda cünüp geziyor.Yazık
Konuyu tam anlayamadım. Hastalığı banyo korkusu mu yada banyoda nefes felan mı alamıyor. Ben mesela banyoda 15 dk kalınca nefesim kesiliyor kalbim deli gibi atıyor duşa kabini bile açamaz hale geliyorum. ılık suyla duş almaya çalışıyorum. Sanırım astım hastasıyım ve şampuan kokusu beni krize sokuyor. Ama banyomu hergün yapıyorum. çok uzun kalmadan. profesyonel bir yardım alın bence. Birde bu banyo olayı evlendikten sonramı çıktı acaba.Yani nişanlıyken koku felan hissediyormuydunuz. Sebep her ne olursa olsun çözülebilir bir mevzu.
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Cumaya gitmiyor oruç tutmuyor. Orucu hasta olduğu için tutamiyorGece uykusunda da o malum şey olmuyor mu ? Cumaya gitmiyor mu ? Oruç tutmuyor mu ? Her halükarda cünüp geziyor.Yazık
- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 26
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Hastalığı dolayısıyla banyoda çabuk bunalıyor. Kalpten krizi geçirmekten korkuyor. Saatlerce sürüyor zatenKonuyu tam anlayamadım. Hastalığı banyo korkusu mu yada banyoda nefes felan mı alamıyor. Ben mesela banyoda 15 dk kalınca nefesim kesiliyor kalbim deli gibi atıyor duşa kabini bile açamaz hale geliyorum. ılık suyla duş almaya çalışıyorum. Sanırım astım hastasıyım ve şampuan kokusu beni krize sokuyor. Ama banyomu hergün yapıyorum. çok uzun kalmadan. profesyonel bir yardım alın bence. Birde bu banyo olayı evlendikten sonramı çıktı acaba.Yani nişanlıyken koku felan hissediyormuydunuz. Sebep her ne olursa olsun çözülebilir bir mevzu.
- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Allah yardimciniz olsun cok zor yasadikalriniz.anladigim kadariyla cocuk istiyorsunuz sizin once hastaliginizdan kurtulub normal iliski yasamaniz lazim hamile kalmak kolay degil bu sinir stresslede hamile kalmaniz cok zor.Bence her sey bi yana oyle bir adamdan cocuk yapmak icin iki kere dusunun bence
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Seviyorum ama çok acı cekiyorumBoşanın, gerçekten kendinize yapacğınız en büyük iyilik bu olur.
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
İlk başlarda vardı ama yanasiyorduParavan evlilik konusunu bende düşünüyorum..
- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Haftalarca yikanmazsa saatlerce surer tabi.her gun yikansa uzun surmez.10dakika dus alir cikar.Hastalığı dolayısıyla banyoda çabuk bunalıyor. Kalpten krizi geçirmekten korkuyor. Saatlerce sürüyor zaten
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Bende önce bunu istiyorum normal bir ilişki. Çocuk sonra. Ayrıca ileride duzelmezse bir ömür böyle gecmezAllah yardimciniz olsun cok zor yasadikalriniz.anladigim kadariyla cocuk istiyorsunuz sizin once hastaliginizdan kurtulub normal iliski yasamaniz lazim hamile kalmak kolay degil bu sinir stresslede hamile kalmaniz cok zor.Bence her sey bi yana oyle bir adamdan cocuk yapmak icin iki kere dusunun bence
- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 26
Anlama diye yapmış olabilir. Burda çok okuduk önceden ilişkiye giripte sonradan itiraf edeni. Bence takibe almalısın. Yoksa bi erkeğin cinsellik olmadan yapabileceğine inanmıyorum.İlk başlarda vardı ama yanasiyordu
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Allah yardimciniz olsun. Esinizin ne gibi bir rahatsizligi varki böyle banyo yaptirmayacak kadar. Erkekler zaten 5 dak. bile alir dusunu. Kisa tutsun yada kapiyi acik tutsun ne biliyim. Ama evliliginiz size manevi anlamda zarar vermeye baslamis Allah yardimciniz olsun.
Okuyunca birde sanki esiniz banyo yapmaya üseniyormus gibi hissetim böyle olabilirmi acaba. Cünkü banyo yapmayi sevmeyen üsenen insanlar cok
Okuyunca birde sanki esiniz banyo yapmaya üseniyormus gibi hissetim böyle olabilirmi acaba. Cünkü banyo yapmayi sevmeyen üsenen insanlar cok
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Bilmiyorum eski sevgililerinden birkaçını biliyorum. SanmiySanm yaAnlama diye yapmış olabilir. Burda çok okuduk önceden ilişkiye giripte sonradan itiraf edeni. Bence takibe almalısın. Yoksa bi erkeğin cinsellik olmadan yapabileceğine inanmıyorum.
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Söz veriyor tamam diyor ama o hafta ya hasta ya yorgun oluyor. Hiç olmadı gezmeye gidiyigben buna gıcık oluyorum işte. Gezmeye gidersen yapamazsın tabiAllah yardimciniz olsun. Esinizin ne gibi bir rahatsizligi varki böyle banyo yaptirmayacak kadar. Erkekler zaten 5 dak. bile alir dusunu. Kisa tutsun yada kapiyi acik tutsun ne biliyim. Ama evliliginiz size manevi anlamda zarar vermeye baslamis Allah yardimciniz olsun.
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Söz veriyor tamam diyor ama o hafta ya hasta ya yorgun oluyor. Hiç olmadı gezmeye gidiyigben buna gıcık oluyorum işte. Gezmeye gidersen yapamazsın tabi
Beraber banyo yapsanız?
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Çok yalnizlik çektim yeniden o girdabı düşünemiyorumBoyle bir adamdan cocuk mu dusunuyorsunuz?
Esinizin psikologa ihtiyaci var.
Basim agriyor demesi vs resmen bahane bence.
Bosanmayi dusunun. Kendinize yeni bir hayat kurun.
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Denedim kirliyim diyip gelmiyorBeraber banyo yapsanız?