Esimi seviyorum ama

Yuz gorumlugu mu

kirliyken sevişemeyecek kadar titiz ama haftalarca banyo yapmayacak kadar pis..

Bu ne yaman çelişki değil mi?:)))
Banada paravan evlilik gibi geldi...

Biraz sorgulayayım altından başka şeyler çıkar diye düşündüm...

Boşanmak gerekiyor...

Böyle bir adamdan zaten çocuk,mocuk düşünmeniz büyük hata konu sahibesi...

Sizin yapacaginiz tek sey direk bir psikoloktan randevu alip ikinizde terapiye baslamalisiniz.
Hic vakit kaybetme burada bekleyip, durum baya ciddi allah yardimcin olsun. Umarim hayalini kurdugun duzenin olur bir gun.

ben pis ve kokan bir adami sevemezdim.net.okurken hayal ettim midem agzima geldi. bir de onunla ozel seyler yasayip hamile kalmak. püfffff.kalsin askida sevgiside. psikolojikse gitsin çözsün. onun yuzunden sinir ilaclari kullanmak ve intihar dusunmek sizinde sagliksiz dusundugunuzun gostergesi. çozemedim valla garip bir ciftsiniz..

Bu kadar pis adamın koynuna da girilmez.
Peki şey sorcam adamın pipisi erekte oluyor mu? Onunla ilgili bir sorun olmasın

Esinizin belki kapali alan fobisi var belki su fobisi var
Bunlari psikiyatri egitimi almamis insanlarin anlamasini beklemeyemeyiz elbetteki ama iyi bir psikologa gitmeniz lazim o da sizi buyuk ihtimal psikiyatra yonlendirecektir
Bu bir rahatsizlik lutfen esinize soyleyin banyo yapmayi beklemeden gitsin karsisindaki bir doktor onu elestirecek ya da kucuk gorecek degil bu yuzden
Esinizin ciddi anlamda bir profesyonelden yardim almasi sart
Su durumda sizin sorununuz ikinci siraya gecmeli bana kalirs

Esinizin kotu yanlari iyi yanlarini silip supurmus.
Haftalarca banyo yapmamak ne oggg.
Psikolojik destek almali kesinlikle.

Biz kadinlarin anne olma dürtüleri bazen o kadar agir basiyor ki... eşiniz psikolojik destek almayi kabul ediyorsa beraber prikolojik destek almaya baslayin. Kabul etmezse de yol verin gitsin derim ben... karsiniza yeni insanlar cikabilir. Yeniden sevebilirsiniz. Ama 4 senenizi vermissiniz degisen birsey olmamis. Daha kac senenizi vereceksiniz? Bu arada paravan evlilik ne demek ki? İlk defa duydum ben.

Psikolojik sorunları var diyelim su korkusu yada kapalı yer korkusu olan insan nasıl saatlerce banyoda kalabilir ki?o kısmı ilginç geldi bana adam ya hiç banyoya girmiyor yada banyodan çıkmıyor farklı bir psikolojik sorun sanırım.

Ben hic anlamam ama en yakin iki arkadasim da erkek ve gay. Konunuzu anlattim onlara simdi ikisi de bence paravan evlilik dedi. Toplum baskisi oldugu icin erkek kendine bile itiraf edememis olabilir dediler. Tabii sizin anlattiklariniz kadar biliyoruz ama kendi aralarinda cok fazla evli ve escinsel oldugu icin nasil desem ayni ortamda olduklarinda hemen birbirlerini anlarlar. Varsa cevrenizde sizin de gay arkadasiniz isterseniz bir agzini arayin.

Siz tabii ki emin olmadan bu konuda tepki vermeyin ama ama banyo konusu cok fena. En katlanamadigim sey. Banyoda kalp krizinden korkuyorsa panik atak falan olabilir mi psikiyatriste gitmemis mi? Annesiyle konustunuz mu hep mi boyleymis?

Kokudan esinin yanina yaklasamamak cok zor bi durum olsa gerek, helede bi cocuk yapmayi isterken. Ikinizinde tedaviye ihtiyaci var bence cocuktan once bi dusunun.

Geçmiş olsun Ya öncelikle. İntihar falan böyle şeyler düşünmeyin. Siz önemlisiniz bu ilişki de hayatınızın merkezi değil . Başka şeyler yapın mutlu olun. Bence ikinizde yıpranmışsınız. Bi şekilde hallolur. Çocuktan önce ilişkinizi düzeltmeye çabayayın.

Banyo yapmama kotu koku bosanma sebebidir biliyorsunuz degilmi. Birde banyo yapmamak psikolojik sorunu oldugunu gosterir. Esiniz bir uzmandan yardim almali bence.

Psikolojik sorunu var. Banyo yapmamak icin her turlu bahaneyi yaratiyor. Hastalaniyorum basim agriyor bunaliyorum banyoda vs. Adamin once kafasini duzeltmesi lazim. Allah konu sahibine sabir versin 4 yillik evliymis hemde. Ben boyle bir adamla 6 ay bile evli kalamazdim. Birak yatagima eve bile almazdim.

Hastalik hepimiz icin,benimde kronik bir hastaligim var. Ama bu durumda cocuk muhabbeti dönüyor. Lütfen ilk önce ikinizde psikolojik destek alin ve iyilesmeye gayret edin. Vajinismusu bu durumda yenmeniz imkansiz nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…