O bilmiyor nasil bakildigini bilse zaten kapatir o kendi gps siniki ben bulamiyim diyeoda sizin nerde olduğunuza bakıp gelmeden tüymüş olmasın
Banada tuhaf geliyor ama boyanin suyun yaninda isi ne o zaman yalan soylese diye düsünüyorumKendi kendine ayna yok bisey yok sac sampuanlar gibi sac boyanmaz ki hemde ilk defa boyuyomus tuhaf..
Banada tuhaf geliyor ama boyanin suyun yaninda isi ne o zaman yalan soylese diye düsünüyorumboyama degilde daha cok su digerine ne diyirlar türkce bilmiyorum tönung almancasi boyadan hafif bisi gecici bisey böle
güzelimbak ben de almanyadayim
sen de biliyorsunki burda insan aldatmak istese karsidakinin ruhu bileduymaz bence esine guven tabi simdiye kadarbir yalanina denk gelnediysen
evliliktegüvenolmazsa yurumez kesinlikle
Haklisin bu konuda tabiki yapmak istese oraya gitnesine bile gerek kalnaz baska turlude yapar bu gibi konularda hic bir yalanini felan yakalamadim canim ya her zaman acik bana karsi kiskanc oldugumu bildigi icin hep dikkatli davrabir hrajetlerine felan kavgagi kiskancliga sepep olucak seylerden hep kcar aslindagüzelimbak ben de almanyadayim
sen de biliyorsunki burda insan aldatmak istese karsidakinin ruhu bileduymaz bence esine guven tabi simdiye kadarbir yalanina denk gelnediysen
evliliktegüvenolmazsa yurumez kesinlikle
Hadi diyelim eşiniz saçını boyamak için gitti ama ormanda ne işi var ormanda saç mı boyanır herhangi bir yerde boyasın.Kuaförün madem çok işi var saçını kuaförün önünde boyasın arabanın içinde yada parkta boyasın ama ormanda ne işi var cidden anlamadım.
Onun yaptigi yerde park gibi bir yer aslinda hemen yaninda köpek egitim parki var onun yaptigi yerde az üst tarafinda
Demesine göre evden cikarken kafaya koymus boyamayi ben aradigimdada yukardan asagi arabanin yanina gelmis ben burdayim sen nerdesin diyordu ben karavanin yanindaykenEsinizi aradiniz nerdesin diye sonra ne olduda bu adam sac boyamayi birakip arabanim yanina gelmiis acaba
Karavandaki abla daha siftah yapmadim demis ama onada guven olmaz bence
Esiniz bastan ayaga anlatsin tekrar bence
sokakata saç boyanırmı o nasıl iş gerçekten her gun dahada şaşırdığım konular okuyorum yanı eşiniz doğrumu dıyor yalanmı söyluyor bı sonuca varamıyor ınsan bu kadar tuhaf bı durumda
Sordum simdi neden evde yapmadim diye diyor simdi sen gene bi ton soylenirsin diye sana demedim diyor ama gittigimdede yanina orda saci islak degildi yere su dokulmustu ama sacinda pek islaklik göremedim
bunca zahmete saçını boyayabılmişmi bari :44: