Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Kendi kendine ayna yok bisey yok sac sampuanlar gibi sac boyanmaz ki hemde ilk defa boyuyomus tuhaf..

Kendi kendine ayna yok bisey yok sac sampuanlar gibi sac boyanmaz ki hemde ilk defa boyuyomus tuhaf..
Banada tuhaf geliyor ama boyanin suyun yaninda isi ne o zaman yalan soylese diye düsünüyorum boyama degilde daha cok su digerine ne diyirlar türkce bilmiyorum tönung almancasi boyadan hafif bisi gecici bisey böle

Banada tuhaf geliyor ama boyanin suyun yaninda isi ne o zaman yalan soylese diye düsünüyorum boyama degilde daha cok su digerine ne diyirlar türkce bilmiyorum tönung almancasi boyadan hafif bisi gecici bisey böle

Esinin sacini boyadigi ormanda huloggggg diye bagirmak istiyorum nasil bisey bu

Gamze hanim sadece bisey sorucam esiniz kuafore diye cikmis ama evden cikarken havluda almis niye havlu alma geregi duymus kuaforun mesgul oldugu evde malummu olmus adama

Bence esiniz kilif hazirlamis uzgunum

Hadi diyelim eşiniz saçını boyamak için gitti ama ormanda ne işi var ormanda saç mı boyanır herhangi bir yerde boyasın.Kuaförün madem çok işi var saçını kuaförün önünde boyasın arabanın içinde yada parkta boyasın ama ormanda ne işi var cidden anlamadım.

güzelimbak ben de almanyadayim
sen de biliyorsunki burda insan aldatmak istese karsidakinin ruhu bileduymaz bence esine guven tabi simdiye kadarbir yalanina denk gelnediysen
evliliktegüvenolmazsa yurumez kesinlikle

sen de biliyorsunki burda insan aldatmak istese karsidakinin ruhu bileduymaz bence esine guven tabi simdiye kadarbir yalanina denk gelnediysen

bende almanyadayim da bu yazdiginizi anlamadim :44:
Neden ruhu duymasin
buisin Türkyesi almanyasi yok inanki eninde sonunda duyuuluyor
Allah büyük cekirge bir sicriyor iki sicriyor

Haklisin bu konuda tabiki yapmak istese oraya gitnesine bile gerek kalnaz baska turlude yapar bu gibi konularda hic bir yalanini felan yakalamadim canim ya her zaman acik bana karsi kiskanc oldugumu bildigi icin hep dikkatli davrabir hrajetlerine felan kavgagi kiskancliga sepep olucak seylerden hep kcar aslinda 2 sene oldu nerdeyse evleneli tahmin asla etmezdi onj takip edicegimi cünki hic böyle bir sey yapmadim onceden.. Anlatmasina göre önceden planlamis boyamayi ama berberi neden karistirdi bende anlmadim off yaa kafayi yicem valla simdi tekrar sorup birdaha birbirimize girmekte isteniyorum yarina kadar beklicem bakicam arkadan gidis yolu varmi diye

Arkadas esine coktan inanmis evet inanmak istiyosun haklisinda uzuldum durumuna ama gercekci olmalisin disarda ulu orta havlu su sac boyamak tuhaf sen yokken evde yapabilirdi yada baska yer mi yok ya orman da ne?

Onun yaptigi yerde park gibi bir yer aslinda hemen yaninda köpek egitim parki var onun yaptigi yerde az üst tarafinda

Onun yaptigi yerde park gibi bir yer aslinda hemen yaninda köpek egitim parki var onun yaptigi yerde az üst tarafinda

Esinizi aradiniz nerdesin diye sonra ne olduda bu adam sac boyamayi birakip arabanim yanina gelmiis acaba

Karavandaki abla daha siftah yapmadim demis ama onada guven olmaz bence

Esiniz bastan ayaga anlatsin tekrar bence

Son düzenleme:

adamı ormanda saç boyatacak kadar nasıl korkuttunuz ben onu da merak ettim

Son düzenleme:
sokakata saç boyanırmı o nasıl iş gerçekten her gun dahada şaşırdığım konular okuyorum yanı eşiniz doğrumu dıyor yalanmı söyluyor bı sonuca varamıyor ınsan bu kadar tuhaf bı durumda

aramızda alttan alttan seni aldatıyor diyen arkadaşlar sezdim yok efendim eşine inanmayı çoktan seçmiş tarzı yorumlar falan abartmayalım lütfen ortalığı germenin luzümu yok
bence aldatmamıstır ama aranızda ciddi bir sorun var demek ki adam saç boyamaya nereye gidiyor. :44:

Esinizi aradiniz nerdesin diye sonra ne olduda bu adam sac boyamayi birakip arabanim yanina gelmiis acaba

Karavandaki abla daha siftah yapmadim demis ama onada guven olmaz bence

Esiniz bastan ayaga anlatsin tekrar bence
Demesine göre evden cikarken kafaya koymus boyamayi ben aradigimdada yukardan asagi arabanin yanina gelmis ben burdayim sen nerdesin diyordu ben karavanin yanindayken

sokakata saç boyanırmı o nasıl iş gerçekten her gun dahada şaşırdığım konular okuyorum yanı eşiniz doğrumu dıyor yalanmı söyluyor bı sonuca varamıyor ınsan bu kadar tuhaf bı durumda

Sordum simdi neden evde yapmadim diye diyor simdi sen gene bi ton soylenirsin diye sana demedim diyor ama gittigimdede yanina orda saci islak degildi yere su dokulmustu ama sacinda pek islaklik göremedim

Sordum simdi neden evde yapmadim diye diyor simdi sen gene bi ton soylenirsin diye sana demedim diyor ama gittigimdede yanina orda saci islak degildi yere su dokulmustu ama sacinda pek islaklik göremedim

bunca zahmete saçını boyayabılmişmi bari :44:

sen eşinin maillerini bi kontrol etsene iphone' nunda kayıtlı olan mailni. sen o gps bakmayı bilmiyor diyorsun ama çok da zor değil öğrenmesi. eğer senin onun konumuna baktığına dair mail gitmişse ona ve görmüşse yerini değiştirmiş ve çabucak bu hikayeyi uydurmuş da olabilir. bir de onun iphone'unu kontrol et bi bakalım mail gidecek şekilde ayarlamış mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…