- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay arkadaş insanlar neler yaşıyo
eşin hakkında yorum yapmamız saçma yaşayan gören sensin. inanmakta istiyorsun anladığım kadarıyla. o zaman yorma kendini inan ama gözünü üzerinden ayırma.
bu arada pılını pırtını topla git nası diyo hamile karısına ben onu anlamadım , kendi gitsin
Saka Gibi valla
Hic kendi sacini kendi boyayan adam tanimiyorum. Hemde öyle bi mekanda. O kadinin genc yasli, güzel yada cirkin olmasi önemli deyil Bence. Önemli olan belli.
Ama bitataraftanda kadin niye yalan söylesin, yada siseler havlu falan.
Cok tuhaf bi durum. Dogruysa yazik esine, böyle biseyi aciklayabilmek cok zordur
seks karavanı orman saç boyamak nerde yaşıyorsunuz siz kibar tabirle ya trollük yapıp yorumlara gülüyorsunuz şuanda(ki bence öyle) ya da saçma yalanlar uydurmakta üstüne olmayan bir kocanız var
Ya iyi de erkekler kuafor tabirini kullanmaz ki
berber demezler mi?
Ayrica sac boyamak icin esinden korkup da kim ormana gider?
Onu birak demek ki suphelendigin bir seyler var ki esini gps ile takip ediyorsun.
Kimse durup dururken boyle bir sey yapmaz.
Demem o ki gorunen koy kilavuz istemez ...
saçını neden boyuyor ki eşin
Herhalde ben hep beyazlasmis yaslandin dedigim icin diye tahmin ediyorum, belki bu sebeblede söylemek istemedi bana boyayim dedigi zamanda hayir diyordum hep birde bazi biseyler almak istediginde paran coksa biriktir diyordum oda gitmis asitli su almis daha iyi gidiyor boya diye ben yine ona laf atarim paran cokmuydu da su alip yikiyorsun diye gelmemis eve
Asitli sumu almis.Dogrulugu varmidir,asitli suyla daha iyi gidiyorsa bende evdeki siseleri bitmeden ayirayim.Zira sacimi boyiycamHerhalde ben hep beyazlasmis yaslandin dedigim icin diye tahmin ediyorum, belki bu sebeblede söylemek istemedi bana boyayim dedigi zamanda hayir diyordum hep birde bazi biseyler almak istediginde paran coksa biriktir diyordum oda gitmis asitli su almis daha iyi gidiyor boya diye ben yine ona laf atarim paran cokmuydu da su alip yikiyorsun diye gelmemis eve
Türkiyede yok galiba.Yurt disinda bir cok ülkede var(hepsi demiyorum).seks karavanı nedir yaa hayatımda ilk kez böyle bişey duyuyorum ??????????
Gülsemmi,sasirsammi bilemedim.
Öncelikle sex karavani var,bu konuda süpheniz olmasin
Ormanda sac boyayani ilk defa duydum.Her zaman gittigi kuaför mesgül diye,baskasina güvenmiyor ,kendisi boyuyor
Bana biraz sey geldi,nasil diyim lächerlich :26:
Yapmistir diyemem,ama yapmamistirda diyemem...Esinizi taniyor,güveniyorsaniz sorun yok...
Yanliz sunuda unutmayin minareyi calan kilifini hazirlar
Türkiyede yok galiba.Yurt disinda bir cok ülkede var(hepsi demiyorum).
Yol kenarina bir karavan kurulur,Üzerindeki resimlerden ne amcla kuruldugu bellidir zaten.Ihtiyaci olanlar kullanir..Umarim anlamissinizdir...