Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Çok ilginç.

Kusura bakma ama ormanda saç boyamasına mı şaşırıyım, karavana mı şaşırıyım bilemedim :26:

Neyse eşiniz sizi aradığında karavanda değilmiş, e siz ordayken siz görmeden çıkamıcağına göre eşinizin bi suçu yok sanırım.

Ya iyi de erkekler kuafor tabirini kullanmaz ki
berber demezler mi?

Ayrica sac boyamak icin esinden korkup da kim ormana gider?

Onu birak demek ki suphelendigin bir seyler var ki esini gps ile takip ediyorsun.
Kimse durup dururken boyle bir sey yapmaz.

Demem o ki gorunen koy kilavuz istemez ...

Son düzenleme:
Saka Gibi valla:KK53:
Hic kendi sacini kendi boyayan adam tanimiyorum. Hemde öyle bi mekanda. O kadinin genc yasli, güzel yada cirkin olmasi önemli deyil Bence. Önemli olan belli.
Ama bitataraftanda kadin niye yalan söylesin, yada siseler havlu falan.
Cok tuhaf bi durum. Dogruysa yazik esine, böyle biseyi aciklayabilmek cok zordur

vay arkadaş insanlar neler yaşıyo :KK53:
eşin hakkında yorum yapmamız saçma yaşayan gören sensin. inanmakta istiyorsun anladığım kadarıyla. o zaman yorma kendini inan ama gözünü üzerinden ayırma.
bu arada pılını pırtını topla git nası diyo hamile karısına ben onu anlamadım , kendi gitsin :KK53:

Aslinda hic inanasim gelmiyor ama soyle bir bakinca deliller kadinin soyledikleri felan tersini gösteriyor kararaiz kaldim o sinirlenince hep diyor güvenmiyorsan ayrilalim diye o andada söyledi hemen pesindende özür diledi kizinca kendinden geciyor bu zamana kadar hc bir yalanini yanlisini yakalamadim yfak tefel seyler disinda hem evden ise isten eve bos zamanlardada hep beraber geziyoruz zaten desem yapmistir.. Neye inancagimi sasirdim ya :KK43:

sonuçta kafa da boya varken de bazı şeyler yapılır...

aradan o işi de çıkarmıştır...

o kadına boşuna sordun sen

evet geldi diycek hali yoktu...

Saka Gibi valla:KK53:
Hic kendi sacini kendi boyayan adam tanimiyorum. Hemde öyle bi mekanda. O kadinin genc yasli, güzel yada cirkin olmasi önemli deyil Bence. Önemli olan belli.
Ama bitataraftanda kadin niye yalan söylesin, yada siseler havlu falan.
Cok tuhaf bi durum. Dogruysa yazik esine, böyle biseyi aciklayabilmek cok zordur

Evet cok sacma oda diyor ne desen haklisin hakkaten tuhaf bir durum ne desen haklisin diyo.. ama yemin ederim karavanin orda oldugunu bilmiyordum diyo aklima bile gelmedi diyo. sacini o hic kuafore daha beter oluyo diye. Kadina dedim bak hamileyim cok zor durumdayim sende kadinsin bende dedim dogru soyle resme bakti bakti gormedim dedi üzüldüm sana dedi :KK43:

seks karavanı orman saç boyamak nerde yaşıyorsunuz siz kibar tabirle ya trollük yapıp yorumlara gülüyorsunuz şuanda(ki bence öyle) ya da saçma yalanlar uydurmakta üstüne olmayan bir kocanız var

Seks karavani var canim, hatta bircok karavan arka Arkaya Park edilmis sekilde hep ayni yerde duruyolar.
Hatta o yoldan gecicek olursak Ben bi bakarim hep tanidik araba varmi diye :KK52:

Ya iyi de erkekler kuafor tabirini kullanmaz ki
berber demezler mi?

Ayrica sac boyamak icin esinden korkup da kim ormana gider?

Onu birak demek ki suphelendigin bir seyler var ki esini gps ile takip ediyorsun.
Kimse durup dururken boyle bir sey yapmaz.

Demem o ki gorunen koy kilavuz istemez ...

Ya canim aslinda yukarda allah var bir sey yapicagini sanmiyorum bana tanistigimiz ilk günki gibi cok bagli ilgili.. Ama gel görki bende hastalik derecesinde kiskanc ve süpheciyim :KK43: hic bir neden yokken bile kavga gürûltü cikarabiliyorum iste.. Kendime engel olamiyorum.. Aldatilmak benjm icimde dag gibi bir korku olmus yillardir sanki beni aldatsin bende yakaliyim diye bekliyorum resmen :KK43: dertsiz basima dert arar giibi

Arkadaşım sen önce bir yurt dışındayız deseydin de şu seks karavanı , orman , karavanı yeni açan kadın fantazisine bu kadar şaşırmasaydık .

Bizim buralarda seks karavanları da , ormanda saç boyayan erkeklerde biraz tuhaf karşılanır , o sebeble asıl sorunuza odaklanamadık bir türlü , daha bu kısmı aşamadık da :KK52:

saçını neden boyuyor ki eşin

Herhalde ben hep beyazlasmis yaslandin dedigim icin diye tahmin ediyorum, belki bu sebeblede söylemek istemedi bana boyayim dedigi zamanda hayir diyordum hep :KK43: birde bazi biseyler almak istediginde paran coksa biriktir diyordum oda gitmis asitli su almis daha iyi gidiyor boya diye ben yine ona laf atarim paran cokmuydu da su alip yikiyorsun diye gelmemis eve

Gülsemmi,sasirsammi bilemedim.

Öncelikle sex karavani var,bu konuda süpheniz olmasin:KK34:

Ormanda sac boyayani ilk defa duydum.Her zaman gittigi kuaför mesgül diye,baskasina güvenmiyor ,kendisi boyuyor:KK36:

Bana biraz sey geldi,nasil diyim lächerlich :26:

Yapmistir diyemem,ama yapmamistirda diyemem...Esinizi taniyor,güveniyorsaniz sorun yok...

Yanliz sunuda unutmayin minareyi calan kilifini hazirlar:KK14:

Herhalde ben hep beyazlasmis yaslandin dedigim icin diye tahmin ediyorum, belki bu sebeblede söylemek istemedi bana boyayim dedigi zamanda hayir diyordum hep :KK43: birde bazi biseyler almak istediginde paran coksa biriktir diyordum oda gitmis asitli su almis daha iyi gidiyor boya diye ben yine ona laf atarim paran cokmuydu da su alip yikiyorsun diye gelmemis eve

siz de bu kadar bunaltmayın adamı sizden çekiniyor belli rahat bırakın ya orası onun da evi bu kadar lafta sokmayın

Asitli sumu almis.Dogrulugu varmidir,asitli suyla daha iyi gidiyorsa bende evdeki siseleri bitmeden ayirayim.Zira sacimi boyiycam:KK51:

seks karavanı nedir yaa hayatımda ilk kez böyle bişey duyuyorum ??????????
Türkiyede yok galiba.Yurt disinda bir cok ülkede var(hepsi demiyorum).

Yol kenarina bir karavan kurulur,Üzerindeki resimlerden ne amcla kuruldugu bellidir zaten.Ihtiyaci olanlar kullanir..Umarim anlamissinizdir...:KK14:

Gülsemmi,sasirsammi bilemedim.

Öncelikle sex karavani var,bu konuda süpheniz olmasin:KK34:

Ormanda sac boyayani ilk defa duydum.Her zaman gittigi kuaför mesgül diye,baskasina güvenmiyor ,kendisi boyuyor:KK36:

Bana biraz sey geldi,nasil diyim lächerlich :26:

Yapmistir diyemem,ama yapmamistirda diyemem...Esinizi taniyor,güveniyorsaniz sorun yok...

Yanliz sunuda unutmayin minareyi calan kilifini hazirlar:KK14:

Gercekten lâcherlich :KK43: ne yapicammm yaa artik bu kusku cikmaz icimden ama yarin gidip iyice incelicem o alani arkadaddan yol felan gidiyormu arabanin oraya diye baktim goremedim ama yarin sakin kafayla bakicam.. Ona kalda diyo hadi oraya gitmek istedim arabayi neden uzaga park edin karsi tarafinda evler var oraya park eder karsiya gecerdim neden yol kenarindan yüriyimki oraya kadar diyo herkes bni görsün diyemi

X