• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi rezil ettim herkese

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Uzaklaştırması olmasına rağmen gece sabaha eşim geldi eve birbirimize girdik apartmandakiler zor ayırdı canımı çok acıttı polisi ne aradım ama eşim gitmişti o zamana.

Artık canıma tak etmişti Sinirden deliye dönmüştüm sabaha kadar yatamadım Sabah olur olmaz eşimin çalıştığı karakola gittim , onu herkese rezil ettim haykırdıkça haykırdım bağırdım cagırdım gözüm hiç bir şey görmüyordu, gözümden bir damla yas akıtmadan intikamımı almış gibi rahatladım komutani eşimi karakoldan kovdu ondan sonrada çıktım boş boş dolandım hala da dolanıyorum okula da gitmedim, Kızlar ben nasıl dayancam bunlara ya bi basıma ya bunaldım vallahi bunaldım yardım edin bana ya bi an önce bosanıp kurtulmak istiym yok mu bunun bi yolu ya

Neden geldi konuşmak için filan mı? sakin ol bu kadar yopratma kendini. Ayrılık dönemi belli ki zor geçecek.
Gerekirse psikolog veya psikiatriden yardım almalısın yaşadıkların ağır geliyor ve belli ki kendini de tutamıyorsun.

Neden geldi konuşmak için filan mı? sakin ol bu kadar yopratma kendini. Ayrılık dönemi belli ki zor geçecek.
Gerekirse psikolog veya psikiatriden yardım almalısın yaşadıkların ağır geliyor ve belli ki kendini de tutamıyorsun.
Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime

Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime

Ne demek onun evi? Bikere boşanana kadar o evden erkek gitmeli kadın değil. Ev ikinizin ama bu durumda erkeğin gitmesi gerekiyor. Ne biçim insan bunlar..
çok zor şeyler kendine hakim olamaman çok normal hayatın alt üst olmuş,baban bir yandan.. gerçekten bence bir yardım alman gerekir böyle atlatman çok daha zor olucaktır..

Öyle babadan böyle evlat oluyor işte.

Şu koca ailelerinden şikayet edenlere hep söylemek istiyorum ama susuyorum.O aileler kocalarınızın aynası

en azından yeli değmiştir.İlla bir yerden bulaşmıştır huyları, tavırları.

Eğme kendini, dik dur.

Aferin sana.O seni rezil ederse, sen onu daha çok et.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış

Ne demek onun evi? Bikere boşanana kadar o evden erkek gitmeli kadın değil. Ev ikinizin ama bu durumda erkeğin gitmesi gerekiyor. Ne biçim insan bunlar..
çok zor şeyler kendine hakim olamaman çok normal hayatın alt üst olmuş,baban bir yandan.. gerçekten bence bir yardım alman gerekir böyle atlatman çok daha zor olucaktır..
Babam deseniz çok kötü durumda ben bittim iyice harap oldum 3 sene kendi ailesiyle kendi konuşmadı babası buna kredi çektirdi arsasını sattı beş parasız ortada bıraktı diye ailesiyle kendi görüşmek istemedi şimdi aralarından su sızmıyor bunu da hiç kaldıramyrm ya

Öyle babadan böyle evlat oluyor işte.

Şu koca ailelerinden şikayet edenlere hep söylemek istiyorum ama susuyorum.O aileler kocalarınızın aynası

en azından yeli değmiştir.İlla bir yerden bulaşmıştır huyları, tavırları.

Eğme kendini, dik dur.

Aferin sana.O seni rezil ederse, sen onu daha çok et.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
O sadece işiyle sorun yaşamaktan korkardı bende dayanamadım yasattım işte daha beterini yasatmadığıma dua etsin egilmiyorum din dik duruyorum ben dik durdukça o daha çok deliriyor işte

Hayırlısıyla ne zaman boşanma davanız?
Ne kadar daha dayanmak zorundasınız merak ettim.

Ben burdan sinir oldum ne demek evden git, erkek neresi olsa kalır ama kadın öyle değil. İyi yapmışsın işyerine gidip rezil etmekle
Acaba dedim yapmamalımıydım dedim ama dayanamadım ya gerçekten gözüm hiç bişeyde görmedi ben böyle yetiştim haksızlıpa tahammülüö asla yok

Okuyunca sinir oldum nasıl bir varlıklar insanlıktan ve adamlıktan nasibini alamamış belli ki inşalalh biranönce boşanıp kendi hayatınızı çizersiniz Allah yardımcınız olsun ...

Olan olmuş artık, olmuşla ölmüşe çare yok maalesef.
Zaten evlilik geçmişi hususunda bir hayal kırıklığı yaşatmıştı eşin.
Sonrası da zaten boşanmaya ulaştı...
Bence sen güvenliğin açısından kilidi tez vakitte değiştir.
Kendini üzme, inşallah en yakın zamanda kurtulursun.

Normalde bu tip şeyleri sevmem ama çalıştığı yere gitmiş olman içimin yağlarını eritti. Çok iyi olmuş. Arabayı getirdi mi ne yaptı?

Back