- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.118
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de hemen hemen her gün istediğim için aralarda reddedilmiş oluyorumBen kusemiyorum eşime ne zaman kızsam hemen bisiler yapar gönlümü alır güldürür adam ciddi duramıyor ki yatak konusunda da bencede ayrı yatilmasindan yana değilim alışkanlık haline gelir ve aranız daha fazla bozulur
Kocam yarın 7 de ise gidecek sahurunu verdim yedi yattı benden geçti o iş biz bebek düşünüyoruz o da aslında yarın ovulasyon testi alacaktım onu al dene sonra yapalım boşuna gitmesin demişti benimde alttan alttan işime geldiOlay zaten küs olsan da başka yerde uyumamaktır, yatağa küs girilmez derken adam size öküz gibi davranır, kalbinizi kırsa da sevişeceksiniz değil ki!
Saçma sapan erkek sahip zihniyeti ile kocana hayır diyemezsin demenin mantığı yok. Bunun farkında olmayan arkidişler siz de hayır diyebilirsiniz. Kendinizi et parçası değilsiniz.
L Limonlu Su seni de anladık bacım. Geç oldu, sahur vs olmadan sen takılma buralarda... bir dene şansını.
Bizim ayaklar da uzaklasir valla imrendim amaben de hemen hemen her gün istediğim için aralarda reddedilmiş oluyorum
yok biz küs gireriz yatağa arkamızı döneriz ama ayaklarımızla birbirimizi itelerken barışırız zaten
muhabbetiniz daim olsun
Amin inşallah hepimizinben de hemen hemen her gün istediğim için aralarda reddedilmiş oluyorum
yok biz küs gireriz yatağa arkamızı döneriz ama ayaklarımızla birbirimizi itelerken barışırız zaten
muhabbetiniz daim olsun
bunu açık bir dille konuşmanız gerek.Reddettim ve sat 11 den beri ayri odada oturuyo , yanima gelmedi. Hatasini telafi etmek icin cabalayacgina kendini ustu cikarmya calisiyo :/
Hmm iyi fikirbunu açık bir dille konuşmanız gerek.
kalbimi kırdın bu yüzden canım istemiyor diye başlayabilirsiniz. sonunu ne yani orgazm taklidi mi yapayım de orda zaten anlar hatasını
hahahha aynenKocam yarın 7 de ise gidecek sahurunu verdim yedi yattı benden geçti o iş biz bebek düşünüyoruz o da aslında yarın ovulasyon testi alacaktım onu al dene sonra yapalım boşuna gitmesin demişti benimde alttan alttan işime geldi
Ahh bu kocalar bu arada beni reddetti diye ilk evlendiğimiz dönemlerde 2. Defa ilişkimiz olsun diye hap almıştı ama baş ağrısı yapıyor diye 2 defa tek kullandı ben ıstemedim dedim sen dur sahurda çayına atayimda reddetmek neymiş görürsün dedim diyor ama orucumuz bozulur ikimizinde ben karışmam ayrıca sahur yapmayacam öyle dediğin için diyorduhahahha aynen
bata iki üç gün kaldı diye elleşmiyorum ramazan başladığından beri
gerçi biz çocuk istemezken de böyleydi hep ben reddediliyordum çünkü benim kocam balayında bile tv izliyordu akşamları ruhu böyle hep emekli albay gibi takılıyor
Kendi özelestirisini yapip hatasını anlamalı.kaldi ki aranızda kirginlik olmasa bile her an sevişmeye istekli olmayabilirsinizIste bende öyle düşünüyorum bundan dolayi reddettim ama kafami kurcalayan sey su, ya bubdan dolayi benden uzaklasirsa. E ne yapabilirim icimden gelmiyor
Onu sallayacak olgunlukta biri olduğunu düşünmüyorum. Aslında konu sahibine sormak lazım nasıl bir şey biliyor mu?bunu açık bir dille konuşmanız gerek.
kalbimi kırdın bu yüzden canım istemiyor diye başlayabilirsiniz. sonunu ne yani orgazm taklidi mi yapayım de orda zaten anlar hatasını
Yani isteksiz olduğunuzu dile getirebilmelisiniz ben rahatlıkla diyorum canımı sıktığın için istemiyorumKendi özelestirisini yapip hatasını anlamalı.kaldi ki aranızda kirginlik olmasa bile her an sevişmeye istekli olmayabilirsiniz
gerçi haklısınız ben olsaydım sevişirdim galiba mal gibi davranıp oooo çok süper ya harika zevk alıyorum falan der adamda bir gram istek bırakmazdım sankiOnu sallayacak olgunlukta biri olduğunu düşünmüyorum. Aslında konu sahibine sormak lazım nasıl bir şey biliyor mu?
Cok haklisiniz. Ve net bir cevap oldu. Deneyecegim bunu mutlakaKonu sahibi sen kendi eşini eğiteceksin. Şimdi de yat kendi yerinde oralı olma. Yarın da konuşursun, sen bana hayır dememelisin derken ne demek istedin? Beni kırdığın ve bana kava davrandığın sürece bilmelisin ki benden böyle bir şey isteyemezsin. Üstüne bir de tavır yaptın. Özür dilemen, benim gönlümü alman gerekirdi. Zorunluğum yok, bunu bir görev olarak göremezsin diye. Tabi daha kibar anlatın ama dik durun.