Eşimi reddettim

Eşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
madem bu konuda bilgilisiniz. bir soruda ben sorayım. beni aydınlatın.

diyelim ki oğlumun veli toplantısı var. ama benimde o gün hiç okula gidesim yok. gitmezsem de kıyamet kopmaz.

ne yapmalıyım? gitmemeliyim değil mi?

robot değilim çünkü. öğretmende benim robot olmadığımın farkında.

Hiç anlamadım yorumlari.
Ben canım istemiyorken ya da mutsuzken karpuz gibi, Kızılay'da kan verir gibi yatayım da adam üstümde iki debelensin mi? Bir kadın bunu kendisine nasıl yakistirir ya??
İğrenç
Cinsellik böyle bir şey değil ki.
Bu adeta: gözlerimi kaparim, vazifemi yaparım
kocamın bana dediği ve banada çok mantıklı gelen sebep;

-evde yemek yoksa acıkınca dışarıdan sipariş verebilirim ve beraber yeriz.

-evi temizlemem dersen, temizlikçi tutabilirim ve beraber ayaklarımızı uzatabiliriz.

-çocuklara bakmam dersen, bakıcı tutabilirim. yani bu ihtiyaçları başkalarınada yaptırabilirim.

Ama beni reddedersen; bu ihtiyacımı karşılayabilecek ikinci bir insan yok bu dünyada... çünkü seninle nikahlıyım.

yani bu konuda sana mecbursam, sende bunu bana karşı kullanamazsın.

İşte ASIL KENDİME YAKIŞTIRAMADIĞIM ŞEY; sana mecbur olan birine karşı bu konuyu koz olarak kullanmaktır.

Bir evlilik ya da ilişki içerisinde olmak, partnerinizle aktif cinsel hayatınızın olması demek her seks talebine rızanız olduğu anlamına gelmez. Hasta, yorgun, eşinize geçici de olsa duygusal açıdan uzak olabilirsiniz. Bu gibi nedenlere de ihtiyacınız yok hatta, sadece canınız o an seks yapmak istemiyor olabilir. Bu gayet normal. Kadınlar her an cinsel birleşmeye hazır birer makine değil neticede. Hele ki ortada duygusal bir anlaşmazlık varsa ve karşı taraf önce bunu çözümlemeden cinsellik beklentisindeyse çok daha rahatsızlık verici bir istek.

"Eşini reddetme, senden uzaklaşır." türevi yorumları da şaşkınlık içinde okudum. Konu sahibini ve derdini bu söyleyeceğimin dışında tutarak şunu ekleyeceğim; kadınlar kocalarına her koşulda seks sunmalıymış gibi konuşanların evlilik içi tecavüzden, bunun ülkemizde nasıl karayan bir yara olduğundan hiç haberi yok sanırım. Karşılıklı rıza hanımlar, öncelik bu.
e yuh artık...

'evlilik içi tecavüz' kavramı bilinçli bir şekilde topluma sokulmaya çalışılıyor bence... ve sizde buna bilerek veya bilmeyerek alet oluyorsunuz.

bir kaç patolojik vakıanın 'puntolarını büyütüp manşete taşıyarak' sanki bütün kocalar potansiyel karı tecavüzcüsüymüş gibi gösteriliyor.

benim gördüğüm; bu dünyada kadınlara en çok kötülüğü yapanlar yine kadınlardır. ve bu sitede onlardan çok var...

son olarak size şunu soruyorum; kaç tane evlilik içi tecavüz mağduru kadın tanıyorsunuz?

ben hiç tanımadım. bu konuda medyada gördüğüm haberlerin sayısı da bir elin parmakları bile değil...

bir erkeğin haksız yere karısını kırması yanlış evet. ama kocası haksız da olsa, kadının da kocayı reddetmesi yanlış.

o yanlış yapmayı biliyorsa bende yanlış yapmayı bilirim diyorsanız bu bambaşka bir sorun. cinsellikten daha büyük...
Siz haklı olduğunuz halde köle gibi kocanızin isteklerini körü körüne yerine getirebilirsiniz. Ne yapalım bu da sizin kendinize verdiğiniz değer. Anlaşılıyor ki sırf koca isteği yerine getirmek için evlenmişsiniz kendinize ve isteklerinize değer vermiyorsunuz çok yazık :işsiz:

ona karı olmayı taahhüt etmişsen isteksiz de olsan reddedemezsin.

O da koca olmayı taahhüt etmişse, isteksiz de olsa ailesine ve çocuklarına karşı vazifelerini yerine getirmek zorundadır. evcilik oynamıyoruz burada.

kusura bakmayın ama oha diyerek okudum mesajınızı. Hanımefendi isteksizken bal gibi de reddediyorum kocamı. Şişme bebek değilim ben, canım istemediği halde geçip yatağa uzanayım da adam iki dk işini halletsin diye düşünemem. Eşim de sağolsun sen bana mecbursun ben sana mecburum diye olaya çok farklı bir yerden girmiyor. "Canın istemiyorsa tabi ki zorla senle olacak halim yok, ikimiz de istekli olursak bunun tadı çıkar, birbirimize doyarız asıl" der hep. Yani normal bir insanın vermesi gereken tepki bu aslında, bir lütuf değil.

Ayrıca ne kadar alakasız örnekler vermişsiniz ya hu? Yok okul toplantısı yok temizlik, yardımcı vs. Eşiniz de "canın temizlik yapmak istemiyorsa yardımcı tutarım" demesini biliyor ama "canın birlikte olmak istemiyorsa olsun ben bir gün daha beklerim" diyemiyor, ilginçmiş.

Kadın dediğin, kocasını asla ama asla reddetmez; öyle ki değil kalbiniz kemikleriniz de kırılsa hazır ve nazır olmalısınız maazallah araya bir soğukluk girerse ne olur? Başka kadınlara gözü kaymasın diye hep doyurmalısınız, erkek dediğiniz böyle elde tutulur yoksa giderler saadeti başka kadınlarda ararlar. Reddedemezsiniz, kadınsanız böyle bir hakkınız yok; her an her dakika hazır olmanız da şart.

Mesela restoranda dışarı yemeğe çıktınız, e kocanızın isteği geldi, mecbursunuz kendiniz kadar kimseleri de kocanız kadar umursamamalısınız; hemen oracıkta eşinizi rahatlatmalısınız çünkü dediğim gibi, gözü hemen dışarı kayar erkek kısmının.

Bunu yapmakta zorlanıyorsanız kendinizin bir birey, insan, duyguları olan bir canlı olduğunuzu lütfen aklınızdan çıkarın. Siz bir tatmin makinesisiniz ve kocanızın canı ne zaman neyi istiyorsa yapacaksınız, bir geyşadan öte kendinizi bir şişme kadın gibi düşünün ki göreviniz kolaylaşsın. İşte tam olarak yapmanız gereken şey bu. Evcilik oynamıyorsunuz burada, şişme kadıncılık oynuyorsunuz çünkü. "Koca soğumasın aman, hemen pozisyon alın", anahtar kelimemiz bu.

Eşin de olsa sen bir makine değilsin aklın var beynin var duyguların var onlara göre hareket edersin. Güzel bir dille bahaneni söyleyerek bugün istemiyorum dersen karşındaki de anlayışla karşılamalı tatlım. Zaten anlayışla karşılamıyorsa sıkıntı büyük. Kimse kimsenin kölesi değil.

Ayrıca, nikah demek tapu demektir ve bu sadece kadının tapusunun erkekte olacağına dair bir antlaşmadır, erkek kısmısı genleri gereği aldatır, asla aldatmayan erkek yoktur bu yüzden bu riski en aza indirmek için her an sevişmeye hazır olmalı ve kırmızı geceliğinizi daima tek hamlede üzerinize geçirebileceğiniz uzaklıkta taşımalısınız; her kıyafetinize bir cep diktirin ve giymediğiniz zamanlarda saten kırmızı geceliğinizi burada taşıyınız.

Kadın kısmısı nikahlandığı anda kocasının hükmü altına girer nitekim imzayı atarken nikah memurunun çift taraflı temennilerine lütfen aldırmayınız, o imza kadının "Şişme kadınlık görevini her şartta kabul ediyor ve kocamı şenlendirmek için hayatımdan tamamen vazgeçiyorum" sözleşmesine attığı imzadır ve duygularından, bireyselliğinden, her türlü şeyden tamamen feragat ettiğini beyan ettiği bir ömür sözleşmedir. Bu sözleşme ile kabul edersiniz ki artık erkek sizin tek varlık sebebinizdir ve sadece onun cinsel ihtiyaçları ihtiyaçtır. Sizin dugyusal hiçbir ihtiyacınız olamaz ve bu asla dile getirilemez. Her neden tartıştıysanız zaten otomatikman haksızsınız. Üstelik bir de kocanızın mecburi ihtiyacını karşılamamışsınız.
Lütfen hemen kocanızın ayaklarına kapanın ve kendisini tatmin etmediğiniz için duvara 3 kere kafa atarak kendinizi cezalandırın. Adamı yormayın lütfen.Erkeklerin ihtiyaçları sizin modunuzdan elbette daha üstündür.

Cıks cıks cıks bir de konu açıyorsunuz, bunu her kadın biliyor olmalı dostum, hadi ama 21. yüzyıldayız kadınlar hala erkeklerini reddediyor. Ahh, hiç gelişemiyciz. Yuvanız yıkılır olmaz böyle, hadi o kırmızı geceliği çabucak giyinin ve iftara kadar tek ayak üzerinde kocanızı şenlendirmeye odaklı bekleyin.

Son düzenleme:
e yuh artık...

'evlilik içi tecavüz' kavramı bilinçli bir şekilde topluma sokulmaya çalışılıyor bence... ve sizde buna bilerek veya bilmeyerek alet oluyorsunuz.

bir kaç patolojik vakıanın 'puntolarını büyütüp manşete taşıyarak' sanki bütün kocalar potansiyel karı tecavüzcüsüymüş gibi gösteriliyor.

benim gördüğüm; bu dünyada kadınlara en çok kötülüğü yapanlar yine kadınlardır. ve bu sitede onlardan çok var...

son olarak size şunu soruyorum; kaç tane evlilik içi tecavüz mağduru kadın tanıyorsunuz?

ben hiç tanımadım. bu konuda medyada gördüğüm haberlerin sayısı da bir elin parmakları bile değil...
Merhaba, bana evlilik içi tecavüz haberlerine medyada çok sık rastlanılmadığını söylemişsiniz. Bu konuda haklısınız. Çünkü çoğunluğun nikahın cinsel birliktelik hakkı tanıdığı yargısıyla hareket ettiğini düşünürsek zaten birçok insan tecavüzün evlilikte yaşanan bir durum olmadığını sanıyor. Yakın çevremde boşanan iki kadın var ve bunlar maalesef bu duruma maruz kaldılar ancak yaşadıklarını bir profesyonele anlatana kadar buna tecavüz denebileceğinin farkında bile değillerdi. Ben bu konunun medyaya sizin de söylediğiniz gibi çok yansımamasının bir sebebini bazen mağdurun bile olan şeyi adlandıramaması olduğunu düşünüyorum. Bir diğer sebep de tecavüzün ortada evlilik olduğunda kanıtlanabilirliğinin zor olması. Zorlanmalar sonucu oluşan fiziksel bir tahribat olmadığı müddetçe -ki olmayabiliyor bazen- ispat etmek mümkün olmayabiliyor.

Bu dünyada kadınlara en çok kötülük yapan kadınlar demişsiniz. Medyayla bu kadar ilgiliyseniz kadın cinayetleri haberlerine baktığınızda katillerin yoğunlukla eş, eski eş, sevgili ya da eski sevgili olduğunu görebilirsiniz. Kötülük demişken. Bu platformda bazen beğeni almak için alaycı ya da yardım etmekten uzak yorumlarda bulunan insanlar bulunuyor. Üye olurken bir teste girmiyoruz ve o insanlar zaten dış dünyada olan, komşu/tanıdık/akraba olabilecek insanlar. Normal hayatta nasıl baş ediyorsak burada da öyle. Kadınların yaptığı kötülük yoktur, bütün kadınlar melektir demiyorum ama zaten konuyu buna nasıl bağladınız anlamıyorum.

Son olarak konu sahibinden özür diliyorum evlilik içi tecavüz gibi tat kaçırıcı bir konuyu kendi konusu içerisinde açtığım için. Tepkiye karşılık açıklama yapmak istemiştim. Konu sahibi için de birkaç şey ekleyecek olursam; partnerler çok ciddi olmayan dargınlıkları çözmek için bazen seksi kullanırlar, bu olağandır. Ancak size yanlış hissettiriyorsa yapmamak da hakkınız. Son yorumları okumadım ama umarım eşinizle iletişim kurup kırgınlığınızı gidermişsinizdir.

insan istemiyorsa tabi ki reddebilir de çok büyük kırgınlıklar değilse bence genelde beraber olmanın iyileştirici etkisi oluyor.
aksine böyle uzak kalmak, mesafe koymak kırgınlığı daha da büyütüyor bence.

Iyi geceler hanımlar, esim genel anlamda bana karsi istekli ama sorun su ki , ben ona kirilinca düzgün bi dille reddediyorum. Bu gece aramizda tattszlik oldu, ona kirildm. Daha sonra bana yaklasmak istedi fakat ben istemedigimi söyledimm. Kendisi ise: onu asla ne olursa olsun reddetmemem gerektigi i söyledi. Bende bana saygi duyman gerek istemiyorum dedim. Ve uyuyacagimi söyleyip ayrildim. Sorum su, yeni evli oldugum icin pek bilemiyorum. Esim istekli oldugu zaman onu reddetmem normal birsey mi? Yoksa cok yanlis bi tavır mı?
Aslında kırgın oldugunda biraz farklı oluyor sevişmek mesela öyle kırgın bir anımda eşim yakınlık gösterdiğinde asla reddetmem hatta şöyle Bi durum var iyiki de redetmiyorum çünkü sevişirken herzamanki olandan çok farklı oluyor sanki özür diler gibi açtıgı yarayı sarmaya çalışıyor bunu bana hissettirdiği için ona olan kırgınlığım gönlümde daha derin bir yer etmeden affedip unutabiliyorum o kadar özenli ve şefkatli yaklaşıyor ki bana o zaman ve hem zevki hemde sevildiğimi o kadar üst seviyede hissediyorum ki sizin eşiniz nasıl yaklaşır bilemem ama bizde böyle yani ben kolay kolay küsen biri değilim ama bazı noktada çok kırıldığım oluyor ve şükür eşim Bi şekilde telafi ediyor ne kadar kırarsa kırsın beni deli gibi sevdigini çok iyi biliyorum sarılarak uyuruz hep gece uyku arasında beni öpmesinden yorganı boynuma kadar çekip beni bir bebek gibi sarmalamasından anlıyorum yani bir insan sizi kırabilir bende kırıldım hıçkırarak agladıgım sinir krizi geçirip kitlendigim oldu ama bir şekilde hallediyoruz bide ben kendimi biliyorum eger kısa zamanda çözüp yakınlaşmazsam birdaha ısınamam sogudugumda da geri dönüşüm yok o iş biter bu yüzden de bence redwtmeyin eşinizi çünkü ikinizde de uzaklaşma soguma olursa geri dönüşü çok zor

madem bu konuda bilgilisiniz. bir soruda ben sorayım. beni aydınlatın.

diyelim ki oğlumun veli toplantısı var. ama benimde o gün hiç okula gidesim yok. gitmezsem de kıyamet kopmaz.

ne yapmalıyım? gitmemeliyim değil mi?

robot değilim çünkü. öğretmende benim robot olmadığımın farkında.
Valla siz cinsel ilişkiye veli toplantısına gider gibi giriyorsanız sizin için fark etmez tabi. Üzücü.

Valla siz cinsel ilişkiye veli toplantısına gider gibi giriyorsanız sizin için fark etmez tabi. Üzücü.
Never, bu arkadaşı alıntılayıp cevap yazsam mı? Diye düşündüm sonra vazgeçtim.
Tipik 'kadının en büyük düşmanı kadın' kafasındaki birine çok bir şey anlatabileceğimizi düşünmüyorum.
Sanki bu kadar kadını darp eden,
öldüren, psikolojik, ekonomik, cinsel, fiziksel şiddete maruz bırakan hemcinsleriymiş gibi insan psikolojisinden/toplum sosyolojisinden bihaber yorumlar yapılmıyor mu?
İnsan dumur oluyor.

Bu konularda kaç bilimsel makale okuduk acaba?
Araştırma sonuçlarından haberdar mıyız?
Bunu geçtim bizim ülkemizde bu konuları ciddiye alıp araştırma yapan kaç kişi var?

Mantığa bak;
-Ben eşinin tecavüzüne uğrayan birini tanımadım,
bu tip haberleri medyada da çok az gördüm demek ki böyle bir şey yok.
'Ben duymadım/görmedim öyleyse yok'
diye düşünen biriyle neyi, nasıl tartışacağız?

Duyan da bizim toplumuzda kadınların hakları konusunda çok bilinçli olduğunu zanneder.
Ya Hu! Kadınlarımızın çoğu kocasının zoraki ilişki girişimini, zaten erkeğin 'hakkı' olarak görüyor.
Evlilikte eş tecavüzü nedir? Bilen mi var?
Erimdir ne yapsa yeridir' kafasındayız biz.

Son düzenleme:
Never, bu arkadaşı alıntılayıp cevap yazsam mı? Diye düşündüm sonra vazgeçtim.
Tipik 'kadının en büyük düşmanı kadın' kafasındaki birine çok bir şey anlatabileceğimizi düşünmüyorum.
Sanki bu kadar kadını darp eden,
öldüren, psikolojik, ekonomik, cinsel, fiziksel şiddete maruz bırakan hemcinsleriymiş gibi insan psikolojisinden/toplum sosyolojisinden bihaber yorumlar yapılmıyor mu?
İnsan dumur oluyor.

Bu konularda kaç bilimsel makale okuduk acaba?
Araştırma sonuçlarından haberdar mıyız?
Bunu geçtim bizim ülkemizde bu konuları ciddiye alıp araştırma yapan kaç kişi var?

Duyan da bizim toplumuzda kadınların hakları konusunda çok bilinçli olduğunu zanneder.
Ya Hu! Kadınlarımızın çoğu kocasının zoraki ilişki girişimini, zaten erkeğin 'hakkı' olarak görüyor.
Evlilikte eş tecavüzü nedir? Bilen mi var?
'Erimdir ne yapsa yeridir' kafasındayız biz.
Maalesef, ne diyebilirim ki?
Zoraki ve mutsuz cinsel hayatların topluma negatif yansımaları oluyor aslında çoğu kişi farkında değil. Eşiyle yaşayacağı özel bir paylaşımı veli toplantısıyla bir tutan insanlara anlatmak mümkün değil dediğiniz gibi.

ona karı olmayı taahhüt etmişsen isteksiz de olsan reddedemezsin.

O da koca olmayı taahhüt etmişse, isteksiz de olsa ailesine ve çocuklarına karşı vazifelerini yerine getirmek zorundadır. evcilik oynamıyoruz burada.

Buradan bakınca gayet evcilik oynuyor gibisiniz.
Taahhüt etmeler, keskin görev dağılımları, biri "taahhüt ettiklerini" yapmayınca mızıkçılık yapma demek falan, tam bir evcilik oyunu gerçekten.

kocamın bana dediği ve banada çok mantıklı gelen sebep;

-evde yemek yoksa acıkınca dışarıdan sipariş verebilirim ve beraber yeriz.

-evi temizlemem dersen, temizlikçi tutabilirim ve beraber ayaklarımızı uzatabiliriz.

-çocuklara bakmam dersen, bakıcı tutabilirim. yani bu ihtiyaçları başkalarınada yaptırabilirim.

Ama beni reddedersen; bu ihtiyacımı karşılayabilecek ikinci bir insan yok bu dünyada... çünkü seninle nikahlıyım.

yani bu konuda sana mecbursam, sende bunu bana karşı kullanamazsın.

İşte ASIL KENDİME YAKIŞTIRAMADIĞIM ŞEY; sana mecbur olan birine karşı bu konuyu koz olarak kullanmaktır.

Bu mu mantıklı geldi size asdfghj
Bu söyledikleriniz evcilik değil gerçekten evlilik olan evliliklerde takım halinde yapılıyor yalnız.
Biri yemeği yapar, diğeri sofrayı toplar; biri temizlik yaparken diğeri çocuklarla ilgilenir; biri yerleri süpürür diğeri siler vs...
Cinsiyet belirtmedim farkındaysanız.
Evliliği evcilik değil takım olmak olarak gördükleri için sekslerini de beraber yapıyor insanlar. Aynı anda isteyerek, aynı anda keyif alarak. Bir tarafın diğerini kullandığı şekilde değil.
Bazıları da bunu yakıştıramıyor kendine :KK66:

Gerçekten böyle kadınlarda varmış karşındaki kişi seni kirdiginin farkına varmalı gözü dışarı kaymasinda iki cilve yapayım zaten ona odaklı bi kocan varsa karşında senin cilven yetmeyip gözü başkasında olacak ne saçma şeyler bunlar valla çokta güzel reddediyorum

X