Eşimi reddettim

Sabrınıza hayran kaldım.
Niye beğenmedin? Niye beğenmedin?
Bu da yeni moda Bdv'de.
Farklı konularda farklı üyelerde de şahit oldum bu tavra.
Bastığımız buton için de mi açıklama yapacağız yorum sahiplerine?
Çok ilginç...
Yorumları beğenmeme özgürlüğümüz yok sanırım. Benimde yorumlarım beğenilmiyor ama hiç sormadım neden diye

Bu durum cok rahatsiz edici, insan kırgınken nasil birlikte olabilir ki. Erkekler bi ilginç, kalbini kır kır ondan sonra gel birlikte olalim 🙄 bu bi görev değil iki kişi karşılıklı istediği zaman yaşanır

Genç arkadaşım, eşinle yatağa küs girme ama adamın canı istediğinde seni üzüp,
canı istediğinde sevişmek istemesine de müsade etme.
Cinsellik her ne kadar bizim toplumumuzda yanlış ve tek taraflı-erkek merkezli değerlendirilse de özünde çift taraflı ve duygu barındıran bir eylem.
Kocan şunu iyice anlamalı:
Karıma hoyrat davranırsam cinsellikten mahrum kalırım.
Adam seni ve duygularını önemsemeyi öğrenmeli.
Normalde bu işler böyle hesaplı kitaplı, pazarlıklı olmamalı, kendi ritminde ilerlemeli elbette.
Ama bizim bazı hödük erkeklerimize böyle zoraki öğretmek gerekiyor bazı şeyleri.

Kocanla konuş, seni inciten, duygusal olarak üzen söz ve davranışları tatlılıkla anlat.
'Bunlara maruz kaldığımda içimden sevişmek gelmiyor kusura bakma' de.
Aksi halde bir süre sonra gündüz seni horlayıp gece yanaşmakta beis görmez.
Nasıl alıştırırsan öyle gider.

ben olsam şey derdim
niye, sen biscolata erkeği misin de reddedilemezsin? 😂
Eşim bugün görevden geldi oruçtu vs derken yorgundu bende eşime birazdan duş alıp geliyorum yanına dedim 🤭oda biraz kem küm etti yarin falan dedi sonra bende dedim.ee iyi madem yarın bende istemeyecem öyle sen isteyince olacak isler değil bunlar dedim geldi böyle istiyorum falan dedi bende reddettim 🤪🤪🤭🤭😅😅

Iyi geceler hanımlar, esim genel anlamda bana karsi istekli ama sorun su ki , ben ona kirilinca düzgün bi dille reddediyorum. Bu gece aramizda tattszlik oldu, ona kirildm. Daha sonra bana yaklasmak istedi fakat ben istemedigimi söyledimm. Kendisi ise: onu asla ne olursa olsun reddetmemem gerektigi i söyledi. Bende bana saygi duyman gerek istemiyorum dedim. Ve uyuyacagimi söyleyip ayrildim. Sorum su, yeni evli oldugum icin pek bilemiyorum. Esim istekli oldugu zaman onu reddetmem normal birsey mi? Yoksa cok yanlis bi tavır mı?
Evli değilim ama reddetmenizde bir yanlışlık göremiyorum. Seks iki kişiyle yapılan bir şey. "Yeni evli"siniz diye kocanizla sevisme göreviniz yok ki bence.

Eşim bugün görevden geldi oruçtu vs derken yorgundu bende eşime birazdan duş alıp geliyorum yanına dedim 🤭oda biraz kem küm etti yarin falan dedi sonra bende dedim.ee iyi madem yarın bende istemeyecem öyle sen isteyince olacak isler değil bunlar dedim geldi böyle istiyorum falan dedi bende reddettim 🤪🤪🤭🤭😅😅
bizim evde de reddedilen hep benim ama adama daha hiç beni reddedemezsin demedim valla 😂😂😂

Kalbini kiran, gururunu kiran adamla hicbirsey olmamis gibi sevisince bunu hep yapabiliyor, kendine hic ceki duzen vermeyebiliyor. Cunku nasilsa yataga girince hersey duzelecek diye hatalarini oturup dusunmesine firsat kalmiyor. Sen bana ne yaparsan yap ben seninle sevisirim mesaji olusuyor adamin kafasinda cunku. Eskiler evet ne olursa olsun yataga kus girme derler ancak bu karsindaki sana saygili davranirsa dogru. Sana saygisizlik yapar, onurunu kirarsa ben benim onurumu kirsan da seni reddedemem diye sevisemem ben. Insan oldugumu unutmamali karsimdaki. Beni kirmamali, incitmemeli. Herseyden onemlisi saygisizlik yapmamali. Haddini bilmeli. Saygi biterse evlilik de bitiyor cunku.

Kalbini kiran, gururunu kiran adamla hicbirsey olmamis gibi sevisince bunu hep yapabiliyor, kendine hic ceki duzen vermeyebiliyor. Cunku nasilsa yataga girince hersey duzelecek diye hatalarini oturup dusunmesine firsat kalmiyor. Sen bana ne yaparsan yap ben seninle sevisirim mesaji olusuyor adamin kafasinda cunku. Eskiler evet ne olursa olsun yataga kus girme derler ancak bu karsindaki sana saygili davranirsa dogru. Sana saygisizlik yapar, onurunu kirarsa ben benim onurumu kirsan da seni reddedemem diye sevisemem ben. Insan oldugumu unutmamali karsimdaki. Beni kirmamali, incitmemeli. Herseyden onemlisi saygisizlik yapmamali. Haddini bilmeli. Saygi biterse evlilik de bitiyor cunku.
Ne güzel açıklamışsınız :KK9:

ben yatağa küs girme olayını şöyle yapıyorum küssek de yatağa gireriz g.t g.te uyuruz ama yine de birbirmizle uyuruz. bana başka yatağa gitmemeli eşler gibi geliyor bu olay. olay sevişmek değildir sanki.
Ben kusemiyorum eşime ne zaman kızsam hemen bisiler yapar gönlümü alır güldürür adam ciddi duramıyor ki 😅😅 yatak konusunda da bencede ayrı yatilmasindan yana değilim alışkanlık haline gelir ve aranız daha fazla bozulur

X