- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduysan bende niye reddediyorsun diye sordum hemde yeni evliyken oda cevap verdi neyi beğenmedin onu anlamadımYeni evli olmak robot gibi duygusuz olmayı gerektirmiyor. Kadın eşine kırgın tepkisi gayet insani ve normal.
Kadın neden reddettiğini gayet net açıklamış. Buna rağmen niye reddettin demenizi ve reddetmemesi gerektiğini savunmanızı beğenmedimOkuduysan bende niye reddediyorsun diye sordum hemde yeni evliyken oda cevap verdi neyi beğenmedin onu anlamadım
Okuduysan bende niye reddediyorsun diye sordum hemde yeni evliyken oda cevap verdi neyi beğenmedin onu anlamadım
Iste bende öyle düşünüyorum bundan dolayi reddettim ama kafami kurcalayan sey su, ya bubdan dolayi benden uzaklasirsa. E ne yapabilirim icimden gelmiyor
Peki bunu ona nasıl farkettirebilirim ?4 senelik evliyim, bu süre içinde eşimi çok defa reddetmişimdir. Aramızda sorun olduğunda reddetmişimdir, canım istememiştir reddetmişimdir, hastayımdır reddetmişimdir... vs. Eşim sırf bunun için benden uzaklaşacaksa hay hay kendi bilir, beni bağlamaz. Ki şimdiye kadar uzaklaşmadı, konusu geçtiğinde de iması vs olmadı çünkü benim robot olmadığımın, kanlı canlı, duyguları olan bir insan olduğumun farkında. Sizin eşinizin de bunun farkına varması lazım.
Eşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?Peki bunu ona nasıl farkettirebilirim ?
Peki bunu ona nasıl farkettirebilirim ?
şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrmEşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
Yo tam oturmuşbunun da dalgasını yapmışlar ya hiç hoş olmamış
Hmm ben zaten genel anlamda istekliyim ki esim de bunu dile getirmistr defalarca. Karsilikli iste. Ama insan kirgin olunca farkli oluyoYeni evliler genelde istekli olurlar konu sahibi demiş ki kirgin olunca bende sordum yeni evlisiniz neye kırkın olabilirsin ki istemiycek kadar herkes burda fikrini belirtebilir bunun altında bişey aramayın lütfen
bana göre hoş olmamış fikrimi söyledimYo tam oturmuş
Karikatür gibiyiz