Eşimi reddettim

Okuduysan bende niye reddediyorsun diye sordum hemde yeni evliyken oda cevap verdi neyi beğenmedin onu anlamadım 🙄

Niye reddiyorsun, reddetmemeliydin gibi anlaşılmıştır. Bende öyle anladım çünkü 😀. Siz yazınca böyle, ne yaptı da reddediyorsun demek istediğinizi anladım. 😊

Iste bende öyle düşünüyorum bundan dolayi reddettim ama kafami kurcalayan sey su, ya bubdan dolayi benden uzaklasirsa. E ne yapabilirim icimden gelmiyor

4 senelik evliyim, bu süre içinde eşimi çok defa reddetmişimdir. Aramızda sorun olduğunda reddetmişimdir, canım istememiştir reddetmişimdir, hastayımdır reddetmişimdir... vs. Eşim sırf bunun için benden uzaklaşacaksa hay hay kendi bilir, beni bağlamaz. Ki şimdiye kadar uzaklaşmadı, konusu geçtiğinde de iması vs olmadı çünkü benim robot olmadığımın, kanlı canlı, duyguları olan bir insan olduğumun farkında. Sizin eşinizin de bunun farkına varması lazım.

4 senelik evliyim, bu süre içinde eşimi çok defa reddetmişimdir. Aramızda sorun olduğunda reddetmişimdir, canım istememiştir reddetmişimdir, hastayımdır reddetmişimdir... vs. Eşim sırf bunun için benden uzaklaşacaksa hay hay kendi bilir, beni bağlamaz. Ki şimdiye kadar uzaklaşmadı, konusu geçtiğinde de iması vs olmadı çünkü benim robot olmadığımın, kanlı canlı, duyguları olan bir insan olduğumun farkında. Sizin eşinizin de bunun farkına varması lazım.
Peki bunu ona nasıl farkettirebilirim ?

Esasında eşlerin birbirini reddetmesi hiç hoş değil ,gurur kırıcı . Ama elbette kirginken mantıklı davranilmayabiliniyor. Ve kadınların %90ı bence kirildiğinda istekli olmuyor hak vermemek elde değil ,doğru değil ama. Derin mevzular. Yatağa hıç küs girmemeli odayı da terketmemeli.

Eğer ona kırgın olduğun için bu şekilde cezalandırmak istediysen doğru bir ceza değil. Uzmanlar bunu ceza olarak kullanmanın ilişkiye zarar verdiğini söylüyor. Ancak tabi ki canın da istemeyebilir. Sevişerek de barışabilirsiniz bunu da aklında tut :KK9: nihayetinde büyük bir şey yoksa küSlüğü uzatmamak en iyisi

Peki bunu ona nasıl farkettirebilirim ?

Konuşarak. Her istediğinde senle birlikte olamayabilirim, her seferinde canım istemeyebilir, modumda olmayabilirim, yorgun olabilirim, senin her ilişki çağrın benim için bir zorunluluk değil diyerek güzelce anlatın. Yani konuşmak gibi bir nimet varken (tabi eşinizin de özür dileyerek söylüyorum bu noktada anlayışsız bir hödük olmaması lazım) türlü çeşitli aksiyonlara gerek yok.

Eşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
[/QUOTE]
😄 şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrm

Yeni evliler genelde istekli olurlar konu sahibi demiş ki kirgin olunca bende sordum yeni evlisiniz neye kırkın olabilirsin ki istemiycek kadar herkes burda fikrini belirtebilir bunun altında bişey aramayın lütfen 🤔

Yeni evliler genelde istekli olurlar konu sahibi demiş ki kirgin olunca bende sordum yeni evlisiniz neye kırkın olabilirsin ki istemiycek kadar herkes burda fikrini belirtebilir bunun altında bişey aramayın lütfen 🤔
Hmm ben zaten genel anlamda istekliyim ki esim de bunu dile getirmistr defalarca. Karsilikli iste. Ama insan kirgin olunca farkli oluyo

X