Eşimi reddettim

Benim bir arkadaşım geçen gün aynı şekilde kavgalı olduklarında gece eşi yaklaşınca, dinimiz gereği seni reddetmem haram ama bil ki ben istemiyorum demiş. Öyle deyince adam vazgeçmiş. İlk kez duydum ondan, dinimizde bunun yeri nedir bilmiyorum ama Allah affetsin bana saçma geldi. İstemiyorsan istemiyorsundur tabii ki reddetmek en doğal hakkı kadının da erkeğin de. Sırf eşlerden biri istiyor diye olacak bir şey değil ki bu

Hmm ben zaten genel anlamda istekliyim ki esim de bunu dile getirmistr defalarca. Karsilikli iste. Ama insan kirgin olunca farkli oluyo
Olabilir eşine anlatabilirsin kırgınım havamda değilim diye

Reddetme durumu araya soğukluk girmesine ve eşlerin birbirinden uzaklaşmasına sebebiyet verir.o yüzden Birbirinize kırıldıysanız önce gönül alıp aranızı düzeltmeniz lazım aksi halde sevişmek çok zor olur.

Eşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
😄 şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrm
[/QUOTE]
Yani bunun için açıklama yapmaya bile gerek var mı bilmiyorum ama o nasıl her gün istemiyorsa sen de istemeyebilirsin. Beni asla reddedemezsin diye bir şey yok. Bu bir vazife değil çünkü, karşılıklı keyif alınan bir eylem.
Peki eşin neye dayanarak reddedemezsin diyor?

ne münasebet, hayat kadını mısın sen? onda bile karşılığında aldığı bir şey var işçinin. kocan seninle beraber olmak istiyorsa kalbini de kırmayacak. öyle olsa kölelik olurdu bu, evlilik değil. o resmini attığın şey de fena halde çarpıtılmış bir laftır.

daha yeni banım kalktı dini konuya yazmak istemiyordum ama dayanamıcam. :KK14: :KK53:

sahih hadis var, gündüz kötü davrandığınız hanımlarınızın gece koynuna girmeye utanmıyor musunuz diye. istemiyorsan bitmiştir. bir de yeni evlisiniz sakın alıştırma zorla ilişkiye. sakın.

Tabi ki reddedebilirsiniz, canınız istemeyebilir herhangi bir gerekçeye lüzum da yok. İstemeye istemeye sevişmek bana aşırı samimiyetsiz geliyor. Zaten kırgınken bir zahmet önce gönlünüzü alsın. Zaten şu salgın yüzünden her an dipdibeyiz yemin ediyorum gına geldi reddetmekten, adam günaydın dese hayır sevişemeyiz diyorum direk.

Kırgın oldugum zaman icimden gelmiyor :/
elbette hakkiniz redetmeye
siz robot değilsiniz ,kirginsiniz istemiyorsunuz tamam
aslinda yaparsaniz kendinize karşi sayginizi kayip edersiniz,sonra kendinizi kullanilmiş hisedersiniz.
eşinizde anlamasi gerek ,hep kirip hemde istediği gibi sevişemez.
böyle devam

Tam da size göre😊

Evet canım zaten bunlarda bizim sayemizde konuşuyorlar azıcık akil olsaydık
Bu konuşulanların fikirlerin alıcısı olmasaydık
Milletin yatak odasından sizene diyebilseydik
Böyleleri sirkte soytarı olurdu ancak
Nedir alıyoruz bu düşünceleri öğretileri
Bize pardon bana müstahaktır

Evet küs yatmayın derler. Ama sizinde istekli olmanız için önce bi kirmasin yada gönül alsın seks sadece erkekler için mi sadece onlar isteyince mi yapiliyo arkadaş biz gel dediğin de gel git dediğin gidersek ohoo

Kadın neden reddettiğini gayet net açıklamış. Buna rağmen niye reddettin demenizi ve reddetmemesi gerektiğini savunmanızı beğenmedim
Sabrınıza hayran kaldım.
Niye beğenmedin? Niye beğenmedin?
Bu da yeni moda Bdv'de.
Farklı konularda farklı üyelerde de şahit oldum bu tavra.
Bastığımız buton için de mi açıklama yapacağız yorum sahiplerine?
Çok ilginç...

Eşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
😄 şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrm
[/QUOTE]
Biraz medeniyet falan fırlatın üzerine :KK53:
Yıl olmuş kaç hala reddedilemem ben kafasında..

Elbette zorla yapacak değilsin hele kavga olmuşsa hiçbir şey olmamış gibi insan sevişemez. Bence doğru olanı yapmışsın. Eğer bir taraf diğerini kırıyorsa hatasını anlayıp ders çıkarmalı. Özür dileyip gönlünü almaya çalışırsa çok uzatma yine de

X