Kaynananızla mı yasıyorsunuzşunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrm
[/QUOTE]
Malesef bi sureligine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynananızla mı yasıyorsunuzşunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrm
Malesef bi sureligineKaynananızla mı yasıyorsunuz
Olabilir eşine anlatabilirsin kırgınım havamda değilim diyeHmm ben zaten genel anlamda istekliyim ki esim de bunu dile getirmistr defalarca. Karsilikli iste. Ama insan kirgin olunca farkli oluyo
Hergün yeni bir olay yeni bir skandalbana göre hoş olmamış fikrimi söyledim
Tam da size göreHergün yeni bir olay yeni bir skandal
artık kızmak çirkinliğini görmekten ziyade gülüyorum
Tamda bize göre
şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrmEşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
elbette hakkiniz redetmeyeKırgın oldugum zaman icimden gelmiyor :/
Tam da size göre
Sabrınıza hayran kaldım.Kadın neden reddettiğini gayet net açıklamış. Buna rağmen niye reddettin demenizi ve reddetmemesi gerektiğini savunmanızı beğenmedim
şunu demek istedim. Hani ona göre her istekli oldugunda reddetmemem gerek. Iste reddedilmesinin gayet dogal oldugunu nasil farkettireblrmEşiniz robot olmadığınızın farkında değil mi yani?
Değil mi yaSon zamanlarda gelen sorular gerçekten enteresan