Eşimi neden itiyorum?

Yani haklısınız tabi ama benim sorunum kaçmak zaten. Eşimin kaşından gözünden anlıyorum yanıma geleceğini hemen uyuma numarası veya hasta numarası vb. 🤣 Çok kırıcı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Uyarılmaya başladıktan sonra sıkıntı yok uyduracak bahanem kalmadıysa mutlu son ama işte şu isteksizliği bir yenebilsem
Psikolojinize yer etmiş işte. Eşinizin size bakışıyla ya da bedeniyle belli etmemesi lazım. :) sonra şevkatli yaklaşımdan girecek ufak dokunuşlarla işi yürütecek. Zihninizi kontrol ettiğiniz için size niyetini açık ettiğinde kaçıyorsunuz. Bunun tam tersini yani anlattığımı deneyin. Bu taktik bi arkadaşımda işe yaramıştı.

Merhaba 8 yıllık evliyim. Son 1 1.5 yıla kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Ama artık eşimi istememeye başladım. Çok seviyorum onda sıkıntı yok sarılıp öpüşmek istiyorum genelde. Adam da bıktı artık bir iki ay sabretti canın mı acıyo falan dedi ama yok artık çok tartışıyoruz bu konuda. Ayda bir bazen 2 ayda bir canım istiyor. Bazen diyorum benim libidom düşük heralde ondan istemiyorum diye bikaç hafta da öyle atlatıyorum. Artık eşim hiç utanıp sıkılmadan banyoda işini hallediyor.
Sizce gerçekten libido düşüklüğü diye birşey olabilir mi? Hormon takviyesi falan mı gerekir?
Hindistan cevizi yağını boca et😅oh mis gibi aci macı olmaz h sende rahat ederisn ben 6 yildir evliyim baş ucumdan ayirmiyorum.hemde dogal

X