Eşimi neden itiyorum?

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
37
Merhaba 8 yıllık evliyim. Son 1 1.5 yıla kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Ama artık eşimi istememeye başladım. Çok seviyorum onda sıkıntı yok sarılıp öpüşmek istiyorum genelde. Adam da bıktı artık bir iki ay sabretti canın mı acıyo falan dedi ama yok artık çok tartışıyoruz bu konuda. Ayda bir bazen 2 ayda bir canım istiyor. Bazen diyorum benim libidom düşük heralde ondan istemiyorum diye bikaç hafta da öyle atlatıyorum. Artık eşim hiç utanıp sıkılmadan banyoda işini hallediyor.
Sizce gerçekten libido düşüklüğü diye birşey olabilir mi? Hormon takviyesi falan mı gerekir?

Merhaba 8 yıllık evliyim. Son 1 1.5 yıla kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Ama artık eşimi istememeye başladım. Çok seviyorum onda sıkıntı yok sarılıp öpüşmek istiyorum genelde. Adam da bıktı artık bir iki ay sabretti canın mı acıyo falan dedi ama yok artık çok tartışıyoruz bu konuda. Ayda bir bazen 2 ayda bir canım istiyor. Bazen diyorum benim libidom düşük heralde ondan istemiyorum diye bikaç hafta da öyle atlatıyorum. Artık eşim hiç utanıp sıkılmadan banyoda işini hallediyor.
Sizce gerçekten libido düşüklüğü diye birşey olabilir mi? Hormon takviyesi falan mı gerekir?
Yani bence acı çektiğin için bu isteksizlik vajinismus diyolar galiba buna en kısa zaman bi kadın doğum uzmanına git derdini anlat bacım

kuruluk varsa ondan kaynaklı olabilir ön sevismeyi uzun tutun

kuruluk varsa ondan kaynaklı olabilir ön sevismeyi uzun tutun
Kuruluk hissedene kadar yatağa bile girmiyorum isteyecek diye televizyonun karşısında uyuyorum bazen. Genelde burda erkekler için yazarlar bu anlattıklarımı.😊
Kuruluk problemim pek yok olduğu zaman da nadir de olsa orda bırakır hiç üstelemez.
Yani ben bi başlasam tahrik olduktan sonra orgazm da oluyorum o konuda sıkıntı yok ama nasıl anlatsam istemiyorum başlamak. Hormonlarla ilgili olabilir mi diye sormak istemiştim.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz incir çekirdeği yagından fayda gormustu, bı dene ıstersen. Ayda bır bana normal gelmedı, bıldıgın ısteksızlık o

Uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyorsanız cinsel isteksizlik yapar. Vitamin eksikliğiniz varsa yine cinsel isteksizlik ve yorgunluk yapar. Hiç biri değilse psikolojiktir belki. Önce değerlerinize baktırın sonra da olmadı terapi alın. Çünkü 2 ayda bir cidden uzun bir süre.

Kuruluk hissedene kadar yatağa bile girmiyorum isteyecek diye televizyonun karşısında uyuyorum bazen. Genelde burda erkekler için yazarlar bu anlattıklarımı.😊
Kuruluk problemim pek yok olduğu zaman da nadir de olsa orda bırakır hiç üstelemez.
Yani ben bi başlasam tahrik olduktan sonra orgazm da oluyorum o konuda sıkıntı yok ama nasıl anlatsam istemiyorum başlamak. Hormonlarla ilgili olabilir mi diye sormak istemiştim.
Vajinismus dogumdan sonra bile olabiliyo canim travmatik bi durum yani evliligin basinda da olabiliyo sonradan da olabiliyo

Evet böyle bir şey var, ben altı yıl yaşadım onunla. Kadınlarda libido fiziksel ve zihinsel yorgunluklar çok bağlantılı, hayatınızı gözden geçirin, sizi iki şekilde de yoran şeyleri hayatınızdan çıkarmaya çalışın, bunlar önceliğiniz olmalı, doğum kontrol hapı kullanıyorsanız bırakın bazı haplar uzun süreli kullanımda ciddi isteksizliğe ve kuruluğa sebep oluyor. Bunların yanında kafanızı rahatlatacak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek bitki çayları tüketin melisa olur rezene olur bu etkiye sahip başka çaylar olur, ayrıca afradizyak etkili şeyler tüketin bunların en etkilileri gingseng, ginko biloba ve incir çekirdeği yağı, ben kolay bulabildiğim için incir çekirdeği yağını tercih ettim sabahları aç karınla bir çay kaşığı tüketiyorum, yağ bana olmaz derseniz bahsettiğim diğer bitkileri içeren vitamin takviyelerini araştırın.

Kadın isteksizliği çok komplike bir sorun ben buraya özet geçtim, siz bu konularda kendinizi irdeleyin, önce zihin ve beden yorgunluğuna sonra doğum kontrol yönteminize eğilin bunlar yetmezse takviyelere bakarsınız. İnşallah yardımcı olabilecek bir şeyler yazmışımdır

Uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyorsanız cinsel isteksizlik yapar. Vitamin eksikliğiniz varsa yine cinsel isteksizlik ve yorgunluk yapar. Hiç biri değilse psikolojiktir belki. Önce değerlerinize baktırın sonra da olmadı terapi alın. Çünkü 2 ayda bir cidden uzun bir süre.
Yok ilk günden beri prezervatif kullanıyoruz. Değerlerime baktırmayı düşünüyorum ama hangi doktora gidilir acaba? Bir de çekiniyorum şu salgın döneminde hastaneye gidip isteksizlik için geldim demeye. Köy yanar deli taranır gibi 🤣
Başka bir konu için terapi alırken psikoloğum görev gibi sorumluluk vermişti haftada bir mutlaka gerekir kendini zorla diye. Ondan sonra iyice soğudum ben

Yok ilk günden beri prezervatif kullanıyoruz. Değerlerime baktırmayı düşünüyorum ama hangi doktora gidilir acaba? Bir de çekiniyorum şu salgın döneminde hastaneye gidip isteksizlik için geldim demeye. Köy yanar deli taranır gibi 🤣
Başka bir konu için terapi alırken psikoloğum görev gibi sorumluluk vermişti haftada bir mutlaka gerekir kendini zorla diye. Ondan sonra iyice soğudum ben
Değerlerinize baktırmak için isteksizim demenize gerek yok. Aile hekimliğinde bile yapılıyor. Değerlerime baktırmak istiyorum demeniz yeterli. Sorumluluk olarak görmeniz sizi etkilemiş olabilir gerçekten. Ama durduk yere böyle olması da normal değil. İsteksizliğiniz eşinize karışımı yoksa hiç cinsel ihtiyaç duymuyor musunuz?

Değerlerinize baktırmak için isteksizim demenize gerek yok. Aile hekimliğinde bile yapılıyor. Değerlerime baktırmak istiyorum demeniz yeterli. Sorumluluk olarak görmeniz sizi etkilemiş olabilir gerçekten. Ama durduk yere böyle olması da normal değil. İsteksizliğiniz eşinize karışımı yoksa hiç cinsel ihtiyaç duymuyor musunuz?
Yanlış psikolog seçimi gerçekten çok kötü. Hem maddi hem manevi olarak zarar gördüm. Aslında bikaç kez ben de masturbasyon ihtiyacı duydum. Ama eşimi de seviyorum düşün düşün içinden çıkamıyorum. En iyisi doktora danışmak galiba. Belki de biyolojik birşeyi kafamda büyütüyorum

Neye yarıyor

Marsis Marsis beni de o banyo olduruyor..
Sorumluluk gibi haftada 1 yüklenilmesi beni öldürüyordu. Esimde de erken b.. problemi var doğal olarak cinsellik benim için çok korkunc
Erken boşalma ciddi bir problem diye biliyorum tedavisi de mümkünmüş.
İlişkiyi görev olarak sürekli dayatmak insanı gerçekten çok yıpratıyor. Geçenlerde eşim tamam rahat bırakcam seni sen istemeden asla yanına gelmicem dedi ama dayanamayıp ertesi gün yine ısrar yine tartışma... Bundan iki yıl önceki hallerimizi o kadar özlüyorum ki.

Evet böyle bir şey var, ben altı yıl yaşadım onunla. Kadınlarda libido fiziksel ve zihinsel yorgunluklar çok bağlantılı, hayatınızı gözden geçirin, sizi iki şekilde de yoran şeyleri hayatınızdan çıkarmaya çalışın, bunlar önceliğiniz olmalı, doğum kontrol hapı kullanıyorsanız bırakın bazı haplar uzun süreli kullanımda ciddi isteksizliğe ve kuruluğa sebep oluyor. Bunların yanında kafanızı rahatlatacak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek bitki çayları tüketin melisa olur rezene olur bu etkiye sahip başka çaylar olur, ayrıca afradizyak etkili şeyler tüketin bunların en etkilileri gingseng, ginko biloba ve incir çekirdeği yağı, ben kolay bulabildiğim için incir çekirdeği yağını tercih ettim sabahları aç karınla bir çay kaşığı tüketiyorum, yağ bana olmaz derseniz bahsettiğim diğer bitkileri içeren vitamin takviyelerini araştırın.

Kadın isteksizliği çok komplike bir sorun ben buraya özet geçtim, siz bu konularda kendinizi irdeleyin, önce zihin ve beden yorgunluğuna sonra doğum kontrol yönteminize eğilin bunlar yetmezse takviyelere bakarsınız. İnşallah yardımcı olabilecek bir şeyler yazmışımdır
Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Prezervatiften başka birşey hiç kullanmadık. O da isteksizlik yapıyormudur acaba. Bu konuyu ertelemektense üzerine gitmek daha doğru olacak galiba

Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Prezervatiften başka birşey hiç kullanmadık. O da isteksizlik yapıyormudur acaba. Bu konuyu ertelemektense üzerine gitmek daha doğru olacak galiba
Prezervatifin isteksizlik yapacağını sanmıyorum, siz diğer kısımlara eğilin, arkadaşın dediği gibi değerlerinize baktırın, zihninizi bedeninizi yoran şeyleri bir gözden geçirin, bunun için bu süreçte doktora gidilir mi demeyin gidin, bu da hayatın önemli bir parçası, ertelerseniz daha kötü oluyor, bende artık tecavüz hissine dönmüştü, belki doktor ilaç da önerir, bana önermişti ama o dönem türkiyede bulamamıştım, bulamayınca bitkilere yöneldim, şimdi muadili varmış, her yolu deneyin, çözemedikçe daha da korkunç bir hale geliyor

Belki eşinizin size yaklaşımlarından sıkılmışsınızdır sizi tahrik etmediğinden uzaklaşmış olabilirsiniz. Normal günlerde libidonun düşük olmasını anlarım da doğurgan günlerinizde eşinizin size yaklaşımı bu işi çözer diye düşünüyorum. Bunun için aklınızda cinsellik olmamalı ve eşinizin şevkat yaklaşımından sonra parmak uçlarını kullanarak tahrik olacağınız noktalara temas etmesi gerek. Bence uyarılmada hata olmuştur. Bu durumda sonuç kadında isteksizliğe gidiyor ve kalıcı oluyor.. Uyarılmadan haldur huldur öpüş sevişle olmuyor bu işler. Önce neler tahrik eder sizi bunu keşfetmeniz gerek. Burada kilit nokta eşiniz

Belki eşinizin size yaklaşımlarından sıkılmışsınızdır sizi tahrik etmediğinden uzaklaşmış olabilirsiniz. Normal günlerde libidonun düşük olmasını anlarım da doğurgan günlerinizden eşinizin size yaklaşımı bu işi çözer diye düşünüyorum. Bunun için aklınızda cinsellik olmamalı ve eşinizin şevkat yaklaşımından sonra parmak uçlarını kullanarak tahrik olacağınız noktalara temas etmesi gerek. Bence uyarılmada hata olmuştur. Bu durumda sonuç kadında isteksizliğe gidiyor ve kalıcı oluyor.. Uyarılmadan haldur huldur öpüş sevişle olmuyor bu işler. Önce neler tahrik eder sizi bunu keşfetmeniz gerek. Burada kilit nokta eşiniz
Yani haklısınız tabi ama benim sorunum kaçmak zaten. Eşimin kaşından gözünden anlıyorum yanıma geleceğini hemen uyuma numarası veya hasta numarası vb. 🤣 Çok kırıcı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Uyarılmaya başladıktan sonra sıkıntı yok uyduracak bahanem kalmadıysa mutlu son ama işte şu isteksizliği bir yenebilsem

X