Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Önemli olan bakışı değil...bakışını nereden göreyim.ben pızisyonu gördüm...resmen odanın japısına doğru pozisyon alınmış...oturulmuş...bişey görürüm umudu ile gözetleniyor ..sorunum bu

Neden...bu platformda kimseye anlatamadığımız dertlerimize farklı bakış açıları ile görmek için kurulmadı mı...akla ihtiyacım var...utandığım için çevremde kimseye birşey anlatamıyorum size danışıyorum
Böyle bişeyi yaşamış bi kadının olay sıcakken gülmesi garip akıl istiyosanız ve eminseniz söylediklerinize boşanacaksınız kardeşinizi de kurtaracaksınız yapacak bişey yok madem öyle

Boşanmalısınız diyoruz. Net /konu gerçekse/
Eşim denilen adam konuyu hafife alıyor.siz olsanız ne derdiniz...bende kelime bitti çünkü...ne yapmışım diyor...sadece sapıksın diyorum başka bişey gelmiyor aklıma

Eşiniz dikizlerken kardeşiniz ve yenge hanım ne yapıyodu peki

Belkide hic caktirmamak daha iyi. Bence esinize artik bisey demeyin, unutmus gibi davranin. Hatta yengenizle felan dahada samimi olun...adamin niyeti bozuk belli, gevsedikce dahada acik verecektir ;-) Ne bilim taktik maktik bi seyler yap, adam hayatta itiraf etmez, emin olmak icin sen takip edeceksin. Hala cevap alamadim....kac sene evlisiniz???

Aşkı memnuyu çok mu izlednz acaba..
Merak etmiştir bakmıştr da kötü niyet olcağını sanmıyorum kardeşinin eşine inssn bakar mı cnm bakmaz yani.

Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
Var var birşey.

Konu sahibi tüm mesajlarını okudum
Gelin adım atmış gibime geldi bacaklarını çekmiş ve abi demeyi bırakmış ayriyeten sarılıp öpüyormuş
Eşiniz de karşılık verecek heralde dikkatini çekmiş

Hep insan yok canım öyle değildir...ya öyle değilse...bakmamışsa kapıyı yanlışlıkla açmışsa kapının karşısına yanlışlıkla oturmuşsa diyor ya...korkuyorum bu noktaya geçiş yapmaktan.sizin dediğiniz gibi onlar da kapıyı kapatsaydı diyor bana.onlar açtı diye bakması normal yani..iyi de ben salon kapısını kapatmışım zaten..sen niye açıyorsun yeniden...6 senelik eşim...insan bazen bunlar yaşanmamış olsa diyor...o yüxden galiba bşrkaç gün sonra bahane bulmaya başlıyır...bakmamıştır görmemiltir diye ama sonu uzatmaktan başka bir işe yaramıyor bu durum galiba

Konu sahibi tüm mesajlarını okudum
Gelin adım atmış gibime geldi bacaklarını çekmiş ve abi demeyi bırakmış ayriyeten sarılıp öpüyormuş
Eşiniz de karşılık verecek heralde dikkatini çekmiş
Ben de böyle düşünüyorum.eşim onu müsait gördü demek...yoksa nasıl cesaret etsin...

Back