- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
Keşke dediğiniz gibi olsa
Bu kadar olaya rağmen niye aynı evde kalıyorsun, aynı ortama sokuyorsun ikisini? Sen de eşini izlemekten zevk alıyorsun o zaman öyle mi diyelim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke dediğiniz gibi olsa
Önce batmadı şimdi geriye dönüp düşünce anlam kazanıyor.kondurmadım önce...buradan da anlıyorum ki hakikatten salakmışumBu gecenin de bomba konusu bu sanırım olaylar iyice kızışıyor , madem bu kadar gözünüze battı ne diye gidip evinde kaldınız.
Hiç inandırıcı değil.
Oouuvvv adnan bihter behlül üçlüsüne dönüyor olay.Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
Değilse bile yengede sorun yok, tamamen algıda seçicilik.katılıyorum sana Turna.
Bir de, Ben bi an gerçek sandım ama şu an troll gibi geliyor çünkü ha bire bi olay anlatıyor konu sahibi.
Valla siz bisi yapamassiniz konun gercekse masallah sende goz yummussun herseye.. mini etekle bacaklarinin resmini gorup sussumussun sadece sil demissin. . Kadin yilmaz bi derken eniste demeye baslamis ordada bisi yok, karsisinda egilmeler falan diyorsun gormussun yine susmussun .. diyorum ya sen goz yummussun ver esinin eline dürbünü adamda rahatlasin nasilsa goz yumuyorsun bu zamana kadar olanlara. .Ne yapmalıyım...boşanmak için küçük gibi duruyor ama sürdürmek için de midem almıyor
hele şu şekil baktıysa baya büyük sıkıntıBu şekil baktıysa da büyük sıkıntı
Eki Görüntüle 2087927
Konudan faydalanalım dedim ve Röntgen cihazı mucidini ekledim bu arada. Faydalı bi adam bu he
Pek inanamadim ama neyse ;-) Bastan yengem yazsaydiniz daha kolay anlardi millet. Eger gercekse cok igrenc ama bosamak icin yeterli mi bilemedim.
Siz kac yil evlisiniz? Hem arkadaslarda sormus, madem yengenizde tuhaf hareketlerde bulunuyor, niye mesafe koymuyorsunuz ki? Ve kardesiniz hic bir seyin farkinda degil mi?
Pek inanamadim ama neyse ;-) Bastan yengem yazsaydiniz daha kolay anlardi millet. Eger gercekse cok igrenc ama bosamak icin yeterli mi bilemedim.
Siz kac yil evlisiniz? Hem arkadaslarda sormus, madem yengenizde tuhaf hareketlerde bulunuyor, niye mesafe koymuyorsunuz ki? Ve kardesiniz hic bir seyin farkinda degil mi?
Adam pisikopat çıktı rıza babohele şu şekil baktıysa baya büyük sıkıntı
hele şu şekil baktıysa baya büyük sıkıntı
Gerçek demekten yoruldum.aklınıza ihtiyacım var.kardeşime göre karısı rahat içten birisi...sarılır öper vs
Ben daha tutucuyum.neden kaldınız diyorsunuz...mecburen oldu diyelim o şekilde gelişti yoksa tercih etmem ama belki de bilinçaltımda ne olacağını görmek istedim ve gördüm de
Eğer gerçekse mevzu ve yanlış anlaşılmaysa bana söylense 7 ceddini kütükten sildirirdim kusura bakmayın da inandırıcı değil konu hiç mi gurur yok bu adamda a bu mu yani aman salla tavrı nedir yahuEşim de konuşmuyor benimle...ayrılalım dedim.bu olay yüzünden mi dedi...hafife aldı...yaptığı nırmal sapık demem dokunmuş