Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Herkese teşekkür ederim ..gelişmeleri yazar ve danışırım...iyi geceler

Uyuyan adam niye ışığı açık bırakır. Işığı kapalı bir oda niye dikizlenir.
Hadi gerçekten var diyosun ya bir durum ne diye o ev de yatıya kalınır sen zaten şüpheleniyomuşsun

Eşiniz siz onunla bu konuyu konuşmadan önce nasıldı? Mesela kardeşinize gitmeye hevesli miydi. Yoksa gelsinler diyor muydu sık sık?

Onların kapısı ışığı açıksa gizlicek bişeyleri yoktu demekki. Onlarda rahat davranmış.kocan suçlu ise gelinde suçlu sizin.gozetlendigini farketmedimi orteydi kapısını.ozaman oda bilerek mi açtı.kocani gormuyomu?kafam karıştı!

Bence konu fake . Yorum yaptıkça birşeyler çıkmış...
Basta konu da neden anlatmadınız da yorumlarda anlatıyorsunuz bacak fotosunu filan .
Uydurmasyon yaa bizde durmuş yorum yapıyoruz.

Bence konu fake . Yorum yaptıkça birşeyler çıkmış...
Basta konu da neden anlatmadınız da yorumlarda anlatıyorsunuz bacak fotosunu filan .
Uydurmasyon yaa bizde durmuş yorum yapıyoruz.
Sorulara cevap yok özellikle doğruysa ayrıntı ver ki fikir çıksın ama tıkandı konu bi yerde baksanıza

Sorulara cevap yok özellikle doğruysa ayrıntı ver ki fikir çıksın ama tıkandı konu bi yerde baksanıza
Kafa buluyor ya daha bacak olayını filan söylemeden bile yorumlarından sezmiştim tarzından filan ama dedim ki dur bakalım. 1 saat sonra girip tekrar yorumlara baktım tam kesin dedim yani uyduruyor.

Kafa buluyor ya daha bacak olayını filan söylemeden bile yorumlarından sezmiştim tarzından filan ama dedim ki dur bakalım. 1 saat sonra girip tekrar yorumlara baktım tam kesin dedim yani uyduruyor.
Dümdüz yatan bi çifte bakıp ne anlayabilir bi insan çok saçma baştan aşağıya uydurma gibi inşallah da öyledir bu kadar bitik bi toplum olmamızı kabullenemiyorum

Onu bilmem de 25sene önce başlıkdaki hikaye bizim mahallede yaşanmış.2katlo evde altlı üstlü oturuyorlar.Kadın işde çalışıyor.Abi işde çalışıyor.Damat esnaf uykum geldi deyip deyip dükkanı çırağına bırakıp eve gidiyor.Yenge evde ev hanımı.
Şimdi kadının kocası ile yengesi evli(abisinin eski karısı) 23yaşında çocukları var!

Kadın ve abi birbirleri ile 25senedir küs..

Kadın diyor senin k...e karın kocamı ayarttı.Abi diyor senin p.....k kocan avradıma göz koydu.

Edit:mahalleli duruma 3 5 ay içinde ayıkıyor.fısıltı başlıyor.1 sene sonra en son kadının kulağına gidiyor.işe gidiyormuş gibi yapıp kendi evine aile büyükleri ile saklanıp bekliyor.yatakda baskın yapıyor!
Hayatda hiç bir şeye şaşmam yani.

Aşkı Memnuda hissettim bi an :o eşiniz olacak sapığı şikayet edin bunun kardes eşine yapan başka bayanlara neler yapmaz allah'm bizi korusun ne insanlar var ürktüm midem alt üst taş yağıcak :@

Dümdüz yatan bi çifte bakıp ne anlayabilir bi insan çok saçma baştan aşağıya uydurma gibi inşallah da öyledir bu kadar bitik bi toplum olmamızı kabullenemiyorum
Ya birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...

Back