Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradığım bakış
Hıı bizde burda hazır kıta seni beklerizHerkese teşekkür ederim ..gelişmeleri yazar ve danışırım...iyi geceler
Ziyaretçi sayısı nerden görülüyor bilmiyorum da91 ziyaretçi havada ... kokusu var![]()
Sorulara cevap yok özellikle doğruysa ayrıntı ver ki fikir çıksın ama tıkandı konu bi yerde baksanızaBence konu fake . Yorum yaptıkça birşeyler çıkmış...
Basta konu da neden anlatmadınız da yorumlarda anlatıyorsunuz bacak fotosunu filan .
Uydurmasyon yaa bizde durmuş yorum yapıyoruz.
Kafa buluyor ya daha bacak olayını filan söylemeden bile yorumlarından sezmiştim tarzından filan ama dedim ki dur bakalım. 1 saat sonra girip tekrar yorumlara baktım tam kesin dedim yani uyduruyor.Sorulara cevap yok özellikle doğruysa ayrıntı ver ki fikir çıksın ama tıkandı konu bi yerde baksanıza
Kadın isterse eşinizin karşısında yarı çıplak dolaşsın.Ben de böyle düşünüyorum.eşim onu müsait gördü demek...yoksa nasıl cesaret etsin...
Dümdüz yatan bi çifte bakıp ne anlayabilir bi insan çok saçma baştan aşağıya uydurma gibi inşallah da öyledir bu kadar bitik bi toplum olmamızı kabullenemiyorumKafa buluyor ya daha bacak olayını filan söylemeden bile yorumlarından sezmiştim tarzından filan ama dedim ki dur bakalım. 1 saat sonra girip tekrar yorumlara baktım tam kesin dedim yani uyduruyor.
Alt tarafta fakat sadece pro üyeler görüyorZiyaretçi sayısı nerden görülüyor bilmiyorum da![]()
He rütbem yetmez o zmnAlt tarafta fakat sadece pro üyeler görüyor![]()
Gerçekse eğer , bakıp içten içe fantezi üretmeye çalışabilir.Dümdüz yatan bi çifte bakıp ne anlayabilir bi insan çok saçma baştan aşağıya uydurma gibi inşallah da öyledir bu kadar bitik bi toplum olmamızı kabullenemiyorum
Yarın işi gücü var, yeter bu kadar eğlenceKadın isterse eşinizin karşısında yarı çıplak dolaşsın.
Eşinizin karakteri bakmaya müsaitse bakar.
Ayrıca boşan yazanlara cevap vermemişsiniz.
Ya birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...Dümdüz yatan bi çifte bakıp ne anlayabilir bi insan çok saçma baştan aşağıya uydurma gibi inşallah da öyledir bu kadar bitik bi toplum olmamızı kabullenemiyorum