Gerçekten güldürdünüz beni...ihtiyacım vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele şu şekil baktıysa baya büyük sıkıntı
hahahahahaOoo Cinnet, en sevdiğim.
Bak bu şekil baktıysa da fena, kapı, pencere önünden kaçın aman.
Eki Görüntüle 2087935
Aynen böyleEğer gerçekse mevzu ve yanlış anlaşılmaysa bana söylense 7 ceddini kütükten sildirirdim kusura bakmayın da inandırıcı değil konu hiç mi gurur yok bu adamda a bu mu yani aman salla tavrı nedir yahu
sürekli güven tazeliyorum...o kadar tuhaf ve gerçek dışı mı duruyor...yaşadım ben bunu eksiksizGerçek değil bu konu
eksiksiz yaşadım diyorsun da bize de bi güzelce anlatmadın ki millet şaşırdıkça başka bomba patlattın magazin gibiAynen böyle
sürekli güven tazeliyorum...o kadar tuhaf ve gerçek dışı mı duruyor...yaşadım ben bunu eksiksiz
Güldün mü ya arkadaş bi git doğru olsa böyle yazamazdın bile şunu burda paylaşmak bile utanç kaynağı olmalıydıGerçekten güldürdünüz beni...ihtiyacım vardı
İyi de arkadaşım kadın zaten mini etek giyiyor. Sakladığı bişey değil ki çeksin koysun fotosunu bi bana mı saçma geldi o durum yani :/Aynen böyle
sürekli güven tazeliyorum...o kadar tuhaf ve gerçek dışı mı duruyor...yaşadım ben bunu eksiksiz
Aynen böyle
Yenge titretttin beni hacı abiiiii demiş olsa gerek bu bakıştan soneaBu arada, böyle bakmadığına eminsiniz değil mi?
Eki Görüntüle 2087938
Böyle bakıyorsa günahını almayın adamın boşuna. Bu benim "Nedenn uyumuyorsunnn çocumm" bakışım.
Neden...bu platformda kimseye anlatamadığımız dertlerimize farklı bakış açıları ile görmek için kurulmadı mı...akla ihtiyacım var...utandığım için çevremde kimseye birşey anlatamıyorum size danışıyorumGüldün mü ya arkadaş bi git doğru olsa böyle yazamazdın bile şunu burda paylaşmak bile utanç kaynağı olmalıydı
valla doğru dedinİyi de arkadaşım kadın zaten mini etek giyiyor. Sakladığı bişey değil ki çeksin koysun fotosunu bi bana mı saçma geldi o durum yani :/