Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

E6D0F599-403E-4947-A82C-2EF16270ECE5.jpeg
Bi tane de benden olsun :KK53:
hele şu şekil baktıysa baya büyük sıkıntı

Eger kocanizin gercekten gelinde gozu varsa baska kadinlarda da vardir.

Esinizi takibe alin.
Telefonunu falan kurcalayin arada.

Geline yan gozle bakan adam bence baska kadinlarla da aldatmaya da meyillidir

Eğer gerçekse mevzu ve yanlış anlaşılmaysa bana söylense 7 ceddini kütükten sildirirdim kusura bakmayın da inandırıcı değil konu hiç mi gurur yok bu adamda a bu mu yani aman salla tavrı nedir yahu
Aynen böyle
Gerçek değil bu konu
sürekli güven tazeliyorum...o kadar tuhaf ve gerçek dışı mı duruyor...yaşadım ben bunu eksiksiz

Sonuç ortak akıl ne diyor...salaklık bende orasını anladım da şimdi ne yapayım

Kimsenin niyetini bilemeyiz ki, biz ne diyelim simdi? Yengeniz belki gercekten sicak, samimi biri karekter ve yapi olarak ama esinizin ekstra kapi acip, rahat dikizlemek icin yer degistirmesi vs baya igrenc. Eh adam tabi inkar edecek....böyle öküz gibi bakmalari sadece yengenize mi yoksa baska kadinlarada mi öyle?
Kac sene evliydiniz?

Güldün mü ya arkadaş bi git doğru olsa böyle yazamazdın bile şunu burda paylaşmak bile utanç kaynağı olmalıydı
Neden...bu platformda kimseye anlatamadığımız dertlerimize farklı bakış açıları ile görmek için kurulmadı mı...akla ihtiyacım var...utandığım için çevremde kimseye birşey anlatamıyorum size danışıyorum

Yani siz bakışından anlamışsınızdır nasıl baktığını belliki rahatsiz edici şekilde bakıyordu çok kötü bir olay :KK12:

Back