Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Kardeşimin eşi eşime hep Yılmaz abi derken birden enişte demeye başladı mesela

Kapı açık kalmış dedi...o koltuğa neden oturdun dedim....dışarı bakıyordum dedi...tabi kardeşimin eşine de kızmalı mıyım bilmiyorum.yüz mü buldu acaba
Kardeşinizin eşine neden kızmalısınız ? Sorunlu olan kendi eşiniz oturup dikizleyen o.
Hadi kadın yüz verdi ee kocanda gevşemesin ??

Bana kardeşinin eşi de hatalı gibi geldi açıkçası. Evde erkek misafir varken neden kapısı açık yatıyor? Bi tarafları açıkta kalabilir malum uyku hali. Ben yatılı kime misafir gitsem ev sahibinin de benim kapım da kapalı olur

Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
Bu fotoyu kardesine de gostwrseydin ya... o zaman susmasaydin asil bu mide bulandirici olan

Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
Gelinin bacaklarinin fotosu mu vardi esinin telinde?:oha:

Valla gizli gizli cekmistir bence.

Anlatmalarina gore esinin gozu gelinde..

Midem bulandi

Yanlislikla cekti 'mi? ? Birdaha diyorum eşiniz röntgenççi +sapık .

Önünde tuhaf tuhaf eğilmeler falan...eşim de gevşek demek aklı gitti pis sapık

Telefon gelindeydi o sırada bizi çekti güya ama arada kendi bacağını da çekmiş güya yanlışlıkla böyle üstten...çeken eşim değil...zorla silen eşim

Yani aslında adamın salonda oturup koridora bakmasının sapkınlık içermeyen bir sürü açıklaması olabilir. Ama masum birini böyle birşeyle suçlarsanız çok ağır tepki verir geçiştirmek yerine.

Valla canim bilemeyiz ama ben gelinde bir sorun goremedim.
Insan enistesinin yaninda biraz rahat davranabilir ne bileyim akraba sonucta.

Ama esin onlarin yatak odasini gozetliyor bacaklarinin fotosunu cekiyor.

Bilemedim bence esinde sorun var gelinde degil

Susmayacaksin kardesine fotoyu gostercen bilcek sende bosanacaksin ben devam ermeni onaylamiyorum karar senin... ama kardesinde bilsin ki buna hakki var ona gore kararini verir o da

durumun vahameti kendini gösteriyor. Ancak takipte kalın derim biranda boşanacağım derseniz aile üyeleriniz şaşırırlar,,,nedeninide açıklayamazsınız zor olur çünkü ortada birde kardeş de var o yüzden temkinli gidin, adımlarınızı emin atın eşinizi en iyi bilen sizsiniz,,,Rabbim yardımcınız olsun

Ben mi çektim diyor tamam ben de ordaydım eşim çekmedi...gelin çekmiş olabilir de sen neden hemen silmedin...gelin de masum değil bence....ne yapmalıyım...dünya tatlısu 2 yeğenim de var

Aaaaaa ama sizde gercekmisiniz yaaaa, bizde aptal gibi yorum yapiyoruz halaa.. yok efendim abi derken eniste demeye basladi yok bacaklarinin fotosunu cekti yok karsisinda tuhaf tuhaf egilmeler falan.. ee be kardesimmm ozaman bile isteye böyle bi durum oldugunu beynin alirken neden evlerine kalmaya gidersin diye sorarlar once adamaaaa. .. gitmeseydin kalmayaaa. . Tabi konun gercekse biz aaa dedikce yok artik dedikce sen cılkinı cikardin olayin....

durumun vahameti kendini gösteriyor. Ancak takipte kalın derim biranda boşanacağım derseniz aile üyeleriniz şaşırırlar,,,nedeninide açıklayamazsınız zor olur çünkü ortada birde kardeş de var o yüzden temkinli gidin, adımlarınızı emin atın eşinizi en iyi bilen sizsiniz,,,Rabbim yardımcınız olsun
Çok sağolun çok zor bir durum...sabretmek de zor yanında buz gibiyim...inkar ediyor senin hüsnü kuruntun diyor ama içim rahat değil

Hiçbir şey anlamadım. Gecenin bir vakti diyorsunuz, ama siz de dahil herkes uyanık. Kardeşiniz eşiyle odasında, ışık yanıyor. Ama kapı açık. Siz rahatsız olup kapıyı kapatıyorsunuz. Eşiniz geri açıyor. Yahu kardeşiniz ya da yengeniz hiç mi demiyor arkadaş bizim kapıyla derdiniz ne? Ben konuya hiç inanmadım. Ayrıca 1 gece kaldık döndük dediğinize göre misafir olan da sizsiniz. Ortalıkta gezip kapı kapatıyorsunuz ama. Pff

Back