- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
O bacağın onun olduğunu ne biliyorsunuz?Telefon gelindeydi o sırada bizi çekti güya ama arada kendi bacağını da çekmiş güya yanlışlıkla böyle üstten...çeken eşim değil...zorla silen eşim
Davranamaz akraba diye birsey yok o eskidendi... davranamaz ki boyle sapikda yanlis anlar boyle... bu devirde oz babasi bile kizina tecavuz ederken ne yazik cok diyduk haberlerde akraba diye hic guvenipde rahat davranmamaliValla canim bilemeyiz ama ben gelinde bir sorun goremedim.
Insan enistesinin yaninda biraz rahat davranabilir ne bileyim akraba sonucta.
Ama esin onlarin yatak odasini gozetliyor bacaklarinin fotosunu cekiyor.
Bilemedim bence esinde sorun var gelinde degil
Gerçekten böyle.ilk defa buraya yazınca tuhaflığı farkettim haklısınız ama tamamen gerçek.yemin ederim önce konduramıyor insan.birbirine bağlayınca anlam kazanıyorAaaaaa ama sizde gercekmisiniz yaaaa, bizde aptal gibi yorum yapiyoruz halaa.. yok efendim abi derken eniste demeye basladi yok bacaklarinin fotosunu cekti yok karsisinda tuhaf tuhaf egilmeler falan.. ee be kardesimmm ozaman bile isteye böyle bi durum oldugunu beynin alirken neden evlerine kalmaya gidersin diye sorarlar once adamaaaa. .. gitmeseydin kalmayaaa. . Tabi konun gercekse biz aaa dedikce yok artik dedikce sen cılkinı cikardin olayin....
Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
O an yanyanaydık eteğinden belli.mini etek üstten çekilmişO bacağın onun olduğunu ne biliyorsunuz?
Öehh, bariz fake. Gidiyorum ben.Telefon gelindeydi o sırada bizi çekti güya ama arada kendi bacağını da çekmiş güya yanlışlıkla böyle üstten...çeken eşim değil...zorla silen eşim
cidden 100 nedir100 ziyaretçiye selam
Bilmeden yapmıştır.O an yanyanaydık eteğinden belli.mini etek üstten çekilmiş
Keşke dediğiniz gibi olsaÇok hızlı ilerliyor konu zaten böyle hit alma heveslisi konularda her şey çabuk ilerler ne hikmetse hep olaylıdır. Yazın böyle bir şeyle karşılaşan insan gidip aynı evde mi kalır allasen? Buna bu kadar tepki veriyorsan yazın çoktan boşanman lazımdı. Onu geçtim bunlar yaşanırken kardeşin ve eşi kör sağır dilsizler sanırım, insan hiç mi demez "Bizim kapıyla derdin ne?" diye ya da kardeş hissetmez mi bu durumu? Hit almaya çalışan yeni üye vakalarından biri, beslemeyin der kaçarım.
katılıyorum sana Turna.Bilmeden yapmıştır.
Bu konu gerçekse sorunlu olan eşin. Enişte demesi araya daha çok resmiyet katmaya çalıştığını gösterir ayrıca.
İnanın değil...hepsi gerçek...sadece bu kadar zaten.küçük münferit olaylar birbirinr bağlanınca başka bişey çıkıyor.inanın yaşarken konduramıyırsunuzkatılıyorum sana Turna.
Bir de, Ben bi an gerçek sandım ama şu an troll gibi geliyor çünkü ha bire bi olay anlatıyor konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?