Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Davranamaz akraba diye birsey yok o eskidendi... davranamaz ki boyle sapikda yanlis anlar boyle... bu devirde oz babasi bile kizina tecavuz ederken ne yazik cok diyduk haberlerde akraba diye hic guvenipde rahat davranmamali

Gerçekten böyle.ilk defa buraya yazınca tuhaflığı farkettim haklısınız ama tamamen gerçek.yemin ederim önce konduramıyor insan.birbirine bağlayınca anlam kazanıyor

Bu kadarını beklemiyordum

Çok hızlı ilerliyor konu zaten böyle hit alma heveslisi konularda her şey çabuk ilerler ne hikmetse hep olaylıdır. Yazın böyle bir şeyle karşılaşan insan gidip aynı evde mi kalır allasen? Buna bu kadar tepki veriyorsan yazın çoktan boşanman lazımdı. Onu geçtim bunlar yaşanırken kardeşin ve eşi kör sağır dilsizler sanırım, insan hiç mi demez "Bizim kapıyla derdin ne?" diye ya da kardeş hissetmez mi bu durumu? Hit almaya çalışan yeni üye vakalarından biri, beslemeyin der kaçarım.

Teşekkür ederim yorumlatınız için.gerçekten salak olduğumu düşünmeye başladım bilmediğim neler oldu kimbilir

Keşke dediğiniz gibi olsa

Kardeşiniz de ayrı bi akıl o kapıyı neden kapatmıyor?

Evde yatılı misafir varsa direkt kapımızı kapatırız. Görümcemler de aynen rahat kapatmaz ama eşim de ben de çok dikkatliyiz bu konuda.

Eşinizin yaptığı ayrı bi boyut iğrenç ötesi midem bulandı yaa..

Bigün eşimin memleketindeyiz mevlütte.. eşim mutfakta yemek yiyodu koşuşturmaktan ancak fırsat bulmuştu.. kadının biri girdi yanına. Alevli bi şey yanmış olcak ki eteğini açmış of çok sıcak diye bi iki sallamış. Eşimin bağırtısını duyup içeri girmiştim napıyosun sen gerizekalı çık çabuk başımı belaya sokma benim diyodu :)) arada akrabalık olmasa ve eşim baksa bu durum bile yeterince mide bulandırıcı bi durum bi de o vaziyeti hiç düşünemiyorum. Siz yine de emin misiniz? Bi türlü konduramıyorum olcak iş değil yaa

Ne yapmalıyım...boşanmak için küçük gibi duruyor ama sürdürmek için de midem almıyor

katılıyorum sana Turna.

Bir de, Ben bi an gerçek sandım ama şu an troll gibi geliyor çünkü ha bire bi olay anlatıyor konu sahibi.
İnanın değil...hepsi gerçek...sadece bu kadar zaten.küçük münferit olaylar birbirinr bağlanınca başka bişey çıkıyor.inanın yaşarken konduramıyırsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…