Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Konu gercekse bence gelin masum.
Koca suclu.

Belki de gelin bakislardan vs rahatsiz oldu da abi derken eniste demeye basladi.

Bu gecenin de bomba konusu bu sanırım olaylar iyice kızışıyor , madem bu kadar gözünüze battı ne diye gidip evinde kaldınız.
Hiç inandırıcı değil.
Önce batmadı şimdi geriye dönüp düşünce anlam kazanıyor.kondurmadım önce...buradan da anlıyorum ki hakikatten salakmışum

Günahı boynuna bence gelin de niyeti bozmuş, kapı niye açık, bacak fotoğrafı ne.. başta eşinin röntgenci olduğunu düşündüm ama aralarında bi ilişki bile başlamış olabilir, ya da başlayacak.. gözün üzerlerinde olsun, ya da eşine git söyle kardeşime söylerim diye.. akıllarını başlarına toplasınlar ya, konu fake diyosunuz da toplumca sapıttık yani gerçek olabilir

Oouuvvv adnan bihter behlül üçlüsüne dönüyor olay.

Siz çok susmuşsunuz tam kıçına tekme vurmalıkmış kocanız. Belki gizlice çekti kızı. Ya da aralarında bi şey mi var diyosunuz? Onların da kapısı açıksa aman ne bilim yaaa gidiyorum ben. Yeter bu kadar entrika

katılıyorum sana Turna.

Bir de, Ben bi an gerçek sandım ama şu an troll gibi geliyor çünkü ha bire bi olay anlatıyor konu sahibi.
Değilse bile yengede sorun yok, tamamen algıda seçicilik.
Eşinin dikizlediğini bildiği için kadının normal olan davranışları konu sahibine batıyor.

Ne yapmalıyım...boşanmak için küçük gibi duruyor ama sürdürmek için de midem almıyor
Valla siz bisi yapamassiniz konun gercekse masallah sende goz yummussun herseye.. mini etekle bacaklarinin resmini gorup sussumussun sadece sil demissin. . Kadin yilmaz bi derken eniste demeye baslamis ordada bisi yok, karsisinda egilmeler falan diyorsun gormussun yine susmussun .. diyorum ya sen goz yummussun ver esinin eline dürbünü adamda rahatlasin nasilsa goz yumuyorsun bu zamana kadar olanlara. .

Eklentiler

• 9F6E23D0-8974-4FEF-954F-06CAE056F160.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 270
Pek inanamadim ama neyse ;-) Bastan yengem yazsaydiniz daha kolay anlardi millet. Eger gercekse cok igrenc ama bosamak icin yeterli mi bilemedim.
Siz kac yil evlisiniz? Hem arkadaslarda sormus, madem yengenizde tuhaf hareketlerde bulunuyor, niye mesafe koymuyorsunuz ki? Ve kardesiniz hic bir seyin farkinda degil mi?

Eşim de konuşmuyor benimle...ayrılalım dedim.bu olay yüzünden mi dedi...hafife aldı...yaptığı nırmal sapık demem dokunmuş

Gerçek demekten yoruldum.aklınıza ihtiyacım var.kardeşime göre karısı rahat içten birisi...sarılır öper vs
Ben daha tutucuyum.neden kaldınız diyorsunuz...mecburen oldu diyelim o şekilde gelilti toksa tercih etmem ama belki de bilinçaltımda ne olacağını görmek istedim ve gördüm de

Orda burda kalmanin sonuclari...neden kaldiniz keyfi birseymiydi bilmiyorum ama...

Eşim de konuşmuyor benimle...ayrılalım dedim.bu olay yüzünden mi dedi...hafife aldı...yaptığı nırmal sapık demem dokunmuş
Eğer gerçekse mevzu ve yanlış anlaşılmaysa bana söylense 7 ceddini kütükten sildirirdim kusura bakmayın da inandırıcı değil konu hiç mi gurur yok bu adamda a bu mu yani aman salla tavrı nedir yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…