Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Tabii başka olaylar da var ufak tefek..kardeşimin eşine farklı bakıyor olabilir.bir haftadır mideö bulanıyor...ne zaman salondan iöeri gitse arkasından bakıyor vs.bir kadın hisseder bir tuhaflık olduğunu.tam anlatamazsınız ama hissedersiniz...onun gibi

Nasıl yani eşinizin biseksüel olduğundan ve kız kardeşinizin eşine ilgi duyduğundan mı şüpheleniyorsunuz? :oha::oha::oha:

Yeni üyesiniz,fake olma ihtimaliniz çok yüksek.

Kardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım
Belki size bakmaya cikmistir birsey soyleyecekse seslrncekse filan... simdilik takipte kalin

Iyi de kapi acikken zaten birsey yapmiyorlardir kardesin ve yengen.

O halde esin neyi merak etti.

Yengenin bir taraflari acilir da bakarim diye mi.
Anlamadim ki esinin niyetini
Uzaktan bakıyor....birşey görürüm umudu ile...röntgencilik bu.inanamıyorum

Tabii başka olaylar da var ufak tefek..kardeşimin eşine farklı bakıyor olabilir.bir haftadır mideö bulanıyor...ne zaman salondan iöeri gitse arkasından bakıyor vs.bir kadın hisseder bir tuhaflık olduğunu.tam anlatamazsınız ama hissedersiniz...onun gibi
O zaman esinizin yengenizde gozu mu var?
Boyle mi diyorsunuz?

Ya siz ayni evde napiyorsunuz arkadasim 1 haftadir kapi kapatmayi ogretemedinmi yada hanginiz kimin evindeyse lutfen herkes kendi evine gidebilirmi artik yada dürbün ver kocanin eline bakalim tepkisi ne olucak ☺

valla bende anlamadım belki de adam daldı gitti öyle Başka şey düşünüyordu Yani :anne:
Kapıyı kendi açmış su içmeye çıktım diyor ama nedense odayı görecek şekilde açılmış ve oturmaması gereken biçimsiz bir yerde odayı görecek şekilde oturuyor

Nasıl yani kardeşiniz erkek mi kadın mı ? Kardeşiniz kapısını açık bırakmasaymış o zaman .
Başka şeylerde var belli ki.

Nasıl bir ev orası kapı açıksa kardeşin ve eşi namüsait bi durumda değillerdir heralde ama insan evinde misafir varken yatak odası kapısını neden kapatmaz anlamadım ee eşiniz sıradan bi manzarayı izlemeye koyulma riskine girsin ki

Ya siz ayni evde napiyorsunuz arkadasim 1 haftadir kapi kapatmayi ogretemedinmi yada hanginiz kimin evindeyse lutfen herkes kendi evine gidebilirmi artik yada dürbün ver kocanin eline bakalim tepkisi ne olucak ☺
Bir gece kaldık sadece durum bu olunca eve döndük...kavgalıyım ve sapık olduğunu düşündüğümü söyledim.kardeşimin eşi üstelik dedim.
Dürbünde istermisin diye sorsaydin eşine keşke ..

ay nereye bakmış anlamadım yatak odalarına mı? kapıyı açık bırakan da eşiniz mi gerçi fark etmez ama

Back