Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Bi daha kalmaya gitmeyin o zaman. Sık görüşmeyin derim ben. Ama bu adam kadın olsun farketmez diyorsa onu bilemem. O konuda da yine karar senin

Valla buz gibi sogurum esimden ben olsam.

Senin yengen onun da yengesi sayilir.

Yeri gelir insan ayni odada bile yatmak zorunda kalir mecburiyetten.

Esimin yengeme yan gozle baktigini dusunemiyorum.

Sapik midir nedir ya

Nasıl bir ev orası kapı açıksa kardeşin ve eşi namüsait bi durumda değillerdir heralde ama insan evinde misafir varken yatak odası kapısını neden kapatmaz anlamadım ee eşiniz sıradan bi manzarayı izlemeye koyulma riskine girsin ki
Ben de bunu anlamadım.ben oradayım ve durumu anlamamam imjansız.çok nahoş bir durum.kurgulanmış...kapı açılmış karşısına geçilmiş birşey görürüm umudu ile izliyor...manzara aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum.rahatlıpa bakar mısınız.karısı yanındayken gözü nasıl dönmüşse artık
Anlamadimki kardesinimi yoksa kardesinin eşinimi gozetliyordu yoksa ciftimi izliyordu?? Ayy anlayan beri gelsinnn☺

Ya Allah askina biri aydinlatsin beni. Kim kimin nesi oluyor? Kardes dedigi kadinmi erkekmi? Es olan adam biseksüelmi? Bunlarin hepsi bir evdemi yasiyor? Kapi acikken icerde müstehcen seylermi oluyordu?
Imdat. Beynim yandi :mad:

Ben de bunu anlamadım.ben oradayım ve durumu anlamamam imjansız.çok nahoş bir durum.kurgulanmış...kapı açılmış karşısına geçilmiş birşey görürüm umudu ile izliyor...manzara aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum.rahatlıpa bakar mısınız.karısı yanındayken gözü nasıl dönmüşse artık

Kapı açık kalmış dedi...o koltuğa neden oturdun dedim....dışarı bakıyordum dedi...tabi kardeşimin eşine de kızmalı mıyım bilmiyorum.yüz mü buldu acaba

Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum

Back