Kardeşim erkek.eşim gelinimizi gözetliyorNasıl yani kardeşiniz erkek mi kadın mı ? Kardeşiniz kapısını açık bırakmasaymış o zaman .
Başka şeylerde var belli ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim erkek.eşim gelinimizi gözetliyorNasıl yani kardeşiniz erkek mi kadın mı ? Kardeşiniz kapısını açık bırakmasaymış o zaman .
Başka şeylerde var belli ki.
Ee esiniz ne cevap verdi??Bir gece kaldık sadece durum bu olunca eve döndük...kavgalıyım ve sapık olduğunu düşündüğümü söyledim.kardeşimin eşi üstelik dedim.
ayy utc yeni bölüm var mıydı bugün dur yutkunmazdım. Yılbaşından dolayı yeni bölüm haftaya dedilerdiiBen çok yanlış anlamışım.
Ufak tefek cinayetler izlerken yorum yapınca böyle entrikalı oluyor düşünceler işte.
Ben de bunu anlamadım.ben oradayım ve durumu anlamamam imjansız.çok nahoş bir durum.kurgulanmış...kapı açılmış karşısına geçilmiş birşey görürüm umudu ile izliyor...manzara aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum.rahatlıpa bakar mısınız.karısı yanındayken gözü nasıl dönmüşse artıkNasıl bir ev orası kapı açıksa kardeşin ve eşi namüsait bi durumda değillerdir heralde ama insan evinde misafir varken yatak odası kapısını neden kapatmaz anlamadım ee eşiniz sıradan bi manzarayı izlemeye koyulma riskine girsin ki
Anlamadimki kardesinimi yoksa kardesinin eşinimi gozetliyordu yoksa ciftimi izliyordu?? Ayy anlayan beri gelsinnn☺
Bende onu anlamaya calisiyorum?? Kadin olan kardesi mi ? Kardesin esi mi diyeAcaba ben mi yanlış anlıyorum. Bilemedim şimdi.
Yeni bölüm değil de özel bölüm yapmışlar ona bakıyordum. Fragman efsane bu aradaayy utc yeni bölüm var mıydı bugün dur yutkunmazdım. Yılbaşından dolayı yeni bölüm haftaya dedilerdii
Ben de bunu anlamadım.ben oradayım ve durumu anlamamam imjansız.çok nahoş bir durum.kurgulanmış...kapı açılmış karşısına geçilmiş birşey görürüm umudu ile izliyor...manzara aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum.rahatlıpa bakar mısınız.karısı yanındayken gözü nasıl dönmüşse artık
yok kardeşi erkek. ZTen etiket yapmış kardeşimin karısı diyeBende onu anlamaya calisiyorum?? Kadin olan kardesi mi ? Kardesin esi mi diye
Anladim tammHayir ya
Konu sahibinin Erkek kardesinin esine yani yengesine bakiyor konu sahibinin esi
Misafir varken kapı açıkken yapmazlar herhaldeyani kardeşinizle eşi bi şey yapmıyordu di mi içeride![]()
Daha baska ne seyler oldu onu da soyle ona gore bu yeterli degilKardeşim erkek.eşim gelinimizi gözetliyor
Kısa ve net Eşiniz Sapık .Kapı açık kalmış dedi...o koltuğa neden oturdun dedim....dışarı bakıyordum dedi...tabi kardeşimin eşine de kızmalı mıyım bilmiyorum.yüz mü buldu acaba