Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Kiz gozetle bakalim sen caktirmadan hele neler oluyo,baska gun de kadinabakcak mi yada kadin bakcaj mi. Ama sapikca

Adamda nasıl bi yokluk varsa akrabayi gözetliyor
Şayet adamın günahına girdiyseniz bizde günaha ortak olduk.

Kardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım
Allah akil versin eger icindeki fesatliksa tabiki igrenc bi durum ama emin olmadan yuvani yikma derim hal hareketlerinden belli eder sen rahatsizligini dile getirmissin Rabbim kolaylik versin sana

herkes yatmıçtı yorsun sen uyanık koca uyanık kardeşinin odasının ısıklar açık kapısı açık
Kimse yatmamış anlaşılan

Benim anlamadığım ayrı odalarda takıılacaksanız neden aynı evde kalıyorsunuz
Siz odada eşinizle oturuyorsınuz
Kardeşiniz odada eşiyle oturuyor ??

Esiniz tek kelimeyle sapik, bu bana göre bosanma sebebi. Öyle bir sapiktan hersey beklenir. Pis röntgenci ya gece gece esinin yaninda aileden birini gözetleyip kim bilir aklindan neler geciriyordu ve ne glrmeyi umuyordu. Allahim daha neler duyucaz böyle.

Hiç bir kadının öylesine kurt düşmez içine. Hadi bir kere iki kere olsa dersin Yok ya öyle bir şey ama sende artık baya bir birikmiş.
Gelinde az değil o ayrı bir konu nedir bu resim olayı bilerek yapmış tabi, aralarında gizli bir flört bar gibi duruyor açıkcası, çok üzgünüm.
Nasıl çıkarsın işin içinden bilemem benim içime bir kere kurt düştüğünde arrık rahat edemem ben, sanırım ben artık 7-24 takipte olurdum... tabi böylede evlilik geçmez. Umarım öyle bir şey yoktur :(

Benim anlamadığım kapıları neden açık ki?
Demekki uyumuyorlardı yada başka birşey yapmıyorlardı.
Ne görebilir ki eşiniz bu durumda anlamadım?
Kapi kapalı olsa eşiniz açıp baksa siz yakalasanız amenna ama kapı açıkmış zaten. İçerde bir aktivite yoktu bu durumda.
Ne görebilir ki en fazla anlamadım? Neyi gözetlediğini hiç anlamadım zaten.

Ben mi çektim diyor tamam ben de ordaydım eşim çekmedi...gelin çekmiş olabilir de sen neden hemen silmedin...gelin de masum değil bence....ne yapmalıyım...dünya tatlısu 2 yeğenim de var
Ne yapacağını söyleyim biraz entrikalar olacak ama.Gelininizi eşiniz evdeyken oturmaya çağırın gündüz. Uygun bir yere gizli kamera yada ses kayıt cihazı yerleştirin ve 5 dakikalığına markete gidin.ama sonucunda Olacaklar hazırlayın kendinizi.Bana ikisine masum gelmedi. Tabiki konu sahte degilse

Kaçıncı konudan sonra bu konuyu açmalıydı ki bu konu canını sıkmış bu konu da fikir almak için açmış olabilir bu üyeliği hemen bir ön yargı var bu forumda

Aaa haberiniz yok mu? 123 msj, 23 konu açmadan asla inanılmaz. Merak ettiysen kural bu.

Kardesinizin kapisi neden acik? Bence esas onlar problemli. İnsan evinde misafir varken ozellikle misafirin kaldigi oda yatak odasinin karsisindaysa neden kapisini acik birakir? Ha kapilari acik degilse sadece isik yansimasi varsa esinizi nasil direk suçlarsınız gozetliyor diye. Yani gözetlemesi icin kapi araligindan, kapi degiliginden falan onlara bakmasi lazim. Kapinin isigina bakmasi bence rontgenci yapmaz o kisiyi. Bilmiyoeum bana bieaz sacma geldi.

Nasıl bir devirde yaşıyoruz daha ne kadar böyle konular okuyacağız acaba.. üyeler de ne meraklı hemen fake, troll konu diye yapıştırmaya, inanmıyorsanız inanmadığınız konulara cevap da yazmayın kimse sizi zorlamıyor ki..
neyse..
ben bayanı suçlayan yaklaşımları da doğru bulmadım, yok zemini sen hazırlamışsın filan demişler de insanlar aileleriyle elbette birarada dönem dönem kalabilirler eğer akrabamıza yengemize bile farklı gözle bakabilecek bir eşimiz varsa bunu da acı şekilde görmüş oluruz ama bu durum kadının suçu değil..

bence eşinizin telefon dökümlerini inceleyin, derinlemesine araştırın, belki de sadece kuruntu yapıyorsunuzdur, emin olmadan boşanmayın derim..

Back