Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Onu bilmem de 25sene önce başlıkdaki hikaye bizim mahallede yaşanmış.2katlo evde altlı üstlü oturuyorlar.Kadın işde çalışıyor.Abi işde çalışıyor.Damat esnaf uykum geldi deyip deyip dükkanı çırağına bırakıp eve gidiyor.Yenge evde ev hanımı.
Şimdi kadının kocası ile yengesi evli(abisinin eski karısı) 23yaşında çocukları var!

Kadın ve abi birbirleri ile 25senedir küs..

Kadın diyor senin k...e karın kocamı ayarttı.Abi diyor senin p.....k kocan avradıma göz koydu.

Edit:mahalleli duruma 3 5 ay içinde ayıkıyor.fısıltı başlıyor.1 sene sonra en son kadının kulağına gidiyor.işe gidiyormuş gibi yapıp kendi evine aile büyükleri ile saklanıp bekliyor.yatakda baskın yapıyor!
Hayatda hiç bir şeye şaşmam yani.
İğrenç

Ya birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...
:KK48:
Ben de bunu dusundum cozemedim. Hadi 1+1 ev olsa nasil bir açidan gorunebilir ki yatak odasi kapisinin oda duvarinin ortasinda olmasi durumunda gorunebilir herhalde:KK48:
Oyle bir ev de var mi bilmem.
Onlar uyumaya gittiyse misafirler ne diye salonda oturuyor hala.
Ilginc valla.

Seslenirlerse duyayım diye belki de aralık bıraktı.
Kapılarını Sonuna kadar açık bırakmışsa karı koca rahatlardır :)
Aynı odada yatıp hiç kimseyi yormasalarmış o zaman ne garip insanlar var kapı kilitlenir bile uyku sersemi oda şaşılıp girilse utançtan yıkılır zaten yuvalar

Iyi insanlarla karşılaşmak istiyorum ya cidden böyle konular okudukca kendimi odaya kitleyip annemin koynunda sonsuza kadar uyumak istiyorum.
Bende öyle.30 yaşındayım son bir yıldır evlenmeyi düşünüyorum ama buralarda yazılanlar yüzünden yalnız olup kafam rahat olması daha işime geliyor.İnsanlar huzurlu yuva kurma isteğimden yeminle soğuttu.Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bakmışsa ne var diyenlere hayret ediyorum, herkes malını bilir sonuçta , konu sahibi eşinin hissiyatını az çok çözmüştür birde olayı yaşayan kişi anlar sonuçta

:KK48:
Ben de bunu dusundum cozemedim. Hadi 1+1 ev olsa nasil bir açidan gorunebilir ki yatak odasi kapisinin oda duvarinin ortasinda olmasi durumunda gorunebilir herhalde:KK48:
Oyle bir ev de var mi bilmem.
Onlar uyumaya gittiyse misafirler ne diye salonda oturuyor hala.
Ilginc valla.
Benim ev 4+1. Mutfakta bir oda var bazen misafirim gelince tv orda diye oraya yatmak istiyor. Mutfak ve yatak odası evin iki ucunda karşı karşıya.
Böyle olabilir

Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum

Bacım bunlar işi pişirmiş gibi ne o kadının fotosu eşinin telinde ne işi var.Kadın kendi yollamış belli ya da eşin çekmiş.Belki de yenge ile ilişkisi var fantazi için kapıyı açık bıraktırıp karşısına oturtmuş da olabilir.Sıkı takip et yakala ve boşan pislik adamdan gece gece sinirlerim zıpladı.Kimseye güven yok.

Böyle bi adamla evli kalma pisliğin biri belliki, insan kimseye güvenemeyecek mi aklım almıyor okuyunca kötü oldum neyse ama kesinlikle boşanın kaldırılacak bişey değil bu

Onu bilmem de 25sene önce başlıkdaki hikaye bizim mahallede yaşanmış.2katlo evde altlı üstlü oturuyorlar.Kadın işde çalışıyor.Abi işde çalışıyor.Damat esnaf uykum geldi deyip deyip dükkanı çırağına bırakıp eve gidiyor.Yenge evde ev hanımı.
Şimdi kadının kocası ile yengesi evli(abisinin eski karısı) 23yaşında çocukları var!

Kadın ve abi birbirleri ile 25senedir küs..

Kadın diyor senin k...e karın kocamı ayarttı.Abi diyor senin p.....k kocan avradıma göz koydu.

Edit:mahalleli duruma 3 5 ay içinde ayıkıyor.fısıltı başlıyor.1 sene sonra en son kadının kulağına gidiyor.işe gidiyormuş gibi yapıp kendi evine aile büyükleri ile saklanıp bekliyor.yatakda baskın yapıyor!
Hayatda hiç bir şeye şaşmam yani.
Ay pislikler

Benim ev 4+1. Mutfakta bir oda var bazen misafirim gelince tv orda diye oraya yatmak istiyor. Mutfak ve yatak odası evin iki ucunda karşı karşıya.
Böyle olabilir
Tamam boylece yatak odasinin gormeme ihtimalini eliyorum:KK48:
Bu durumda yatak odasi kapisini ne diye acik birakir ki insan.
Konu sahibi işkillenmekte hakli galiba.

Back