Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkede yığınla senaristÜye olunduğu gün böyle sansasyonel bir konu açıldıysa ben inanmıyorum şahsen...
Ohhh bee. Anladim sükürKonusu sahibinin kardesi erkek ve kocası kadının gelinlerini gozetliyor . Bende anlamak icin kac sayfa okudum :) cozdum gibi :)
Ay billet sapik olmus zaten yaaBende konunun neden anlaşılmadığına şaşırdım.
Ne gözle bakacak m.ettim senin düşünceni?Emin misiniz kötü gözle baktığına ?
Eşini Tanıyan sensin ne gözle bakacağını sen daha iyi bilirsinNe gözle bakacak m.ettim senin düşünceni?
kdjskjhhfagkjhds ne gözle bakabilir acaba yatak odalarına? Taktik mi alacaktı? Saçmalamayın allasen boşa bence de çok ps durumEmin misiniz kötü gözle baktığına ?
Yahu hemen kötü düşünmeyin belki Işık rahatsız etti belki bşy dikkatini çekti vs vs olamaz mı :)kdjskjhhfagkjhds ne gözle bakabilir acaba yatak odalarına? Taktik mi alacaktı? Saçmalamayın allasen boşa bence de çok ps durum
Kardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım
AlişanAlişan'ın bir şarkısının klibinin sonunda bir çocuk çıkıyordu."Abla olay bitmiş sen hala konuşuyorsun"diyor ve klip bitiyordu. Konu sahibi banlanmış arkadaşlar. Konu fake iddiaları, iddiadan öteye geçmiş yani. SIZ HALA NEYI TARTISIYORSUNUZ? 3 gündür indirmediniz trendlerden yahu...