Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Bu konu bi yerde bitiyor bi yerde aynı sorularla yine başlıyor hit bi konu olmuş konu sahibi başarılı :)

İnsanlar böyle hikayeler uydurup gerçekmiş gibi neden yazarlar bir türlü anlayamadım. Fantezilerinizi bir blog falan açıp yazabilirsiniz. Ya da bu tarz paylaşımların olduğu siteler var.

Bu konu hala aktif olduğuna göre 2 ihtimal olmalı:
1. Mevzu eğer hikayeyse üye yılın senaristi seçilmeli
2.mevzu doğruysa kk nın stabil konuları arasına girmeli: boşan ve boşanıyorum. Şeklinde
Konu sahibi hala yaşıyorsa bi umut var demektir inşallah bi sonuç görürüz

Alişan'ın bir şarkısının klibinin sonunda bir çocuk çıkıyordu."Abla olay bitmiş sen hala konuşuyorsun"diyor ve klip bitiyordu. Konu sahibi banlanmış arkadaşlar. Konu fake iddiaları, iddiadan öteye geçmiş yani. SIZ HALA NEYI TARTISIYORSUNUZ? 3 gündür indirmediniz trendlerden yahu...

Siz kapattıktan sonra o kapının açılmasının herhangi bir mantıklı sebebi olamaz. Böyle erkeklerin de, evet erkek, kesinlikle adam değiller, münasip yerleri lütfen çürüsün. İhanet eyleme geçmeden de yaşanabilir, göz ile söz ile ruhen kalben... İlle de fiile geçmesi gerekiyorsa da, bu tarz olaylar ilk basamaklarıdır. Umarım bu durumun ilerisine geçecek bir olay yaşamazsınız.

Kardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım

Ne yazıkki erkeklerin bu tarz tuaf meram ve fantazileri var. Normal günlük yaşamda belki o gözle bakmıyordur ama iş cinsellik olunca kirli sepetinden don koklayani bile duydum yani. Tabii tasvip etmiyorum bence de çok sapıkça bir durum ama öyle ne yazıkki. Erkek bunlar

Alişan'ın bir şarkısının klibinin sonunda bir çocuk çıkıyordu."Abla olay bitmiş sen hala konuşuyorsun"diyor ve klip bitiyordu. Konu sahibi banlanmış arkadaşlar. Konu fake iddiaları, iddiadan öteye geçmiş yani. SIZ HALA NEYI TARTISIYORSUNUZ? 3 gündür indirmediniz trendlerden yahu...
Alişan :D

Artik insanlar sandigimiz kadar masum degiller maalesef herkesten hersey bekler olduk

Back