- 25 Haziran 2016
- 7.170
- 12.609
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkmış, ama arada başka kapı varmış konu sahibi bu kapıyı kapamış kocası bakamasın diye. Ama kapıyı evdekiler bi ara yine açık bırakmışlar ve yine aynı şeyi yapmış kocası. Özellikle bakmak için uğraştığını düşünüyor bu yüzden. Fakat konunun fake mi gerçek mi olduğunu kimse anlayamadı.Teşekkürler.
Şimdiii yatak odası galiba dikizlenen yer kapısı açıkmıymış? Açıksa ne yapıyormuşta kocası bakmış. Yani çamaşırmı katlıyor yatıyprmu kadın ne? Bazı yerleri oturmadı kafamda zatende konu sahibi gitmiş.
+1Yeni üye, ilk mesaj:" eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım".. kafamda deli sorular.
Çok haklısınKardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım
canım durumuna üzüldm zor bişey bu hele ki bayan için çok zor.benim bana diyeceğim şu.bu.boşanma için sebep değildir he başka şeyler varsa hissedersen o ayrı. kadınların altıncı hissi gerçekten kuvvetlidir çünkü.hisyerine güven gözlerin bile yanıltabilir bi yerde çünkü onlarla kul n yaptığını görüyorsun sadece fiziki boyutu yanlı hissetmek farklı o allahm bayanlara verdiği bi nimettr diye okumuştm ben.eğer bunlar ikiside varsa içinde o zaman başka seçeneklerde düşün tabiki.şüphe alacakanlık gibi..hiçbixey net değildr bu en zoru..rabbim aydınlığa çıkmak nasip etsnTabii başka olaylar da var ufak tefek..kardeşimin eşine farklı bakıyor olabilir.bir haftadır mideö bulanıyor...ne zaman salondan iöeri gitse arkasından bakıyor vs.bir kadın hisseder bir tuhaflık olduğunu.tam anlatamazsınız ama hissedersiniz...onun gibi
ayyyyy sesli güldüm bu.mesajaYa Allah askina biri aydinlatsin beni. Kim kimin nesi oluyor? Kardes dedigi kadinmi erkekmi? Es olan adam biseksüelmi? Bunlarin hepsi bir evdemi yasiyor? Kapi acikken icerde müstehcen seylermi oluyordu?
Imdat. Beynim yandi
Sormus esi bakmiyordum vs demiseşine sordun mu bunu ?
canım bence bu sadece eşiyle değil yengesi ile de ilgili . düşün bi.kadın neden başka bi.erkeğin telefonunu alır ve hatta bacaklarının resmini çeker bu nedir ya hu.Kısa ve net Eşiniz Sapık .
guzel kardesimde gelininizin yatak odasının kapısı niye acık sonucta evde kanbagı olmayan bir erkek var buda tuhaf. 2 cisi esinin gelininize ilgisi var gibi duruyor. Kadın hisseder. Lakin hîssetmek yetmez sıkı takibe al buyuk seyler kucuk detaylarda saklıdır. Eger bu adamın boyle bir dusuncesi varsa mutlaka tel. Ulasmaya calısacaktır ona. Ve birde gelininizin halini takip et. Sizle gorusmelten lacıyormu ? Yada esinizle muhabbeti nasıl ? Rahatsızlık veriyorsa ki oda hissediyor yada tel arıyor sa bunu esine yada size soyleyemez kızcagız hareketlerine yansır. Somut delil buldugun an kac o adamdan !Kardeşim erkek.eşim gelinimizi gözetliyor
Konusu sahibinin kardesi erkek ve kocası kadının gelinlerini gozetliyor . Bende anlamak icin kac sayfa okudum :) cozdum gibi :)Ya Allah askina biri aydinlatsin beni. Kim kimin nesi oluyor? Kardes dedigi kadinmi erkekmi? Es olan adam biseksüelmi? Bunlarin hepsi bir evdemi yasiyor? Kapi acikken icerde müstehcen seylermi oluyordu?
Imdat. Beynim yandi