Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Biraz daha ayrıntı verirsen batacaksın gibime geliyor
Önce Işık’lar ve kapılar açık diyorsun sonra kapalı uyuyorlardı diyosun iyi kurgulayın şunları

Nidyanacım, konunu 16 sayfa okumadım ve fakat şunu illaki izah etmişlerdir:
Konuyu gerçek olarak alıyorum hadi, ihtimaller dahilindedir, gerçektir, olabilir.
Eşinizin nasıl baktığı, nereye doğru nasıl pozisyon aldığı vb. bunları sizin anlatımınızla ancak kafamızda canlandırabiliyoruz. Ancak işin "Huylanma-tanıma" kısmı sizde. Burada yav olmaz öyle diyen de olur, aha röntgenci diyen de, yanlış anladın diyen de doğru anladın diyen de...
Siz ne anladınız ona bakın.
Şöyle bir ihtimali eşime kondurduğum an onu boşarım anlatabiliyor muyum?
Yani öyle "Daldım baktım, fark etmedim, bakmıyodum" olayı olmaz. Ben bunu düşündümse zaten o herifte vardır bi şey. Daha açık oldu mu?

Yani böyle bir konuyu, şu saatte yeni üye olarak, bir de böyle bangır bangır "Eniştenin gözleri baldıza kaydı" tarzı bir başlıkla buraya gelip yazıyorsunuz... Neyse.
Konuya da bu bakışı atıyorum şu an, bilesiniz

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Gelişmeleri yazarım

Biraz daha ayrıntı verirsen batacaksın gibime geliyor
Önce Işık’lar ve kapılar açık diyorsun sonra kapalı uyuyorlardı diyosun iyi kurgulayın şunları
Hayır oda kapıları açık biz salondayız ben salon kapısını kapattım...sonra tuvalete giderken de yine kapattım salon kapusını arkamdan geri geldiğimde salon kapısı açıktı....

Nasıl yazmalıydım bilemedim...ayrıntı olmadan nasıl anlatacaktım...tuhaf olan nedir

İçtenlikle cevap verenlere teşekkür ederim.Evet yeni üyeyim ve başka kimseye anlatamayacağım için can havli ile buraya yazdım ama neden tepki gördü anlamadım.Galiba çok suistimal eden olmuş...Neyse yine de teşekkür ederşm

Hayır oda kapıları açık biz salondayız ben salon kapısını kapattım...sonra tuvalete giderken de yine kapattım salon kapusını arkamdan geri geldiğimde salon kapısı açıktı....
Ben ondan bahsetmiyorum ki ilk mesajda kardeşinizin odasının hem Işık’ları hem kapıları açık siz çıkıyorsunuz kapıyı kapatıp eşiniz tekrar açıyor. onu odayı rahat görecek pozisyonda otururken buluyorsunuz sonra ona sapık diyorsunuz
Sonraki mesajlardaki kardeş uyuyor ama Işık’ları kapalı
Var yani bi tutarsızlık şimdi kabul et

Supernatural olmasın? Ya da paranormal aktivity

Kardeşin nasıl fark etmiyo ki
Sarılıp öpüşürlerken,bacağını çekmesini
Önünde eğilip firikik vermesini
oşverin şimdi buna cevap versem tepki çekerim.fazla açık olmamak gerektiğini anladım ilk geceden.Fazla direk anlattım sanırım.kusura bajmayın canım çok yandı...kabus gibi

Onların yatak odası kapısı niye açık ?Orada ne yapıyorlar?
Kayrola nın üzerinde çekirdek mi çitliyorlar?
Ve siz boşanacak mısınız?

oşverin şimdi buna cevap versem tepki çekerim.fazla açık olmamak gerektiğini anladım ilk geceden.Fazla direk anlattım sanırım.kusura bajmayın canım çok yandı...kabus gibi
Niye tepki çekesiniz sizin ne suçunuz var bu sapkınlığı yapanlar utansın

Bu adam bildiğin sapık..

Hayır hiç öyle birşey yok ve böyle de yazmadım.yanlış anlamış olabilirsiniz.neyse zaten biraz önce bir arkadaş demiş biz olayı görmedik yaşayan sizsiniz en iyi değerlendirmeyi siz yapabilirsiniz diye.sanırım haklı...sizi temin ederim yanlış ve kurgu yok...baştan okursanız bana hak verirsiniz.teşekkür edetim

Şüphelenicem o evde kalmam onu da geçtim kaldın altıma yapar yine kalkmam açık oda kapılarını bile bile çek o zaman kardeşinin kapısını belki açık unuttu gece senin bi yerin açılcak kardeşin görcek ee o zaman kardeşin mi sapık olcak kocan için kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…