- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- 73
Neden yetmesin sizde bir gün pro olabilirsiniz :) Yarışmalar fln oluyor katılın.He rütbem yetmez o zmn
Teşekkür ederim
Karanlığa bakarak fantezi kurcaksa kapıyı miye açsın gözünü kaparGerçekse eğer , bakıp içten içe fantezi üretmeye çalışabilir.
Ben şu an oturduğum yerden yatak odama bakıyorum, simsiyah perde yok.
Karanlığa bakarak fantezi kurcaksa kapıyı miye açsın gözünü kapar
Benim beynim almadı safım galiba :) kardeş de baya rahat bu durumdaBen şu an oturduğum yerden yatak odama bakıyorum, simsiyah perde yok.
Gayet yatağın yerini falan seçebiliyorum.
Araştıracağım saolasın:)Neden yetmesin sizde bir gün pro olabilirsiniz :) Yarışmalar fln oluyor katılın.
İğrençOnu bilmem de 25sene önce başlıkdaki hikaye bizim mahallede yaşanmış.2katlo evde altlı üstlü oturuyorlar.Kadın işde çalışıyor.Abi işde çalışıyor.Damat esnaf uykum geldi deyip deyip dükkanı çırağına bırakıp eve gidiyor.Yenge evde ev hanımı.
Şimdi kadının kocası ile yengesi evli(abisinin eski karısı) 23yaşında çocukları var!
Kadın ve abi birbirleri ile 25senedir küs..
Kadın diyor senin k...e karın kocamı ayarttı.Abi diyor senin p.....k kocan avradıma göz koydu.
Edit:mahalleli duruma 3 5 ay içinde ayıkıyor.fısıltı başlıyor.1 sene sonra en son kadının kulağına gidiyor.işe gidiyormuş gibi yapıp kendi evine aile büyükleri ile saklanıp bekliyor.yatakda baskın yapıyor!
Hayatda hiç bir şeye şaşmam yani.
Seslenirlerse duyayım diye belki de aralık bıraktı.Benim beynim almadı safım galiba :) kardeş de baya rahat bu durumda
Ya birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...
Aynı odada yatıp hiç kimseyi yormasalarmış o zaman ne garip insanlar var kapı kilitlenir bile uyku sersemi oda şaşılıp girilse utançtan yıkılır zaten yuvalarSeslenirlerse duyayım diye belki de aralık bıraktı.
Kapılarını Sonuna kadar açık bırakmışsa karı koca rahatlardır :)
Bende öyle.30 yaşındayım son bir yıldır evlenmeyi düşünüyorum ama buralarda yazılanlar yüzünden yalnız olup kafam rahat olması daha işime geliyor.İnsanlar huzurlu yuva kurma isteğimden yeminle soğuttu.Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Iyi insanlarla karşılaşmak istiyorum ya cidden böyle konular okudukca kendimi odaya kitleyip annemin koynunda sonsuza kadar uyumak istiyorum.
Benim ev 4+1. Mutfakta bir oda var bazen misafirim gelince tv orda diye oraya yatmak istiyor. Mutfak ve yatak odası evin iki ucunda karşı karşıya.
Ben de bunu dusundum cozemedim. Hadi 1+1 ev olsa nasil bir açidan gorunebilir ki yatak odasi kapisinin oda duvarinin ortasinda olmasi durumunda gorunebilir herhalde
Oyle bir ev de var mi bilmem.
Onlar uyumaya gittiyse misafirler ne diye salonda oturuyor hala.
Ilginc valla.
Misafirliğe gittiğimizde bir sarılmalar vs.bir keresinde de eşimin telefonunda yazın güya yanlışlıkla çekilmiş bacaklatının fotosunu gördüm bu ne dedim az önce istedi telefonumu yanlışlıkla çekti herhalde dedi...sil dedim tamam silerim diye geçiltirdi.tek olayla yargılamıyorum
Ay pisliklerOnu bilmem de 25sene önce başlıkdaki hikaye bizim mahallede yaşanmış.2katlo evde altlı üstlü oturuyorlar.Kadın işde çalışıyor.Abi işde çalışıyor.Damat esnaf uykum geldi deyip deyip dükkanı çırağına bırakıp eve gidiyor.Yenge evde ev hanımı.
Şimdi kadının kocası ile yengesi evli(abisinin eski karısı) 23yaşında çocukları var!
Kadın ve abi birbirleri ile 25senedir küs..
Kadın diyor senin k...e karın kocamı ayarttı.Abi diyor senin p.....k kocan avradıma göz koydu.
Edit:mahalleli duruma 3 5 ay içinde ayıkıyor.fısıltı başlıyor.1 sene sonra en son kadının kulağına gidiyor.işe gidiyormuş gibi yapıp kendi evine aile büyükleri ile saklanıp bekliyor.yatakda baskın yapıyor!
Hayatda hiç bir şeye şaşmam yani.
Bencede öyle.Ben çocuktum hiç hatırlamıyorum böyle bir olay (bize duyurmamışlar sanırım çocuk oldığumuz için)sonradan anlattılar büyüyünce.İğrenç
Benim evde 3+1 ama karşı karşıya gelen odam varBenim ev 4+1. Mutfakta bir oda var bazen misafirim gelince tv orda diye oraya yatmak istiyor. Mutfak ve yatak odası evin iki ucunda karşı karşıya.
Böyle olabilir
Tamam boylece yatak odasinin gormeme ihtimalini eliyorumBenim ev 4+1. Mutfakta bir oda var bazen misafirim gelince tv orda diye oraya yatmak istiyor. Mutfak ve yatak odası evin iki ucunda karşı karşıya.
Böyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?