Eşimi görür görmez sinirleniyorum

Doğru haklısınız. Annemle de aram iyi değil evlendim evleneli sebepsiz yere ne arıyor ne soruyor. Zaten uzak şehirdeyim kendimi tüm yükün altında gibi hissediyorum. Bi şey sormak istiyorum telefon açıp soramıyorum. Hep kendim debeleniyorum çok yoruluyorum.
Esiniz iyi biriyse ilimli olun anneniz gibi despot soguk sorunlu bir tip olmayin birlikte huzurlu bir yuva kurmaya calisin destek olun esinizden destek isteyin paylasin hem es hem arkadas olun anneniz zaten ilgisiz bosverin onu kendi ailenize odaklanin

Tamam iste sorun bu. Siz yoruluyorsunuz üstüne de sorumluluk ağır gelmiş. Biraz sakinlesin ev için yardımcı birini tutun belki yeni evlisiniz borcunuz harciniz var lüks kaçar ama huzurundan önemli değil haftada bir gelen kadın. Yemekleri de haftasonu eşinle buzluğa koyacak şekilde hazırlayın hem birlikte zaman geçirmiş olursunuz 1 gün kahvaltılık bir gün dışardan yiyin böyle böyle evliliğiniz oturana kadar idare edin. Eşinizle de bu durumu paylaşın.
Ben nöbetli çalışıyorum eşim de sadece haftasonu evde. Aslında ona yemek yapmak da hoşuma gidiyor yemek de sorun değil gibi cidden çözemiyorum

Ben nöbetli çalışıyorum eşim de sadece haftasonu evde. Aslında ona yemek yapmak da hoşuma gidiyor yemek de sorun değil gibi cidden çözemiyorum
Yoruluyorsun yavrum yoruluyorsun. Sorun yorulman. Yorulan insan sinirli olur. Evlilik başlı başına sorumluluk.Senin aklına büyü muska mi geliyor ?

Ev ve iş ikisini aynı anda yapmak çok mu zor geliyor acaba? Eşinizin sadece iş ile ilgilenmesi, eve yardım etmemesi rahatsız mı ediyor içten içe?

Yoruluyorsun yavrum yoruluyorsun. Sorun yorulman. Yorulan insan sinirli olur. Evlilik başlı başına sorumluluk.Senin aklına büyü muska mi geliyor ?
Bilmiyorum ki valla dediğiniz gibi yorulmak da olabilir. Bu hafta sonu eltim görümcem kayınvalidemler falan toplanıp gelecek onun da stresi var. Cuma nöbetten çıkıp görümcemle akşama kadar yemek yapıcaz 😣

Ev ve iş ikisini aynı anda yapmak çok mu zor geliyor acaba? Eşinizin sadece iş ile ilgilenmesi, eve yardım etmemesi rahatsız mı ediyor içten içe?
O da benim küçük şeylere takılıp büyüttüğümü güzel şeylere hiç odaklanmadığımı söylüyor. Memnuniyetsizsin diyor. Dünyayı önüne sersem neden şuraya sermedin dersin diyor. İşten gelince istiyorum ki başımı okşasın güzel şeyler söylesin o kadar ihtiyaç duyuyorum ki. Evet davranışlarıyla belli ediyor ama duymaya da çok ihtiyaç duyuyorum

Bilmiyorum ki valla dediğiniz gibi yorulmak da olabilir. Bu hafta sonu eltim görümcem kayınvalidemler falan toplanıp gelecek onun da stresi var. Cuma nöbetten çıkıp görümcemle akşama kadar yemek yapıcaz 😣
Bu kadar strese gerek yok yap fırın yemeği ,bir plav çorba yeter. Tatlı da elmalı tart yap oh mis.

O da benim küçük şeylere takılıp büyüttüğümü güzel şeylere hiç odaklanmadığımı söylüyor. Memnuniyetsizsin diyor. Dünyayı önüne sersem neden şuraya sermedin dersin diyor. İşten gelince istiyorum ki başımı okşasın güzel şeyler söylesin o kadar ihtiyaç duyuyorum ki. Evet davranışlarıyla belli ediyor ama duymaya da çok ihtiyaç duyuyorum
Başını okşayıp güzel şeyler söylese bile öyle okşama böyle okşa dicen gibi geliyodur belki adama. Bana öyle geldi şahsen burdan bile. Ahsıd

Bu kadar strese gerek yok yap fırın yemeği ,bir plav çorba yeter. Tatlı da elmalı tart yap oh mis.
Evime ilk kez gelecekler ve uzak şehirden. Eltim, eşi, görümcem kaynanam kayınbabam hepsi kaç saatlik yoldan gelecekler. Biz aramayız öyle diyorlar ama bi makarna da yapıp veremem ki. Eşim de ağır misafir şöyle böyle dedikçe iyice strese girdim. Ta nerden ablasını erkenden getirttiriyor yemeğe yardım et diye ben nasıl stres olmayım😣

Benden bi şey isteyince özellikle çok sinirleniyorum. Yemeği çok kötü yapsam bile sonuna kadar yer eline sağlık der kalkar. Anlayamadığım bi şey var yani gözüme cin görünüyor basit şeyleri bile çok gözüme batıyor
Açık yazayım büyü muska değil İnanmayın.Annenizden ne gorduyseniz beyninize onu kodlamiş,ezdirme, kendini diye öğüt alınca sizin duygular evereste çıkmış oturmuş.Simdi eşiniz canım cicim ayind farkında değil olaya uyanınca iki inatçı keçi hikayesine döner sizin iş .....

Sorun sadece misafir olsaydı diğer konularda anlaşmazlık yaşamazdınız. Adam ne dese inadına tersini yapmaya çalışmanız pek de sağlıklı bir insan davranışı değil. Attığınız imzaya ve eşinizin şuanki sevgisine güvenmeyin. İnsanlar bir günde boşanmaya karar vermiyorlar. Yaşanan her tartışma insanı biraz daha soğutuyor ve uzaklaştırıyor. Sonrası da malum zaten.

İnanın hiç bilmiyorum. Mesela yanıma gel diyor sen gel diyip zıtlaşıyorum. Çayı neden buraya getirmedin diyor canım öyle istedi diyorum. Yani böyle söylediği her şeye zıt cevaplar veriyorum sürekli uzaktayken özlüyorum ama yan yana gelince tahammülüm olmuyor
Çok gıcık tavırlar. Eşinizin yerinde olsaydım eve gelmeyebilirdim.

Böyle yaparsanız eşiniz altan alır alır en son bir soğur, bir daha da bulamazsınız o adamı.Sonra da pişman olursunuz. Dikkat edin bence üç ay için çok erken.

X