eşimi eve almadım

Dönerse senindir biz pide söyledik
Ya bırakın şu adamları allahının aşkına ...
Benim kocam işi gereği toplantılarını ofis yerine çayda kahvede-balık lokantalarında -et sofralarında hallediyor...
Şirket veya gemi sahibi müşterileri bu şekilde ağırlanmak istiyor.
Şimdi benlen nasıl gitsin ?
5-10adam masada benim ne işim var ?
Müdürlerle teknikerlerle vs... alışverişlerede gider hamama da gider ...
İş ilişkilerini sıcak tutmak için sosyal ve iş hayatı içiçe ...
Gece gündüz demez Bayram seyran demez çalışır
...şimdi bende garip kaprislerimle çalışma benlen otur İstanbullu gelin izleyelim mi diyeyim ???
Eve mi almayayım? Bunca yükünün üstüne dırdırlarımla beynini mi yiyeyim ...Sadakatinden hiç şüphem olmadı ...
bugün altında arabam cebimde param sıcak yuvam varsa bu emekleri sayesindedir...ALLAH RAĞZI olsun ...

Bir kadın çıksa şurada dese ki, eşim burun ameliyatı olmuştu. Bir hafta oldu. Ben de bugün arkadaşlarla iş çıkışı buluştum eşime de haber verdim saat 12'de evde olurum en geç dedim ama saat 12.30'da evdeydim. Eşim kapıyı kilitledi beni eve almıyor...

Burada kopacak kıyameti düşünüyor musunuz? O adam kırk defa boşatılmıştı. Bilmem kaç tane tavsiye verilmişti. Cenaze namazı kılınmış, üzerine toprak atılmıştı.
Yada farkli bir bakis acisi olarak da bende yorumlayayum. Yahu ben adamin gozunun icine bakiyorum arada bir hali saha macina yada arkadaslarla bulusmaya gitse de gec gelse diye.Cocuklari erkenden uyutsam cayimi kahvemi alsam, diger elimde kumanda. Anlatirken bile icimi huzur kapladi yani. Kimse boyle dusunmuyor mu? Bir tek ben mi tuhafim. Adam yaninda olsa ne olucak, kalp masajimi yapicak suni tenzefusmu yapicak anlamadim yani. Su toplum olarak naz, niyaz, trip durumlarina bayiliyoruz.

Ben aradım geldi eve aşağıda arabadaymış. Gitmeden de saçma sapan tartışma çıkarıp arkasını dönüp gitmişti. Burun ameliyatını kücümseyen arkadaşlar üstüne birde grip oldum ve hem burnum tamponlu hem boğazlarım şiş Nefes darlığından sabahlara kadar ağladım. En azından bir mesaj veya arayabilirdi geciktim nasılsın vs diye. Benim tepkim bu yüzden

Bardağı taşıran son damla oldu. Genel olarak ilgisiz hep göz ardı ettim ama artık bende yoruldum bu umursamazlıgından

Estetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti biraz

Çok geçmiş olsun, şu mesajlarınız sonrası ben yaptığınızı şımarıklık olarak görmüyorum, boğazları yüzünden nefes almakta zorlanan, ameliyatı yüzünden burnundan da nefes alamayan ve bu yüzden de uyuyamayan eşinin farkına varmayan, ilgisiz bir adam için eve almama cezası bence uygun, ki ameliyatınızı da büyük ihtimalle eşiniz yüzünden öne çektiniz, kaldı ki adam yorgan döşek yatıyor olsaydı da siz arkadaşlarınızla dışarı çıksaydınız ben ölüyorum bana bakmıyorsun deyip dünya kadar laf sayardı, arkadaşlarınla çıkmak yerine yanınızda kalmayı kendisinin düşünmesi lazımdı, zaten arkadaşlarıyla çıkmayı kafaya koymuş, sizden de usulden onay isteyen bir adama gitme diyemezdiniz bütün gece somurtarak otururdu, sizi evde kaldığına pişman ederdi.
Taviz tavizi doğurur, baştan sınırları çizmek lazım.

Nefes yolları sebebiyle ben de burun ameliyatı oldum. Ben de 1 hafta burun bandajından uyuyamadım. Eee? Bu 2 kişilik iş mi oluyor, yani yanınızda biri olmayınca ölüyor musunuz? Kim ne yapsın sizin durumunuza yani... Sizin narkoz etkisi 1 hafta ve fazlası sürdüyse o başka. Boşuna bu durumu kullanmayın yani. Bir de yarım saat geç geldi diye tantana. Yarım saat önce gelseydi burnunuz falan sorun olmayacaktı. Geçin bunları. Geçimsizisiniz. Başka bir şey değil.

Adamın arkadaşlarıyla takılıp geç gelmesi ayrı şey kapının kitlenip eve alınmaması ayrı şey
O onun karşılığı değil
Orası onun da evi
Surat yaparsın küsersin ayrı odada durursun ama eve almamak ne demek
Şiddet olan, aldatma vs olan durumlarda tabiki alma da, bu senin kırılıp kızmanın haklı eve almamanın haksız olduğu bir durum

Eşim hicbir zaman gece yarisi eve gelmedi, arkadaş buluşmalarına zaten birlikte katiliyoruz. Biz ayri takilmayiz pek hatta neredeyse hiç.
Iş yerinden insanlarla 40 yilda bir disarda yerse bile gec kalmaz.
Öyle arkadaş bulusmalarindan gece yarilari gelmek benim anlayışıma da uygun değil ama eve almamak bunun karsılığı olmamali diyorum. Daha çok buna tepki gösterdi insanlar.
Ben olsam bende almazdım , 2 aylık evli daha kadın, tam tersi olsa 2. Sayfa haberi olurdu. Erkek olunca eve almaması bile göze battı. Bence baştan tepkisi neyse vermesi iyi oldu. Adamda karar verecek , ya diyecek ki karım haklı yada diyecek ki bizim yaşam şeklimiz birbirimize uymuyor. Evli olmak , evlilik hayatı başka bir sorumluluktur. Adamlar eskisi gibi takılamaz dışarlarda bunu anlaması lazım koca kişisinin. Tabiki herkesin fikrine saygım var. Ama benim başıma gelmedi gelse ciddiyim olay çıkar bizim evde bende eve almam , alırsam daha büyük kavgalar ederiz tutamam kendimi sonu çok kötü olur

Bence kadına yazık....sizce karisi tarafından eve alınmayan adam kafasında karısını bitirmez mı?

Ben olsam kafamdan da yüreğimden de silerdim beni eve almayan kadını...

Zaten olacak olan o adam erken uyanır inşallah uyanamazsa daha o geçen sürede yaşayacağı eziyetler için adama yazık yane onu demek istedim şimdi erkekler için boşanmak çok kolay aldatmak çok basit zaten hepsinin kendini hint kumaşı değerinde görmesi olayı var böyle baskıyla adamın gitme süresi kısalacak konu sahibi devam etsin böyle ne diyeyim

Yada farkli bir bakis acisi olarak da bende yorumlayayum. Yahu ben adamin gozunun icine bakiyorum arada bir hali saha macina yada arkadaslarla bulusmaya gitse de gec gelse diye.Cocuklari erkenden uyutsam cayimi kahvemi alsam, diger elimde kumanda. Anlatirken bile icimi huzur kapladi yani. Kimse boyle dusunmuyor mu? Bir tek ben mi tuhafim. Adam yaninda olsa ne olucak, kalp masajimi yapicak suni tenzefusmu yapicak anlamadim yani. Su toplum olarak naz, niyaz, trip durumlarina bayiliyoruz.
Ben de varım valla haftada bir en fazla iki gün arkadaşları ile kahveye gider istediği saatte gelir. O bir günde de seviniyorum çünkü ayagimin altında kimse dolasmadan temizlik yapıyorum mız mız Edip durmuyor bitmedi mi süpürge yok pencere kapancak mı falan diye. Ayrica evli insanlar da bireydir bana göre güven sorunu yoksa sosyallesecek tabi ki. İnsan sosyal bir canlı olmasaydi ikimiz gider dağda yasardik toplumda degil. İş yerimiz de aynı adam 365 gün 24 saat benimle olamaz illa ki erkek arkadaşlarıyla maç yapmak muhabbet etmek isticek. Arkadaslarimla kahve içmeye güne falan gidiyorum ben de adam saat başı arasa ne zaman geliyorsun dese sinirlenirim

ilk öncelikle izin vermişsiniz.. Anlaşmıssınız ve dışarı çıkmış.. Biraz geç geldi diye böyle bir davranış çok ayıp.. Ayrıca dinen de caiz değil..

Önce anlaşmasanız sana hak verirdim ama sohbet uzamıştır, kimse kalkmamıltır. Gittiği yerden eminsen, tepkin saçma ve ağır olmuş. Ufak konulardan sorun çıkarırsan, haklı olduğun konularda bile bunları çevirir önünüze getirir. Sakin ol. Burada yılbaşı hamama gideceğini söyleyebilen adam gördük. SAhi ne oldu o konu bi bakayım:))))

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
2 buçuk aylık evlisiniz başlarda çok sorun yaşamışsınız sonra oturtmuşsunuz :KK70: hala başlardasınız aslında 2 buçuk ay ne ki
Çok ayıp etmişsiniz eşinizin yerinde olsam sizi boşardım demek ki en ufak bir sebeple onu yuvasız bırakabiliyorsunuz.

Ben olsam bende almazdım , 2 aylık evli daha kadın, tam tersi olsa 2. Sayfa haberi olurdu. Erkek olunca eve almaması bile göze battı. Bence baştan tepkisi neyse vermesi iyi oldu. Adamda karar verecek , ya diyecek ki karım haklı yada diyecek ki bizim yaşam şeklimiz birbirimize uymuyor. Evli olmak , evlilik hayatı başka bir sorumluluktur. Adamlar eskisi gibi takılamaz dışarlarda bunu anlaması lazım koca kişisinin. Tabiki herkesin fikrine saygım var. Ama benim başıma gelmedi gelse ciddiyim olay çıkar bizim evde bende eve almam , alırsam daha büyük kavgalar ederiz tutamam kendimi sonu çok kötü olur

Hiç gece yarisi gelmedim ama gelsem 2. Sayfa haberi filan olmazdim. Benim yorumum cinsiyetinden bağımsizdi. Eve gece yarisi gelmeyi dogru bulmuyorum ama birbirini öldürmek ya da öldüresiye dövmek normal birşey degil.

Aa bu ben :KK70: Her zaman değil belki ama bazen evde tek kalmak istiyorum.

Hiç gece yarisi gelmedim ama gelsem 2. Sayfa haberi filan olmazdim. Benim yorumum cinsiyetinden bağımsizdi. Eve gece yarisi gelmeyi dogru bulmuyorum ama birbirini öldürmek ya da öldüresiye dövmek normal birşey degil.
Burası Türkiye, %90 lık kesim 2 sayfa haberi olur. Bende doğru demiyorum. Ama yaşadığımız topraklarda ne yazıkki durum bu

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Siz
Ben de varım valla haftada bir en fazla iki gün arkadaşları ile kahveye gider istediği saatte gelir. O bir günde de seviniyorum çünkü ayagimin altında kimse dolasmadan temizlik yapıyorum mız mız Edip durmuyor bitmedi mi süpürge yok pencere kapancak mı falan diye. Ayrica evli insanlar da bireydir bana göre güven sorunu yoksa sosyallesecek tabi ki. İnsan sosyal bir canlı olmasaydi ikimiz gider dağda yasardik toplumda degil. İş yerimiz de aynı adam 365 gün 24 saat benimle olamaz illa ki erkek arkadaşlarıyla maç yapmak muhabbet etmek isticek. Arkadaslarimla kahve içmeye güne falan gidiyorum ben de adam saat başı arasa ne zaman geliyorsun dese sinirlenirim
Siz tam benim kafadansiniz. Hayatim boyunca bekar evli surekli birlikte yan yana diz dize iliskilerden nefret ettisimdir. Yapim geregi de biraz mesafeli bir tipim zaten. Gercekten insanlarin bazen nefes almaya ihtiyaci var, hayat evlilik zaten zor daha da zorlastirmak icin elimizden geleni yapiyoruz bizde. Problem yasariz surat 5 karis bekleriz anlasin sorsun, halbuki derdimizi anlatmayi gururumuza yediremeyiz hep bir trip, naz niyaz durumu. Adam sorar neyin var diye? Bu sefer de dalgami geciyorsun bide soruyosun olur. Yahu problemlerin basi iletisimsizlik zaten. Konu sahibi bir sonra ki tartismada ne tepki vericek merak ediyorum dogrusu. Cunku citayi cok yuksekte tutmus.

Siz

Siz tam benim kafadansiniz. Hayatim boyunca bekar evli surekli birlikte yan yana diz dize iliskilerden nefret ettisimdir. Yapim geregi de biraz mesafeli bir tipim zaten. Gercekten insanlarin bazen nefes almaya ihtiyaci var, hayat evlilik zaten zor daha da zorlastirmak icin elimizden geleni yapiyoruz bizde. Problem yasariz surat 5 karis bekleriz anlasin sorsun, halbuki derdimizi anlatmayi gururumuza yediremeyiz hep bir trip, naz niyaz durumu. Adam sorar neyin var diye? Bu sefer de dalgami geciyorsun bide soruyosun olur. Yahu problemlerin basi iletisimsizlik zaten. Konu sahibi bir sonra ki tartismada ne tepki vericek merak ediyorum dogrusu. Cunku citayi cok yuksekte tutmus.
Canım ben bu konularda hep empati yaparım, evliliğin kaldirabilecegi konularda insanların kişisel alanina saygı gösterilmeli. Verilen söz tutulmazsa bu sorun olur mesela ama kendim dusunuyorum arkadasimdan günden 5 de dönerim desem 6 da donsem eşim 5 de arasa ne oldu geç kaldın diye sorun olmaz ama 6 da kapıyı kilitlese geri esyalarimi almaya giderim.

bence çok iyi yapmışsınız. sizin iyi olmadığını bile bile , erken geleceğim demesine rağmen geç geliyorsa başta saygısızlığı eşiniz yapmış. fazla yüz vermeye gelmez erkeklere bence, çoğu arkadaş konuşsaydınız bi demiş ama bunlar konuşmaktan zor anlıyor. yapacak birşey yok, anlayacağı tarzda cevap vermişsiniz iyi de olmş.

Konu bence eve yarım saat geç gelmesi de değil, kadın hasta, ne ağzından ne burnundan nefes alamıyor, düşünceli biri hasta eşini bırakmazdı, mesele burun ameliyatı değil, grip de olmuş bu kadın, aynı durum tam tersi yaşansaydı, adam hasta olsaydı, ağzından burnundan nefes alamasaydı ve kadın arkadaşlarıyla buluşmaya gitseydi yine taşlayan kadınlar olurdu, adama bir tas çorba yapıp bakmadı diye.
Eşin yanında olsa ne olacak denmiş ama bizlerde sağlıkçı değiliz, eşlerimiz hastayken birşey olsa müdahale edemeyiz lakin en azından aniden fenalaşsa, ateşlenip sayıklasa sağlık ekiplerini çağırırız, bir çorba yapar yediririz, ilaçlarını veririz, hangi kadın eşinin ona ihtiyacı varken hastayken ben doktor muyum deyip çekip gidiyor, içimiz elvermiyor bir kere.

X