- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Adam yakında gidecek bir ev bulur merak etmesin :)Yakın bir arkadaşım var sürekli kocasını evden kovuyor eve almıyor geçenlerde günlerce almamıştı eve nasıl bir düşünce yapısıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam yakında gidecek bir ev bulur merak etmesin :)Yakın bir arkadaşım var sürekli kocasını evden kovuyor eve almıyor geçenlerde günlerce almamıştı eve nasıl bir düşünce yapısıysa
Katiliyorum. Neler neler yasamislar. 2.5 aylik evlilik ama cok yara almis.konu sahibinin önceki konusuna bakın ondan sonra dalga geçebilecekmisiniz acaba bu kadar acımasız olmayın bence
Valla bence değil. Sormuş evet demişsin. Arkadaşlarıyla sonuçta zaman geçiyor anlamadan. Ne gerek var kısıtlamaya. Bence her evlilikte arada kendine özel vakit geçirilebilmeli. Ayıp etmişsin.Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Adamda tavrını koymuyor sürekli mesaj atıyor kapıdan ayrılmıyor beni eve al diyeAdam yakında gidecek bir ev bulur merak etmesin :)
Yani benim kocam gece yarısı eve gelemez, bende gelemem. Evlilik hayatında öyle şey olmaz. Bu evlilik bilinci ve sorumluluğuna terstir. 40 yılda 1 arkadaşları ile tabiki çıkabilir ama ben 7 yıldır beraberim kocamla 5 yıllık da evliyim . Toplasan 2 kere olmuştur. Adam 2 aylık evliyken olmaz böyle .
Dışarı atmak ödül aslında, eve alıp beynini yiyeceksin :)Adamda tavrını koymuyor sürekli mesaj atıyor kapıdan ayrılmıyor beni eve al diye
puhahaaaa valla sen de haklısınnnKoz kocanı sokaktamı buldun da sokağa attın...3-5ayda millet koca koca diye inliyor ...bak vallahi ortam olmuş kurtlar sofrası durduk yere şansını zorlama bir gelir ikinciye baktın gelmez sonra kafanı çok duvarlara vurursun
e zaten sizin ailede herkes düzgün herkes mutluyduu .yokk siz örneklemeyin dertliler örneklesin de konu sahibi beterın beteri varmış desin de alsın eve adamıEşim hicbir zaman gece yarisi eve gelmedi, arkadaş buluşmalarına zaten birlikte katiliyoruz. Biz ayri takilmayiz pek hatta neredeyse hiç.
Iş yerinden insanlarla 40 yilda bir disarda yerse bile gec kalmaz.
Öyle arkadaş bulusmalarindan gece yarilari gelmek benim anlayışıma da uygun değil ama eve almamak bunun karsılığı olmamali diyorum. Daha çok buna tepki gösterdi insanlar.
e zaten sizin ailede herkes düzgün herkes mutluyduu .yokk siz örneklemeyin dertliler örneklesin de konu sahibi beterın beteri varmış desin de alsın eve adamı
kızacak ne var şaka yaptım birbirimize uzun zamandır göz aşınalığımız vardır sitede diye. kırmak istemedim kiHayirdir ceycey ne oldu niye taktin o yoruma?
O yorumun bir kismi dalga geçme amacliydi kendileriyle ki öyle olmasa bile cevremdekilerin mutlu olmasinin sana veya bana ne faydasi ya da zarari var sana noluyor yani?
kızacak ne var şaka yaptım birbirimize uzun zamandır göz aşınalığımız vardır sitede diye. kırmak istemedim ki