eşimi eve almadım

Konu başlığı ve içerikten sonraki müthiş tutum hayal ettiğim, aslında olan ise üst kapıyı kilitlemeyi unutup gece yarısı dan diye üstten eve dalan koca kişisi :kızgın:

Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Valla bence değil. Sormuş evet demişsin. Arkadaşlarıyla sonuçta zaman geçiyor anlamadan. Ne gerek var kısıtlamaya. Bence her evlilikte arada kendine özel vakit geçirilebilmeli. Ayıp etmişsin.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsunuz.

Yatak ayırmayi evden çıkmayı, ya da eve almamayı doğru bulmuyorum.Sorunu derinleştirir.Tuz biber olur.9 yıllık evliyim.ikimiz de bunları yapmadik.acizane tavsiyem.esiniz hata etmis.cozum odaklı olmaliydiniz.zaten daha çok yenisiniz.esiniz hesaplayamis.bekarlik alışkanlıgi.yavas yavaş oturur evlilikler.

Tabi önceden ne yasadiniz bilmiyorum.bakcam konunuza inşallah

Koz kocanı sokaktamı buldun da sokağa attın...3-5ayda millet koca koca diye inliyor ...bak vallahi ortam olmuş kurtlar sofrası durduk yere şansını zorlama bir gelir ikinciye baktın gelmez sonra kafanı çok duvarlara vurursun

Ya gelmezse gittiği yerde kalırsa o zaman da kocam eve gelmiyor diye yazarsınız evliliğin daha başındasınız şimdiden dışarıya alıştırmayın ne kadar kızsam haklı olsam evde benimle kavga etsin ama Evimizde olsun dışarda kalmasın çok huzursuz olurum

Yani benim kocam gece yarısı eve gelemez, bende gelemem. Evlilik hayatında öyle şey olmaz. Bu evlilik bilinci ve sorumluluğuna terstir. 40 yılda 1 arkadaşları ile tabiki çıkabilir ama ben 7 yıldır beraberim kocamla 5 yıllık da evliyim . Toplasan 2 kere olmuştur. Adam 2 aylık evliyken olmaz böyle .

Eşim hicbir zaman gece yarisi eve gelmedi, arkadaş buluşmalarına zaten birlikte katiliyoruz. Biz ayri takilmayiz pek hatta neredeyse hiç.
Iş yerinden insanlarla 40 yilda bir disarda yerse bile gec kalmaz.
Öyle arkadaş bulusmalarindan gece yarilari gelmek benim anlayışıma da uygun değil ama eve almamak bunun karsılığı olmamali diyorum. Daha çok buna tepki gösterdi insanlar.

Koz kocanı sokaktamı buldun da sokağa attın...3-5ayda millet koca koca diye inliyor ...bak vallahi ortam olmuş kurtlar sofrası durduk yere şansını zorlama bir gelir ikinciye baktın gelmez sonra kafanı çok duvarlara vurursun
puhahaaaa valla sen de haklısınnn

Eşim hicbir zaman gece yarisi eve gelmedi, arkadaş buluşmalarına zaten birlikte katiliyoruz. Biz ayri takilmayiz pek hatta neredeyse hiç.
Iş yerinden insanlarla 40 yilda bir disarda yerse bile gec kalmaz.
Öyle arkadaş bulusmalarindan gece yarilari gelmek benim anlayışıma da uygun değil ama eve almamak bunun karsılığı olmamali diyorum. Daha çok buna tepki gösterdi insanlar.
e zaten sizin ailede herkes düzgün herkes mutluyduu .yokk siz örneklemeyin dertliler örneklesin de konu sahibi beterın beteri varmış desin de alsın eve adamı

e zaten sizin ailede herkes düzgün herkes mutluyduu .yokk siz örneklemeyin dertliler örneklesin de konu sahibi beterın beteri varmış desin de alsın eve adamı

Hayirdir ceycey ne oldu niye taktin o yoruma?
O yorumun bir kismi dalga geçme amacliydi kendileriyle ki öyle olmasa bile cevremdekilerin mutlu olmasinin sana veya bana ne faydasi ya da zarari var sana noluyor yani?

başlarda sorun yaşadık demişsiniz de hala başındasınız zaten.açık kalp ameliyatlı hastayı artık ertesi gün eve çıkartıyorlar abartmayın.bebek gibi sırtınızı mı sıvazlasın 7/24 adam napabilir yani?ne ayıp şey yaptığınız ya adamlar anasından emdiğini burnundan getiriyorsunuz.sanki habersiz kaçıp pavyonlarda sabahladı adam.evlenince kocasına ev eşyası muamelesi yapanlardansınız ama bu huyunuzdan vazgeçmezseniz kaybeden siz olursunuz.

Hayirdir ceycey ne oldu niye taktin o yoruma?
O yorumun bir kismi dalga geçme amacliydi kendileriyle ki öyle olmasa bile cevremdekilerin mutlu olmasinin sana veya bana ne faydasi ya da zarari var sana noluyor yani?
kızacak ne var şaka yaptım birbirimize uzun zamandır göz aşınalığımız vardır sitede diye. kırmak istemedim ki

X