eşimi eve almadım

Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti

bu adam senin çocuğun mu? ne hakla kısıt koyuyorsun? ölümcül bir hastalığın yok. neymiş 7de gitmiş 12:30de gelmiş.. eeeee?
adamları böyle darlarsanız iki gün sonra darlanan olursunuz. bi nefes alanı bırakın birbirinize.

2 buçuk aylık mı evlisin ve başlarda çok sorun mu yaşadın? 2 buçuk ayın başı sonu mu var bi an 2 buçuk yıl olduğunu düşündüm...

Açıkçası ben evlilik sorumluluğu erkeklere biraz hissettirmek gerektiğini düşünüyorum. Adamlar o kadar rahat olmamalı. Şimdi konu sahibi sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu , bunun sonucunda ya adam karısına hak verir ve kendine çeki düzen verir . Yada yokuş aşşağı vitesi boşa alır. Bana göre tepkisinde haklı , kadın içine atıp kafayı kurmaktansa içinden geleni yapmış. Benim evliliğimde bu tarz bir sorun yok. Benim eşimde bensiz dışarı çıkmaktan hoşlanmayan bir tip. Tersi olsaydı tepkim konu sahibiyle aynı olurdu

konu sahibinin önceki konusuna bakın ondan sonra dalga geçebilecekmisiniz acaba bu kadar acımasız olmayın bence
Baktım. Aman aman bi sorun göremedim ben ki çözülmüş bi sorun hanımefendi affetmiş ki hâlâ beraberler.

2 buçuk aylık mı evlisin ve başlarda çok sorun mu yaşadın? 2 buçuk ayın başı sonu mu var bi an 2 buçuk yıl olduğunu düşündüm...

Baktım. Aman aman bi sorun göremedim ben ki çözülmüş bi sorun hanımefendi affetmiş ki hâlâ beraberler.
ben zaten ilk söylediğinize istinaden demiştim 2.5 ayda nasıl bir sorun olabilir demişsiniz ona cevap olarak dedim ve bence şu an ki tepkisi konu sahibinin çok normal hala o olayın etkisinde ve bir hafta olmamış ameliyat olalı kocası arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor tabi bir sorun yok ama arayıp nasıl oldun diye sormuyor bence kocasının yaptığı çok kabaca

e adam arkadaslarla gorusucem demıs tamam demıssınız kı bu sahıs evcıl degıl kucuk cocuk degıl bu zamana kadar cevresı ve arkadasları olmus koca ınsan eşınız tabıkı cıkıp gorusecek arkadaslarıyla
12 bucukta eve geldıyse nolmus ben anlamıyorum kı e anca yanı ... gıdıs gelıs yol evın yakınında olsa 1 saat surer zaten

eve almamak ne demek cok ayıp benım esım boyle bırsey yapsa yemın edıyorum bırdaha eve gelmem
ben esıme yapsam oda bırdaha eve gelmez
tek sızın evınız degıl kı onun da evı nıye adamı evınıze almıyorsunuz

Bana 12yi bulmaz gelirim dedi saat 00.30 ve haber bile vermedi
Erkekler geç kalırsa aramayı tercih etmez. Nasılsa laf işiticem, surat yapacak. Bari şimdi keyfim kaçmasın diye düşünür. Hatta ben dışarı çıkınca da arama der eşim. Madem çıkmışsın evi düşünme der. Eve almamak pek hoş olmamış. Bi orta yolu bulup durumu düzeltmelisiniz.

Ben de bu tarz seylerin evlenmeden once konusulup benzer fikirlerde olan insanlarin hayatlarini birlestirmesi grrektigini dusunuyorum..cunku boyle zorlamayla tepkiylr triple şekle sokulmaya çalisilan insanlar, ilk basta o sekle girmis gibi davransalar da ilerde bi gun patlak verip eski aliskanliklarina geri donuyolar.. sonra da kadinlar, "yillar sonra bu adam niye degisti" ya da "cocuk olunca bu adam niye boyle oldu" gibi sorunlarla karsi karsiya kaliyolar.. halbuki o adam degismedi, asil esinin dayatmalariyla degismisti, simdi yillar gecip ya da cocuk olup evliligini garantiledigini dusundugunde eski halinr yani özune grri dondu.. bilmiyorum anlatabildim mi demek istedigimi?

konu sahibinin önceki konusuna bakın ondan sonra dalga geçebilecekmisiniz acaba bu kadar acımasız olmayın bence
Yalniz burda acimasizlik degil mantik var
.. 2,5 aylik evlilik icin başi,sonu gibi bi tanim sizce dogru mu? 2,5 ay zaten evliligin komple başi..hatta 6 ay da başi, 1 yil bile başi

Erkeklere kolay kolay acımam ama bu adama yazık be

Bence kadına yazık....sizce karisi tarafından eve alınmayan adam kafasında karısını bitirmez mı?

Ben olsam kafamdan da yüreğimden de silerdim beni eve almayan kadını...

Gayet net anladım , sizde beni anladıysanız sorun yok

Aynen bende dun bunu soledim insanlara ama bizim halkimiz arkadasimizi topa tuttu yok orasi sadece senin evin mi yok 12 de ne olcak yok esin cok hakli yok ben olsam hayatta donmem kimsede demiorki bacim sen haklisin hastasin ameliyatlisin yeni evlisin cok gec bir saat mi yok bilmem ne. Sanjrim kendi esleri sabahlara kadar gelmese erkektir yapicak dicekler hic sanmam kendileri daha beterini yapar hicte ben bu konuda erkek milletine taviz veremem

Yani benim kocam gece yarısı eve gelemez, bende gelemem. Evlilik hayatında öyle şey olmaz. Bu evlilik bilinci ve sorumluluğuna terstir. 40 yılda 1 arkadaşları ile tabiki çıkabilir ama ben 7 yıldır beraberim kocamla 5 yıllık da evliyim . Toplasan 2 kere olmuştur. Adam 2 aylık evliyken olmaz böyle .

Yakın bir arkadaşım var sürekli kocasını evden kovuyor eve almıyor geçenlerde günlerce almamıştı eve nasıl bir düşünce yapısıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…