Eşimi evden kovdum...

Düzelir Üzme kendini... 3. Şahıslar İçin huzursuzluk Çıkartma... Bırak terbiyesizli yapan yapsın..Alçalmaya gerek yok...

Aslında eşiniz doğrusunu yapmış, araya pek fazla girmemesi iyi olmuş, bu konulara çokça giren erkekler aranın daha çok açılmasına sebep olabiliyor. Siz eşisiniz o ablası... Tartışma ablasıyla sizin aranızda çıktıysa, ablasıyla sizin aranızda çıkmıştır. Ben böyle düşünüyorum.

Ben sanırım boşanmayı düşünür oldum son zamanlarda, ama yaşadığım çevremi ve işimi değiştirmeyi planlıyorum o şekilde boşanacaksam da öyle olur ancak. O zaman geldiğinde eğer hala aynı olursa aklıma boşanma düşüncdesi geliyor. Evlendiğime pişman oluyorum bazen. Acaba sinirlenince bütün evli insanların aklına mı geliyor bu bilmiyorum.
Eşim ablasına çok düşkündü, aslında bizi ablası tanıştırdı sayılır, ama sonra ne olduysa bana sinir olmaya başladı, ablası ile de çok samimi değildik. O vesile oldu tanışmamıza. Sonra eşim ablasından ve yeğeninden uzaklaştı eskisi kadar fazla düşkün değil. Zaman zaman ablası bu konudan dert yanıyor. Bu konuda beni suçladığını ima ediyor. Küçük küçük böyle bir sürü olay birikti

Ben sana neler yaşadığımı anlatmayacağım çok uzun olur.
Sadece şu kadarını diyeyim ilk 1 yıl evet tam 1 yıl boşanma düşüncesi aklımdan çıkmadı..

Aynennn böyle oldum bu hale geldim ama çok kızmıştım gerçekten ve çok ağladım...Öyle yapmak istememiştim.
Ağırlığım kalmadı...ben de böyle düşünüyorum. Gelmesini de istemiyorum artık.Mesaj attım aradım ama telefonunu kapattı sonra. Onu kovdum diye suçlu ben oldum. Bu işi nasıl çözüme uşaltıracağım bilmiyorum. Eşim iletişimden değil iletişimsizlikten anlayan biri aslında ona göre sorun falan yok, zamanla herşeyşin unutulacağınu düşünüyor unutulur biter geçer falan.. Ablasına o da kızgın güya. Öyle değil ama yüzüne karşı hala o ablam gideceğim diyor barışırız diyor çok kızıyorum buna. Ablası gerçekten de bulaşmaya gelmiyor densiz ve kardeşini aşırı sahiplenmiş sanki oğlu gibi eşim de işte bu noktada erkek gibi davranmıyor ablasının eteğine saklanan küçük bir çocuk gibi.

Bende yeni evliyim canim esimin ailesini kendi ailemmis gibi görüyorum bence sende öyle gör kimseye kinlesme aklindan olanlari bi sil at ablasina mesaj at mesala abla ben seni kiracak naptim diye düzeltmeye calis kirginlik iyi degildir sen adim atarsan oda sana atar esin iykide o an yaklasmamis kendini esinin yerine koy empati herzaman yap !! ayni durumda esin olsa sen ailenden birine catisa bilirmiydin bence hayir yapma esin susmakla en dorusunu yapmis ha ablasi gittikten sonra esinle oturup konusa bilirsin sakince ve siz kopmussunuz bu cok kötü birsey !! Yazdiklarini okurken cok sasirdim herzaman oturup her konuda konusun ne olursa olsun kredisimi var otur destek cik herzaman arkasinda oldunu göster söyle ayni sekilde oda sana öyle olmasi lazim :) moralini bozma ins düzelir ama evden kovman cözüm degil eger gercekten seviyorsaniz birbirinizi ailesini alttan al oda senin aileni altan alsin sonucta onlar gider siz yine kalirsiniz

Bosver canim aldirma ya
Ablasi sana saygisizlik ettiyse
O onun terbiyesizligi
Hic takmaya bile değmez
Esin de takmamis
Demek ki ne oldugunu biliyor ablasinin
Takilmayin ve birbirinizide uzmeyin derim ben..

Bazan erkeklere aciyorum hemcinsim yuzunden bazan ne hallere dusuyorlar ...
Eslerimiz bizimle evlendi diye aileleriyle bosanmalarimi gerek Onlari neden secim yapmak zorunda birakiyoruz ?

Dünyalar güzeli olmasam da ideal ölçülerde ve güzellikte bir kadınım fiziken çok beğenilirim eşim de güzel buluyor beni ama sadece o kadar. Ayda en fazla 4-5 kez oluyor afedersiniz. Onun dışında iyi olduğumuz zamanlar sürekli sarılıp öper koala gibiyiz evde kucağında sırtında gezdirir. Oyuncak ayı gibi hissediyorum. Bunu düzeltebilmek için o dediğiniz şeyleri yaptım bir heves ama eşim çok ilgilenmedi bunlar olmasa da normal atlet de giysen seksisin diye gereksiz bulduğunu söyledi. Ben de onun için aldığım her şeyi makasla parçaladım. her şey cinsellik değilmiş sarılıp öpmek de güzelmiş vs. şeyler söylüyorumama bu şekşlde çok gururum kırıldı.

Bazan erkeklere aciyorum hemcinsim yuzunden bazan ne hallere dusuyorlar ...
Eslerimiz bizimle evlendi diye aileleriyle bosanmalarimi gerek Onlari neden secim yapmak zorunda birakiyoruz ?

Ailesinden boşanmasını değil ailesine ezdirmemesi gerekiyor, sanırım başınıza gelmedi böyle bir durum.

Ben de en çok ona şaşırdım ne yalan söylim, yorumumda yazdım benimki camı çerçeveyi indirir. O yüzden böyle sakince çıkıp giden adamı görünce şaşırdım

Her erkek bir olmuyor demek ki. Keşke camı çerçeveyi falan indirse bir reaksiyon tepki yaşam belirtisi olsa en azından derdim ki önemsiyor ciddiye alıyor falan...

benim eşimde öyle boğa burcu sanki seninki de öyle gibi geldi yapıları böyle yapacak bişey yok keşke evden kovmasaydın aranız düzelir diye söylemiştim.bende 1,5 yıllık evliyim gerçekten ilk yıl çok zor ailesini vesaireyi takma kafana onlar ailesi tabi ki koparıp atamaz sen onlara onlar sana alışmalı..bence bu kadar karamsar olma boşanmayı ne kadar çabuk düşünüyosun ki bence ortada çok büyük sorun yok.eşin susmuş burda neler neler okuyoruz.haklısın ince düşüceli değiller ama zamanla oluyo herşey

Ah guzel kizim 21 senelik evliyim . Esin en guzelini yapmis secim yapmamis ! Onu secim yapmak zorunda birakma :)
Ne yazikki bir cok bosanma bu durumlardan oluyor

Ben seçim yapmak zorunda bırakmadım ki hatta ona dedim ki ablandan özür dileyebilirim aranız düzelecekse" eşim istemedi. Sonra ablanı ara onun gönlünü al dedim. Ablası da bağırıp çağırdı kapattı suratına Ablası "seninle olduğu sürece benim öyle bir kardeşim yok" şeklinde mesaj attı bana, olabilecek en kibar şekilde cevap verdim. Seçim yapma ayırdına getiren ablası. Eşime çok düşkün ablası ama bencillik seviyesine çıkmış durumda etrafında pervane olmuş eşim hep her işine koşmuş ama şimdi evlendi ve uzaklaştı ister istemez ablası çok içerliyor buna haliyle suçlusu nda benim

gelin gorumce arasindaki klasik sorun szideki
esinde ablasini saygisizlik etmeden arayi bulmaya çalismis belliki emegi çok uzerinde

hepsi iyi guzel hosda

uç bes saat once kapiya attigin adami niye yalvar yakar geri çagiriorsun ?
madem pisman olacaksin niye adami gecenin bi yarisi sokaga atiyorsun ?

o davranisindan sonra geri çagirinca oda gelince senden ozurmu diler saniyorsun ?

Dilemez değil mi? Ben de bunu soruyorum, nasıl davranayım, yarın geleceğim diye mesaj atmış acaba eve almasam mı alsam mı bilmiyorum. Gelince nasıl davranayım bilmiyorum içimden gelen şu tek kelime etmeyeceğim o konuşana kadar. Konuşmayan erkek çok zor gerçekten.

Boyle yaparak aranizdaki sevgi,saygiyi öldürüyorsunuz bilmem farkinda misiniz?

Açıkçası ben sorunun özünü yakalamanı öneririm.
Herhalde bütün sorun bir gün eşinin ablasına gitmesi, dükkana bakması ve uyuyakaldığı yerde telefonun çekmemesi sonucu görümcenizi arayıp konuşmanızla başlamıyor.

Ortada daha derin bir sorun var!
Eşinin tavrı karakteri ile alakalı. Yani olaylarda sessiz kalması, ikinizin arasına girmemesi. Bunlar karakter meselesi. Bazı insanlar daha soğuk kanlı veya sakinler. Ve her durumda böyle davranıyorlar.
Bu bir sorun değilki. Hatta biraz aklını kullanırsan, avantaj bile sayılabilir.
KSC: Asıl sorun nedir?

sorunlar karsısında mınık bı kız cocugu gıbı ağlayıp gelip elinden tutmasını beklersen senı pek de cıddıye almaz ama dik durur magrurlu durursan guclu durursan o zaman sana saygı duyar kımseye de laf soyletmez ayrıca senın kocanın savunmasına mı ıhtıyacın var

: ) kendini onun yerine koy
o seni evden atacak, ertesi gun mesaj gondercek gel evimize yuvamiza karicim diye
sende yuvam dagilmasin diye eve donunce kocandan ozur dilermisin yoksa ozurmu beklersin ?

hakliykan suçlu durumuna dusuruyorsun kendi bence olan biten hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…