Eğer gerçekten niyetin ayrılık değilse, her şeyi göze almadıysan adamı evden kovmayacaksın işte.
Böyle maalesef ailelerinden ne görseler nefret etmiyorlar, kötü ilan etmiyorlar.
Bizi kötü ilan etmek, bize rest çekmek çok kolay.
Ben de çok zor kabullendim ama çoğu kişide görünce doğallığını kavradım sanırım artık daha iyiyim.
Seninki yine iyi sms atmış benim eşim o kadarını bile yapmadı. Yani benim tanık olacağım bir kelime
etmedi onlara karşı..
En güzel sözü '' yaşandı bitti unut.. ''
Şimdi seviyorsan eğer özür dileyen mesaj at üzüntünü belirt, beklediğini özlediğini söyle.
Sakince konuşun sonra görümcenle artık asla görüşmeyeceğini yokmuş gibi davranacağını söyle.
Eşinle de ailesi yüzünden kötü olma bir daha.
Ben sanırım boşanmayı düşünür oldum son zamanlarda, ama yaşadığım çevremi ve işimi değiştirmeyi planlıyorum o şekilde boşanacaksam da öyle olur ancak. O zaman geldiğinde eğer hala aynı olursa aklıma boşanma düşüncdesi geliyor. Evlendiğime pişman oluyorum bazen. Acaba sinirlenince bütün evli insanların aklına mı geliyor bu bilmiyorum.
Eşim ablasına çok düşkündü, aslında bizi ablası tanıştırdı sayılır, ama sonra ne olduysa bana sinir olmaya başladı, ablası ile de çok samimi değildik. O vesile oldu tanışmamıza. Sonra eşim ablasından ve yeğeninden uzaklaştı eskisi kadar fazla düşkün değil. Zaman zaman ablası bu konudan dert yanıyor. Bu konuda beni suçladığını ima ediyor. Küçük küçük böyle bir sürü olay birikti
Evden kovmak çok uç bir nokta
Kovup sonra geri gel demek ağırlığını bitirir
Öfkelenebilirsin, kırılabilirsin ama kovmak ilişkiyi noktalamaktır
Şimdi eşin büyük ihtimalle gelmeyip, bir süre sana ders vermeye çalışacak
Şu durumda onu avantajlı duruma geçirdin
Hatasından ders almayıp sadece kovma kısmına odaklanacak ve bir süre sonra sende asıl sorunu unutup sırf gelsin diye alttan alacaksın. Bir de tabi ablasının ekmeğine de yağ sürmüş durumdasın
Bu duruma gelmeye hiç gerek yok, onun anlayacağı iletişim şeklini bulman gerek, sonuçta tanıyan sensin
boşver ablayı falan sen mutlu olmaya bak..başkası için yuvanı yıkma,aslında evlenmeden önce iyi düşünmek lazım ama oluyo işte.bence giyin süslen püslen git eşinin yanına dır dır yapmadan güzel güzel konuşursunuz ama sonra şimdi barışma zamanı bence..ortam düzelince karşılıklı konuşursun ağlmadan sinirlenmeden sıkıntını söylersin ama şimdi yanına gitmelisin , arada ortam değişikliği istek artırır(bilmem anlatabildim mi)
Bazan erkeklere aciyorum hemcinsim yuzunden bazan ne hallere dusuyorlar ...
Eslerimiz bizimle evlendi diye aileleriyle bosanmalarimi gerekOnlari neden secim yapmak zorunda birakiyoruz ?
Ben de en çok ona şaşırdım ne yalan söylim, yorumumda yazdım benimki camı çerçeveyi indirir. O yüzden böyle sakince çıkıp giden adamı görünce şaşırdım
Ah guzel kizim 21 senelik evliyim . Esin en guzelini yapmis secim yapmamis ! Onu secim yapmak zorunda birakma :)Ailesinden boşanmasını değil ailesine ezdirmemesi gerekiyor, sanırım başınıza gelmedi böyle bir durum.
Ah guzel kizim 21 senelik evliyim . Esin en guzelini yapmis secim yapmamis ! Onu secim yapmak zorunda birakma :)
Ne yazikki bir cok bosanma bu durumlardan oluyor
gelin gorumce arasindaki klasik sorun szideki
esinde ablasini saygisizlik etmeden arayi bulmaya çalismis belliki emegi çok uzerinde
hepsi iyi guzel hosda
uç bes saat once kapiya attigin adami niye yalvar yakar geri çagiriorsun ?
madem pisman olacaksin niye adami gecenin bi yarisi sokaga atiyorsun ?
o davranisindan sonra geri çagirinca oda gelince senden ozurmu diler saniyorsun ?
Açıkçası ben sorunun özünü yakalamanı öneririm.Aynennn böyle oldum bu hale geldim ama çok kızmıştım gerçekten ve çok ağladım...Öyle yapmak istememiştim.
Ağırlığım kalmadı...ben de böyle düşünüyorum. Gelmesini de istemiyorum artık.Mesaj attım aradım ama telefonunu kapattı sonra. Onu kovdum diye suçlu ben oldum. Bu işi nasıl çözüme uşaltıracağım bilmiyorum. Eşim iletişimden değil iletişimsizlikten anlayan biri aslında ona göre sorun falan yok, zamanla herşeyşin unutulacağınu düşünüyor unutulur biter geçer falan.. Ablasına o da kızgın güya. Öyle değil ama yüzüne karşı hala o ablam gideceğim diyor barışırız diyor çok kızıyorum buna. Ablası gerçekten de bulaşmaya gelmiyor densiz ve kardeşini aşırı sahiplenmiş sanki oğlu gibi eşim de işte bu noktada erkek gibi davranmıyor ablasının eteğine saklanan küçük bir çocuk gibi.
sorunlar karsısında mınık bı kız cocugu gıbı ağlayıp gelip elinden tutmasını beklersen senı pek de cıddıye almaz ama dik durur magrurlu durursan guclu durursan o zaman sana saygı duyar kımseye de laf soyletmez ayrıca senın kocanın savunmasına mı ıhtıyacın varMerhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.
: ) kendini onun yerine koyDilemez değil mi? Ben de bunu soruyorum, nasıl davranayım, yarın geleceğim diye mesaj atmış acaba eve almasam mı alsam mı bilmiyorum. Gelince nasıl davranayım bilmiyorum içimden gelen şu tek kelime etmeyeceğim o konuşana kadar. Konuşmayan erkek çok zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?