Eşimi evden kovdum...

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.024
248
Merhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.

erkekler malesef cok aileci kardes onlarin canini al ama ailelerine soz soyleme yani boyleler ne kadar haksizda olsa karsi taraf onlar hep hakli bz hep haksiz oluyoruz ne yapican

Esin ablasini savunmamis evet ama senide savunmamis...
Bence 3. Sahislar yuzundeb evinin huzurunu kacirmamalisin..
Ablasi ne derse desin , umursama sonucta esinle sen evlisin ikiniz duymayin ablasinin soylediklerini.
Sirf o boyle dedi diyefe esinle tartisman cok yersiz olmus.
Esin ne yapsinki , Ablasi terbiyesizse!
Sende araya mesafe koyar gidip gelmezsin olur bitter...

Cinselik konusuna gelince bunu esinle acikca konusmalisin.
Isteklerini ve beklentilerini soylemelisin...

Madem esini evden kovdun , suskunlugunu koru ve gelmesi icin fazla israr etme ..
Sakinlessin ikinizde öyle konusursunuz....

ablasinin ilgisinden ne olacak ya gostermezse göstermesin, kardeşini silerse silsin canima minnet kocamla beni rahat biraktin diyip girip koluna kocanin gideceksin.

Baskalari yüzünden küfürler kavgalar. Degdi mi 10 ayda yüz göz olmaya bunlari yaşamaya?

Bu sıralarda eşini evden kovmak moda galiba

konuşup anlaşıp çözüm yolu bulacağınıza kovmak nedir Allah aşkına.

Konuşup anlaşılsa keşke ama eşim ben ağlarken bile susan bir insan hatta ağlamama sinirlenip üzerime yürüdü. Sedece susmamı ve her şeyi unutmamı istiyor. Keşke böyle bir şey elimde olsa ama kaldıramoyurm ben bunları. Daha önce de eşimin ablası bana laf söylemişti eşim hiç müdahele etmedi araya girmedi benş savunmadı. Anlatacak kimsem de yok. Eşimden soğumak istemiyorum ona anlatıp rahatlamayı istiyorum bana destek olmasını sahip çıkmasını istiyorum. Ama o oralı değilk bunaltma beni sıkma diyor. Çok tartıştık ama konuşmadık hiç

Bence evden kovma eşini ama ablasına gitmesine de izin verme senle ilgili doldurusa getirmesin kocanı Gorumcenle karşılaşınca da agzinin payını ver yoksa tepene çıkmasın kendini ne zannediyor da senle o şek konuşuyor asıl saygısız görümcenmis sen değil

tamam haklı olabilirsiniz ama bu yaptığınız hareket herşeyi daha da berbat edebilir,
haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz .

Umarım herşey düzelir. Bu sorunların üstesinden gelirsiniz.
Çok merak ettim. Severek mi evlendiniz? Zaten şuan nasıl evlendiğinizden çok evliliğinizi nasıl daha güzel hale getirebilirisiniz bunu konuşmak lazım da benim ki sadece merak.
Bence hem ablasını hem de seni kırmak istemiyor. Orta yoluda bulamıyor. 10 aylık evlisiniz daha. Bu durum zamanla birbirinizi daha iyi tanıdıkça düzelir umarım.
Eşini kırmadan, ablasıyla konuşmasını söyle. Bak o senin ablan, sen birşey söylediğinde kırılsa bile unutulur gider ama ben birşey söylediğimde unutmaz de.
Herkesin karakateri farklıdır. Kimisi sinirlenince susar, kimisini susturmazsın. Kimisi kırar, döker. Eşini bu halinle kabul edip zamana bırak bence. O kendini iyi hissettiğinde gelip konuşur. Bu sürede ne çok tavırlı ol nede çok yumuşak. Kırgın olduğunu hissettir. Ama kesinlikle çok kırıcı bir şekilde, saygısızca konuşma. Bu hareketlerin haklıyken bile haksız yapar seni.

En nefret ettiğim insan tipi: bir problem karşısında sessiz kalan, zamana bırakan, kötü de olsa laf söylemeyen, nasıl beceriyorsa tepkisiz yaşabilen vs..
Bu tür bir insanla yaşamak evet zor ama evlilik öncesinde de farklı olduğunu düşünmüyorum eşinizin, tepkisiz tavırlı biri kolay kolay değişemez, bir şekilde sürdürebilmişsiniz bunlara rağmen. Bu vaziyetin rahatsızlık verdiğini söyleyin olsun bitsin, gerekiyorsa da zamanla eğitin, hiçbir şekilde konuşmayın, cevap vermeyin, muhattap almayın.
Eşinizi evden atmanıza gelince, ben yanlış bir tutum sergilediğinizi düşünüyorum. Aileden kim olursa olsun kavga meselesi yapmanız doğru değil. Gerekiyorsa kendinizi kendiniz savunun, eşiniz karışmasın boşverin, bu tür meselelerle birlikteliğinizi bence germeyin. Eşiniz karşınıza geçip aileme nasıl böyle davranırsın hesabına girişirse elbette ayrı; ancak gelip size birşey sormuyorsa etmiyorsa boşversenize kimseyi araya sokmak için uğraşmayın.

pek severek sayılmaz. ablası tanıştırdı bizi. ama sevgiliyken güzel vakit geçiriyorduk. sanırım beni sevmiyor. ya da bilmiyorum ya severek evlenmediğimiz için mi böyle seven erkek nasıl olur bilmiyoırum.

Evden kovmak çok uç bir nokta
Kovup sonra geri gel demek ağırlığını bitirir
Öfkelenebilirsin, kırılabilirsin ama kovmak ilişkiyi noktalamaktır
Şimdi eşin büyük ihtimalle gelmeyip, bir süre sana ders vermeye çalışacak
Şu durumda onu avantajlı duruma geçirdin
Hatasından ders almayıp sadece kovma kısmına odaklanacak ve bir süre sonra sende asıl sorunu unutup sırf gelsin diye alttan alacaksın. Bir de tabi ablasının ekmeğine de yağ sürmüş durumdasın
Bu duruma gelmeye hiç gerek yok, onun anlayacağı iletişim şeklini bulman gerek, sonuçta tanıyan sensin

boşver ablayı falan sen mutlu olmaya bak..başkası için yuvanı yıkma,aslında evlenmeden önce iyi düşünmek lazım ama oluyo işte.bence giyin süslen püslen git eşinin yanına dır dır yapmadan güzel güzel konuşursunuz ama sonra şimdi barışma zamanı bence..ortam düzelince karşılıklı konuşursun ağlmadan sinirlenmeden sıkıntını söylersin ama şimdi yanına gitmelisin , arada ortam değişikliği istek artırır (bilmem anlatabildim mi)

Eğer gerçekten niyetin ayrılık değilse, her şeyi göze almadıysan adamı evden kovmayacaksın işte.

Böyle maalesef ailelerinden ne görseler nefret etmiyorlar, kötü ilan etmiyorlar.
Bizi kötü ilan etmek, bize rest çekmek çok kolay.

Ben de çok zor kabullendim ama çoğu kişide görünce doğallığını kavradım sanırım artık daha iyiyim.
Seninki yine iyi sms atmış benim eşim o kadarını bile yapmadı. Yani benim tanık olacağım bir kelime
etmedi onlara karşı..
En güzel sözü '' yaşandı bitti unut.. ''

Şimdi seviyorsan eğer özür dileyen mesaj at üzüntünü belirt, beklediğini özlediğini söyle.
Sakince konuşun sonra görümcenle artık asla görüşmeyeceğini yokmuş gibi davranacağını söyle.
Eşinle de ailesi yüzünden kötü olma bir daha.

Ben eşimi evden kovsam kapıyı kırar, apartmanı ayağa kaldırır heralde. İyice rezillik çıkarır. Senin eşin iyi gene otele gitmiş sakince.
Aslında ablası da hata etmiş, senle görüşmeyebilir ama kardeşini silmesi, senle evlendi diye benim için artık yoksun falan demesi çok kötü.
10 aylık evliyim diyorsun, olayların bu noktaya varması çok üzücü.
Çözülmesi gereken ciddi sorunlarınız var. Gururu bırakıp çözmeniz lazım.
3. kişiler işin içine girince biz de kedi-köpek oluyoruz son günlerde. 2 sene oldu aşamadığımız çok şey var. Bazen sorunları çözmek istesen de çözülmüyor, anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun.

Ben anladım

Bu adamlar kimin evinden kimi kovuyorsun sen demeyip kuzu kuzu gidiyorlar ya evden, en çok ona şaşırıyorum ben..
Ben de en çok ona şaşırdım ne yalan söylim, yorumumda yazdım benimki camı çerçeveyi indirir. O yüzden böyle sakince çıkıp giden adamı görünce şaşırdım

Böyle olduğu için eşimden iyice soğumaya başlıyorum yani güzel hale falan gelmiyor evlilik. Ben sorunumuz olduğunda konuşup halletmek istiyorum mesela beni üzdüğü kırdığı zamanlar oldu hiçbir zaman özür dilemedi karşıma geçip güzelce konuşmadı. Güzel sözler söylemedi gönlümü almadı. Hep kendi kendime durumu kabullenmeye çalıştım tartıştığımızda bir şey olmamış gibi davranır hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…