Bu sıralarda eşini evden kovmak moda galiba
konuşup anlaşıp çözüm yolu bulacağınıza kovmak nedir Allah aşkına.
Konuşup anlaşılsa keşke ama eşim ben ağlarken bile susan bir insan hatta ağlamama sinirlenip üzerime yürüdü. Sedece susmamı ve her şeyi unutmamı istiyor. Keşke böyle bir şey elimde olsa ama kaldıramoyurm ben bunları. Daha önce de eşimin ablası bana laf söylemişti eşim hiç müdahele etmedi araya girmedi benş savunmadı. Anlatacak kimsem de yok. Eşimden soğumak istemiyorum ona anlatıp rahatlamayı istiyorum bana destek olmasını sahip çıkmasını istiyorum. Ama o oralı değilk bunaltma beni sıkma diyor. Çok tartıştık ama konuşmadık hiç
Umarım herşey düzelir. Bu sorunların üstesinden gelirsiniz.
Çok merak ettim. Severek mi evlendiniz? Zaten şuan nasıl evlendiğinizden çok evliliğinizi nasıl daha güzel hale getirebilirisiniz bunu konuşmak lazım da benim ki sadece merak.
Bence hem ablasını hem de seni kırmak istemiyor. Orta yoluda bulamıyor. 10 aylık evlisiniz daha. Bu durum zamanla birbirinizi daha iyi tanıdıkça düzelir umarım.
Eşini kırmadan, ablasıyla konuşmasını söyle. Bak o senin ablan, sen birşey söylediğinde kırılsa bile unutulur gider ama ben birşey söylediğimde unutmaz de.
Herkesin karakateri farklıdır. Kimisi sinirlenince susar, kimisini susturmazsın. Kimisi kırar, döker. Eşini bu halinle kabul edip zamana bırak bence. O kendini iyi hissettiğinde gelip konuşur. Bu sürede ne çok tavırlı ol nede çok yumuşak. Kırgın olduğunu hissettir. Ama kesinlikle çok kırıcı bir şekilde, saygısızca konuşma. Bu hareketlerin haklıyken bile haksız yapar seni.
Bu adamlar kimin evinden kimi kovuyorsun sen demeyip kuzu kuzu gidiyorlar ya evden, en çok ona şaşırıyorum ben..
boşver ablayı falan sen mutlu olmaya bak..başkası için yuvanı yıkma,aslında evlenmeden önce iyi düşünmek lazım ama oluyo işte.bence giyin süslen püslen git eşinin yanına dır dır yapmadan güzel güzel konuşursunuz ama sonra şimdi barışma zamanı bence..ortam düzelince karşılıklı konuşursun ağlmadan sinirlenmeden sıkıntını söylersin ama şimdi yanına gitmelisin , arada ortam değişikliği istek artırır(bilmem anlatabildim mi)
Ben de en çok ona şaşırdım ne yalan söylim, yorumumda yazdım benimki camı çerçeveyi indirir. O yüzden böyle sakince çıkıp giden adamı görünce şaşırdımBu adamlar kimin evinden kimi kovuyorsun sen demeyip kuzu kuzu gidiyorlar ya evden, en çok ona şaşırıyorum ben..
Umarım herşey düzelir. Bu sorunların üstesinden gelirsiniz.
Çok merak ettim. Severek mi evlendiniz? Zaten şuan nasıl evlendiğinizden çok evliliğinizi nasıl daha güzel hale getirebilirisiniz bunu konuşmak lazım da benim ki sadece merak.
Bence hem ablasını hem de seni kırmak istemiyor. Orta yoluda bulamıyor. 10 aylık evlisiniz daha. Bu durum zamanla birbirinizi daha iyi tanıdıkça düzelir umarım.
Eşini kırmadan, ablasıyla konuşmasını söyle. Bak o senin ablan, sen birşey söylediğinde kırılsa bile unutulur gider ama ben birşey söylediğimde unutmaz de.
Herkesin karakateri farklıdır. Kimisi sinirlenince susar, kimisini susturmazsın. Kimisi kırar, döker. Eşini bu halinle kabul edip zamana bırak bence. O kendini iyi hissettiğinde gelip konuşur. Bu sürede ne çok tavırlı ol nede çok yumuşak. Kırgın olduğunu hissettir. Ama kesinlikle çok kırıcı bir şekilde, saygısızca konuşma. Bu hareketlerin haklıyken bile haksız yapar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?