:1shok: yok daha nelerbebeğim sana süper bi fikir hemen bi buluşma ayarla başka bi kız arkadaşını ayarla ama o kızı hiç görmemiş olduğuna emin ol....
kızla buluşsunlar kayıt cihazı falanedindir yanında kızın.... ne bilem ayağını sağlam kazığa bağla kamera bile olur gizli gizli...
onlar konuşurlarken bi yerde güseellce ya da bu mahkemede nasıl olursa daha ii çözümlenir nafaka falan ... eve götürü de evde yakalarsan belki daha ii sonuç veriri sürüm sürüm süründürüsün....
neyse herne şiklde olursa olsun baass ikisini de yol saçını başını kocanın ver mahkemeye kurtul anam.... işte bu kadar.
evet kizlar elimde yeterli delil olunca evliligi bitirmek istiyorum cünkü gururum cok kirildi...
yani arkadaşım pes diyorum hiç kimse boşanmak için evlenmez ama siz bu olayı nasıl bukadar hafife alabiliyorsunuz adam hiç düşünmeden tlf nosunu veriyor hemen buluşma teklif ediyor demekki bu adam bu kadını her türlü aldatıyo ha sanal ha gerçek hiç farketmez bence ne yapcak bu kadın sineyemi çeksin lütfen bu kadar basit değil bencebir evlilik bu kadar çabuk bitebiliyormu ya anlayamıyorum dayak yok eziyet yok milletin canı sıkılıyor evliliğini bitirmek için numaralar bile yapıyorlar ya anlayamıyorum
Eğer bu evliliği bitirecekseniz oyuna devam edip tüm pisliklerini ortaya çıkarın..
Ancak eğer evliliğinizi bozmaya niyetiniz yoksa vazgeçin bu işten,daha çok midenizi bulandırmayın..
Elinize ne geçecek ki,daha çok yıpranırsınız,üzülürsünüz.
Eğer bu evliliği bitirecekseniz oyuna devam edip tüm pisliklerini ortaya çıkarın..
Ancak eğer evliliğinizi bozmaya niyetiniz yoksa vazgeçin bu işten,daha çok midenizi bulandırmayın..
Elinize ne geçecek ki,daha çok yıpranırsınız,üzülürsünüz.
yani arkadaşım pes diyorum hiç kimse boşanmak için evlenmez ama siz bu olayı nasıl bukadar hafife alabiliyorsunuz adam hiç düşünmeden tlf nosunu veriyor hemen buluşma teklif ediyor demekki bu adam bu kadını her türlü aldatıyo ha sanal ha gerçek hiç farketmez bence ne yapcak bu kadın sineyemi çeksin lütfen bu kadar basit değil bence
Bu senaryo ne ilk ne son olacak ,
Olan yine kadına olacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?