Eşimi değiştirmek istiyorum :( Ama nasıl??

Sorunlariniz abartilacak şeyler değil. Onu değiştirmeye çalişmak yerine bu şekilde kabul etseniz nasil olur. Mesela sizin elinize hiç para geçmiyor mu? Biriktirin alin istediğiniz bibloyu.

Ya ben şunu hiç anlamıyorum. Ev hanımı olup çalışıp işten gelen Ada'mdan yardım beklemek ve yardım etmiyor diye bunu sorun etmek ne kadar mantıklı. Ayrıca özel gün takıntısı olmaması da kabul edilebilir bişey size uymak zorunda değil ki. Bende hiç sevmem yok tanışma yok evlenme yıldönümü falan diye kalıba koymayı. Ayrıca sigara bi bağımlılıktır orta sehpa biblosunun bağımlılık olduğunu sanmam. Sen diyorsun maddi sıkıntılarımız var diye. Bence seni boşu boşuna kendini üzüyorsun. Tavsiyem git acilen kendine bi iş bul böylece evde durup kocana takmazsın kafanı hemde istediğin bişey olunca daha rahat alırsın. Çünkü çocuksuz ev hanımları kocaya fena sarıyor sonra evliliği yıpratıyor

nasıl ıcım sızladı ya....kınadan bır gun once terkedılmek...nasıl bır vıcdansızmış o ..ALLAH affetmesın yanına kar kalmasın ınş yaptıgı
esınıze gelınce....ben çokda sorun görmedım cnm....bıldıgın tıpık odun turk erkeği....degışmıyorlar sadece bazı yanlarını torpuluyebılıyorlar hepımız gbı.....ama 25 tlyı cok görmesı ayıp...gıdın alın harçlığınızı olmuyormu sankı ızınmı alacaksınız 25 tl ıcın....
ve mutlu olmaya bakın....onemlı sorunlar olmadıgı surece bırbırını ıdare etmek zaten evlılık

Konunu okuyunca bana uzun süredir yaşadığın bunalım sonucu zorunluluktan evlenmişsin gibi geldi. Evliliğinde takıldığın ayrıntılar bence çok gereksiz tabi ki her insan evlendikten sonra değişir sadece erkekler değil biz bayanlarda değişiriz. Çalışmak istiyorsan bence bir iş bulup kafanı dağıtmalısın şu da bir gerçek evlilikte bayanın sorumlulukları daha fazla...

Değişmez hiç kimse,belki sadece "mış gibi" yapar.(Ki bu benim en nefret ettiğim şey)
Alışmaya ya da yönlendirmeye çalışın tek yapabileceginiz bu

Sorunsuz evlilik yok ama eşinizi seviyor hissi vermiyor yaziniz.Boşaninca annenizle de sorun yaşarsiniz...Bwnce büyük bir sorun yok.

Esimi degistirmek istiyorumu okuyunca biran kafamda esimi verip yenisini almak istiyorum gibi bi anlam olustu yuh dedim ne ayipli konu dedim sonradan anladim mevzuyu allam kafam bi dunya bu aralar

İnanın hepimizin evliliğinde bu anlattiklarinizdan vardir ve başlangiç hikayesi ne olursa olsun hayal ettiğimiz gibi ve ya ilk tanidiğimizdaki kişiyle evlenmiyoruz zaman geçtikce düzelir belki ama kendinizi bu kadar şanssız hissetmeyin, eşinizin iyi yönlerine odaklanin mesela benim eşimde umursamaz, tv ye çok düşkü ben sorarsam konuşur yada ilgisini cekecek bi konu bulup açarsam sohbet ederiz yoksa yok, sevdigini kolay kolay söylemez vs vs ama iyi yönlerini anlatacak olursam fedakar, eli açik ne istesem gücü yettiğince alir ama kendi almayi akil edemez 1 yaşinda kizimiz var altini değiştirmek dişinda herşeyitle ilgilenir süper bi baba olduğunu düşünüyorum yani demek istediğim güzel yönlerine bakon sinirli biri değilse eksiklerini kendisiule paylaşin yada nasil biri olmasini istediginizi kendinze nasil davranmasini istediğinizi ona anlatin ben böyle yapiyorum kendinizi yipratmayin kimse dört dörtlük değildir biz bile...

Ben de çok kısa süre içinde eşimle tanışıp evlendim ama tek fark bende baskı yoktu kendim istedim. Tanışıp evlenmemiz 7 ayda oldu İlk zamanlarda ben de keşke biraz daha tanısaydık birbirimizi dedim ama şimdi yani 2 senenin sonunda iyiki evlenmişim diyorum eşimle.
Ev hanımısın şuan o yüzden eşinin yardımcı olmasına gerek yok diye düşünüyorum yani hem işe gitsin hem evde çalışsın adil olmaz Ha sen de çalışıyor olsan o zaman bırak eşin de yapana kadar elini hiçbişeye sürme derdim. Ama şuan eşinden yardım beklemen adil değil.
Özel günlere hemen hiçbir erkek kadınlar kadar önem vermiyor ben de ilk zamanlarda dert ettim bunu ama şimdi eşimin yüreğini biliyorum ve özel günleri unutması da önemsememesi de hiç batmıyor. Evimizdeki mutluluk huzur en büyük hediyemiz birbirimize..
Yine de kadın olarak bazen ihtiyaç duyuyorum ver organizasyonu ben yapıyorum eşime de ben talimat veriyorum akşama takım elbiseni giy diye mum ışığında romantik akşam yemeği yapıyoruz.
Bekleme kendin yap.
Parasal konularda ise eşinle konuşup sana da kişisel harcamaların için bütçe ayırmasını isteyebilirsin. Maaş günü senin harçlığını da vermeli.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama evliliğin ilk zamanları benim için de zorlu geçti. Eşinle bir akşam tvyi kapatıp ciddi ciddi konuşabilirsin senin ve eşinin evlilikten beklentileri neler bulduğu neler diye. Ama bu konuşmayı saldırgan yada savunma içeren bir konuşma olarak yapma. Eşini suçlayarak değil kendini anlatmaya çalışarak ve eşini anlamaya çalışarak yapmalısın

Ben ortada öyle büyük bir sorun görmedim.Eşinizin yaptıkları çok normal şeyler,abartılıcak birşey yok.Onu bu şekilde kabul edin bence.

Sanki annenizin baskisindan ilk icinize sinen kisiyle evlenmissiniz.Ama sizede hos gorunmus,etkilenmissiniz ki evlilik olmus.
Aceleye geldiginden degil yasadiginiz sıkıntılar.9 ay cok da kisa bir zaman degil,ki eski nisanlinizla uzun sure tanismaniza ragmen dugune bir gun kala sizi zor durumda birakmis. Yani bu isler tanimakla falan degil..
Esiniz ahlakli,saygili,ve iyi bir insansa ayrintilara takilmayin.
Dizilerde,filmlerde gordugumuz gibi romantik gecmiyor evlilikler.Olan olur tabi ama esinizi.bu konuda degistiremezsiniz.
Ondaki guzellikleri gormeye calisin.Belki sizi korumasi,sozunun eri olmasi gibi..Beklentilerin karsilanmamasi mutsuzluga sebep olur.Beklentilerinizi dusurun ve ise girin.Sanirim kpss ye hazirlaniyorsunuz ama calismaya baslayinca yada sosyal faailyetlerinizi artirinca hayatinizin merkezinden esinizi cikaracaksiniz ve mutlu olacaksiniz.

cnm almıyor çok borcumuz var diyor. borçlar ikimizin değil onun eski borçları... borçların bitmesine 1 yıl var. ben kendim alsam farkediyor bunu bana sormadan mı aldın diyor

Sorunlariniz abartilacak şeyler değil. Onu değiştirmeye çalişmak yerine bu şekilde kabul etseniz nasil olur. Mesela sizin elinize hiç para geçmiyor mu? Biriktirin alin istediğiniz bibloyu.
cnm annemler bu yıl çalışmıyorum diye bana 500 tl harçlık verdi o parayı ev giderlerine harcadık. bir şekilde alsam bile görünce kızıyor bana sormadan bir şey neden alıyorsun diye

daha 1 buçuk aylık evliyiz. kpss ye hazırlanıyorum bu yıl. ben internetten iş buldum eşim istemedi. kadrolu devlet işi olmayınca asgari ücrete çalıştırmam diyor. ve günde 5-6 sat ders çalışıyorum vaktim değerli benim. ağır eşyalar var kaldırılacak yardım etmiyor kastım o idi. belim incindi geçen gün hiç yardım etmedi

cnm şu an çalışmak istemiyorum kpss için günde 4-5 saat ders çalışoyurm çünkü.. eşim devlette çalışmamı istiyor o yüzden ders çalışıyorum. zaten eşim öğlenleri de eve yemeğe geliyor günde 3 öğün mükemmel sofra bekliyor ve ayrıca çok dağınık biri yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…