Eşimi çok ilgisiz yoksa benmi abartiyorum

Bir de merak ettim hep mi böyleydi?
Ilk seneleri bu kadar değil en azindan biraz sorardi ama yillardir böyle .
Birde ben hep negativ huzursuz biriymişsim diyor.
Evet onun yaşattiklar ben ağir bir depresyona sürükledi.Evet onun hatalarini yüzüne vurdum kendine biraz ceki düzen vermesi için.
Ben artik bu kadar ilgisizliğe dayanamiyorum

Karşılıklı tükenmişlik.
Yalnız eşinizin lafları da acayip, sanki o bir şeyler yapınca siz sevinip sevgi gösterisinde bulunuyorsunuz gibi yansıtıyor..
Biraz öyle çünkü ona anlattim bu kadar pasif ve ilgisizlik benim modumu düşürüyor dedim.
Sen benimle biraz daha aktif olursan bende cinsel yönden aktifleşirim diye ama..
Işte...

Boşvermişlik, tükenmişlik, sevginin bitmesi..
Ben eşimi merak etmiyorsam, nerede kalacak nasıl yapacak demiyorsam sevgim bitmiştir, çok soğuduğum için de sorasım da yoktur. Yani nereye giderse gitsin derim.. evliliğinizi toparlamak, sevginizi depreştirmek için bir şeyler mi yapsanız.. ama tek taraflı da olacak bir şey değil ki.. çok zor gerçekten.

Evde tartışma yaratıp çocuklarınızı sevgisiz bırakabilen siz...ancak huzursuzluk çıkmasın(!) diye eşinizin cinsel taleplerine cevap veren de siz...

Bu anlattığınız kişiler birbirinden çok farklı... bilmediğimiz daha çok şey var bence.

Çocuklarınız dahi sizden uzaklaştıysa eş kişisine şaşırmamak lazım..

Öyledirde benim eşim kovalacak tip değil .
Oda tipiş tipiş gelecek kafasinda .gurur yani.
Herşeyi yalnizda yapamiyorum malesef ,davet oluyor eşimi evde birakip yalnizmi gideyim.
Ha diyelim ailem ,onlarda garipsemezlermi sürekli eşim katilmak istemezse.
Herkes toplu gezerke beraber gülüp yerken ben nuye sürekli herşeyi yalniz yapayim .
Eşim niye var ozaman .Ben zaten çalişiyorum.
Bir gr maddi hakki bana gecmedi.Bütün ihtiyacimi kendim karşiliyorum.
Evimin bütün işlerini kendim yapiyorum,faturalar ,mektuplar hatta sanayiye bile yalniz gidiyorum.
Öyleyse oda cinsel ihticani yalniz haletsin

belki de huyu böyle bişey diyemiyorum.. Böyle şeyler de zorla olmaz ki yani konuşun desem şunu bunu yapın desem olmaz içten gelmedikten sonra zaten bi anlamı da olmaz galiba :S Bilemedim..

Herşeyin zamani var ,onlar büyüdü fakat daha bazi şeyleri anlaya bilmek için daha olgunlaşmaliri gerek.
Bozuk psikoloji insani nasil değiştirir biliyormusunuz?
Ne çocukluğumda sevgi ve ilgi gördüm ve nede evliliğimde .Kendimi kandirmişsim beni gercekten seviyor diye .
Belki haksizlik ediyorum ,belki beni ilk seneleri gercekten sevdi ve ben onu usandirdim .

koskoca bir 20 yıldan bahsediyoruz ,anlattıklarınızı göre arada heyecan gitmiş ve karşılıklı beklentiler farklı ,birbirinizi anlamıyorsunuz .anlaşılan herkes kendi tarafından bakıyor olaylara ,karşılıklı empati yok ,beklentiler ortak olmayınca ilişkinin tadı tuzu kalmıyor maalesef Ne siz hatalısınız ne de o sadece beklentiler farklı ve bir uyumsuzluk var ortada bunu aşmak sizin elinizde, fakat karşılıklı fedakarlık özveri ve empati kurarak sağlayabilirsiniz ,ancak o zaman toparlamanız mümkün bu ilişkiyi

Teşekkpr ederim doğru tespit.
Sanki artik ikimizde yorulduk ,ben onu o beni çok kirdik

Ben de onu diyorum aslında... “usandırdım” ın altında yatanları bilmeden burada sağlıklı yorum yapamayız, adama esip gürleriz sadece. Ama bu tek taraflı yorumlar size bir şey kazandırmaz.

Çocukluğunuz, gençliğiniz vs sizin durumunuz çok daha derin.. bence eşinizle durum değerlendirmesi yapın ve evliliğinizi kurtarıp eskiye dönebilmek için aile terapistine gitmeyi teklif edin. Sizi seviyor ve evliliği devam ettirmek istiyorsa zaten gelir. İstemezse de artık bazı şeyler için çok geç demektir.

Insanları ayırmaya ne kadar meraklısınız. 20 yıllık evliliği böyle bitirmek olmaz

Aile terapisini teklif ettim birşey değişeceğene inanmiyor zaten terapiye hiç inanmiyor.
Herşeyi kendi içinde yaşayan insan .Doğru dürüst dertleşemiyoruk .Burda bende hata ,hep gecmişe takilip yaptiklarini yüzüne vuruyorum .Çünkü hatalarini söylediklerini asla ksbul etmez yada unutur zihni öyle şeyleri siliyormuş.
Hatta artik çok önemli konularda sözüne inanmam bir kac kez imza aldim söylediklerine dahil ispatlamsk için.

Insanları ayırmaya ne kadar meraklısınız. 20 yıllık evliliği böyle bitirmek olmaz

Konu sahibine yazdığım diğer yorumları okuyun da sonra beni alıntılayın hanımefendi benim birşeye meraklı olduğum yok.

Ama cinesel yönden halen istekli bana karşi.
Ben işte tam bunu cözemiyorum
Bana size karşı istekli gelmedi.
Cinsel yaşama düşkün ve siz bu yüzden varsınız gibi geldi, özür dilerim bunu yazdığım için ama durum bu gibi görünüyor.
Erkeklerle kadınların cinselliğe bakış açısı farklıdır, erkekler sonuç odaklı düşünür ve aşk şart değildir.
Ama kadınlar cinsellikte romantizm arar, sıcak bir dokunma, sevilme ve beğenilme arzusu yaşarlar.
Bu sebeple beğenmediği ya da hoşlanmadığı biriyle sevişmezler.
Kendiniz gibi yorumlamayın eşinizin yakınlığını.

Tam bunlari bende eşime söyledim .
Ayip olmasinda işimi bitereyim birakip gideyimde değil .Bana sürekli dokunmak ister öpmek ister ,beğendiğini dile getirir .zaman gecirmek ister,evet cinseliğe düşkün.
Fakat gepsi olay öncesi , bende bundan dolayi cinsellikten soğudum.
Yaklaşmiyorum

20 yıl neden katlandınız?
Sağlığınız gitti, gençliğiniz gitti. Mutsuzsunuz.
Neden kendinize kıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…