Dişardan bakilirsa eşim çok iyi bir insandir.
Merhametli,savgili,esprili ,herkesin yardimina koşar.Annemi babamin çok işini gocunmadan yapti,kardeşlerime yardim etti .
Sadece çok zor bir insan ,biliyorum onunda sikintilari var ama anlatmaz.Herşeyi içinde yaşar .Kimsenin sözünü ve tavsiyesini dinlemez .çok inatci.
Yillarca işsiz kaldi ,kendi işinde uğraşiyordu.
Birgün bende hesap yaparken para neye harcandiğini sordum çünkü bir maaş ile geciniyorduk.
Ben ona güya para kaptiğini imâ etmişsim,karti kirdi atti ve ogünden sonra
Çalişmayi birakti.Ben ozaman bu kin davranişi fark etmemiştim.Beni oyaliyordu ,mal sipariş verdim ,müşteri bekliyorum ,bazi evrak hazir değil gibi gibi.
Meğer bana ders olsun diye kininden inadindan senelerce evde işsiz kalmiş.
Ben yaz kiş işe giderken eve gelirken alişverişimi yapip adam evde rahat etmiş .
Ben çocuklarima yeterli anne olmadim diye vican azabi cekerken adam bana ceza sayiyormuş.
Bunuda asla kendi direk bana itraf etmezdide tesadüfen ağzindan kacirdi.
Ben onu anlamaya calişmakla ,onu çözmeye uğraşirken kendimi unuttum.
Şimdi diyeceksiniz niye boşanmadin niye?
Haklisiniz ,buna bende çok pişmanim.
Evlendiğime değil,evli kaldiğima pişmanim.
Kendime en derin yarayaci psikolijik şiddeti reva gördüm.
Buda benim özgüvensizliğimden.
Şimdi niye halen evliyim?
Bir süre bahanem var ,kendimi kandiriyorum.
Herşeyimi kayip edeceğim ,oturduğum evi ben ödedim .Belki çocuklar beni suclayacak çünkü kaba taslak bakilirsa evet benim huzursuzluk cikartan.
Bende sakin kalirim ,her ihtiyacim yapilirsa .Bedavadan temizlikci,aşci ,bakici birde xxx.
Çok tuhaf hisler içindeyim bir yandan beddualar ediyorum bir yandan eve gecgelse merak ediyorum .