Aldatildiniz mi?ben eşimden büyük bir hayal kirikliği yaşadim
20 yıl demişeşiniz çok fazla ilgisizne kadarlık evliydiniz?
Hayir öyle birşey hiç yok ,ne birisiyle konuşma nede takip etmeAldatildiniz mi?
kaçırmışım20 yıl demiş
Ama cinesel yönden halen istekli bana karşi.Sanırım eşinizin size sevgisi bitmiş ve arkadaş gibi olmuşsunuz artık alışkanlık olmuş diyelim
yani zaten hayatında başkası yoksa size istekli olacak eğer hala libidosu varsa. Bu durumun ben sevgisizlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama hiçbirşeyi de merak etmemesi çok enteresan gerçekten. Eşim asla kıskanç biri değildir ama onsuz yaptığm herhangi bir aktivitede nerde olduğumu mutlaka detayıyla sorar. Bazen oraya gitmeyin şurası daha güzel falan diye öneride bulunur falan eğer ortamını beğenmediği biryerse. Bir şekilde güvende olduğumdan emin olmak ister.Ama cinesel yönden halen istekli bana karşi.
Ben işte tam bunu cözemiyorum
Yillar içinde ben agresifleştim asabi oldum ,istemsiz çocuklarimi sevgisiz biraktim .Çocuklarınız büyükse neden bu evliliği yürütme çabasındasınız. Tatile gidip aramamak, şehir dışına çıktığınızı bile bile aramamak... bilemedim
Karşılıklı cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamak için evli gibisiniz. Eğer bu bir tercihse çok beklentiye girmeyin derim.
Ne güzel ,beni hiç merak etmiyor .Orda bana birşey olsa ve eşime sorsalar hangi hotel kaluyor yeri ismi neydi cevab verecek durumda değil.yani zaten hayatında başkası yoksa size istekli olacak eğer hala libidosu varsa. Bu durumun ben sevgisizlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama hiçbirşeyi de merak etmemesi çok enteresan gerçekten. Eşim asla kıskanç biri değildir ama onsuz yaptığm herhangi bir aktivitede nerde olduğumu mutlaka detayıyla sorar. Bazen oraya gitmeyin şurası daha güzel falan diye öneride bulunur falan eğer ortamını beğenmediği biryerse. Bir şekilde güvende olduğumdan emin olmak ister.
hep mi böyleydi peki yıllar geçtikçe mi böyle oldu?Ne güzel ,beni hiç merak etmiyor .Orda bana birşey olsa ve eşime sorsalar hangi hotel kaluyor yeri ismi neydi cevab verecek durumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?