Eşimi boğmak istiyorum :(

bana fazla alıngansınız gibi geldi...
kv niz hasta gezemiyor diye eşiniz de gezdiğini söylemek istemiyor belki,araba mevzusunda kv nizin tutumu çok zarif,düşünceli bence ben sizin öne davet etmeniz gerektiğini düşündüm şahsen.
eşiniz tarafından 2.ci plana atıldığınızı düşünmeyin bence, annesini memnun etmeye çabalayan bi evlat olarak görün, objektif olarak yorumlamaya çalıştım,umarım şahsi algılamazsınız

kesinlikle denge kuramıyor. Olan bana oluyor

Dün oturduğunu belli etmek için dedim onu. Yoksa tabi ki oraya oturacak oğlu şoför değil ki arkaya otursun. bugün de sen dünkü yerine otur dediği için dedim yani.

Sırf yazmak için yazanlar var ne garip bir bakış açısı
kadın kvden rahatsız değil ön koltuk sevdalısı değil acaba nasıl okuyorsunuz
arkadaşım sen eşinle yok kırılır üzülür diye susma açık açık konuş
önce can sonra canan öyle değil mi
geziyorsunuz diye üzülür ne demek mutlu olması lazım oğlu eşiyle iyi vakit geçiriyor mutlu diye
genç olan sensin gezeceksin tabi zamanında gezmiştir oda sıra sende hayret bişey yani
ayrıca sana emrivaki yapamaz annemi getircem diye onayını almalı annesinin yanında seni hep yok sayacaksa o evde hep beraber yaşayamazsınız o zaman sadece annesi değil üçünüzde üzülürsünüz

[/QUOTE]
Teşekkürler kıaaca yazdığınız için.
yinede ben konu sahibinin bukadar kendini üzmesine karşıyım.varsın çıksın dışarı ya.düşünsenize ne kayınvalidelwr var tam tersi olsaydı adam dışarı çıkmasaydı annesi anlamasın diye annesi belki oğluna laf söyleyecekti hiç hakkı olmadığı halde oğluda evde huzursuzlık yapacaktı.malesef kayınvalideler anneler gibi olmuyor ne kadae anne desekte hep bir uzaklık vardır ve hakları olmadığı halde çoğu burnunu sokar herşeye.
tamamen annesini getirmek istiyoraa konu sahibide bu durumu istemiyorsa ona birşey diyemem tabi orda haklıdır eşinin dinlemesi lazım.ama benim görüşüm bu belki yanlış düşümüyorım ama bilmiyorum hayatta daha önemli sorunlar var bence

bencede haklısınız insan kendini ikinci planda hiissedince kim olursa olsun gıcık oluyor anasıda olsa başka bişeyide olsa ... banada çok kızanlar oldu ama bence sizi haklı buluyorum. o annesiyse sizde el yabancı değilsiniz. denge sağlasın

annesini mutlu etmeye çalışacağı için en çok üzülen ben olacağım.

Adam dengeyi nasıl sağlayacağını bilemiyor ki.. Bana ilgi gösterse anne üzülecek diye düşünüyor. Ama ben üzülen kırılan tarafım..

Siz mutlu olunca annesinin üzüldüğünü mu düşünüyor ? Yanınıza taşınınca başbaşa hiç birşey yapamazsınız maalesef. Annesi zamanında çok mu ezilmiş sıkıntı çekmiş de ondan mı öyle davranıyor ki. Bide bazıları niyeyse tek sıkıntı kendileri çekmiş gibi kendilerini acındırırlar acaba öyle mi davranıyor k valideniz. Eşinizle oturup konuşmazsanız bunu aşamazsınız.

Çünkü Kv bık bık yapar para harcıyorsun karını gezdiriyorsun der

Sanki oğlu gezmek istemezmiş gibi tüm dışarı çıkış sebebi gelin gibi görüyor Kv ler
İştw bwnimde tam demek istediğim bu çoğu böyle yapıyor oğluna laf ediyor anlayışsız çoğu oyüzden adam huzursuzluk çıkmasın diye belki çıkıyor dışarı
annesine ne diyecekki hangimizin eşi laf söyleyebiliyor annesine

Adam dengeyi nasıl sağlayacağını bilemiyor ki.. Bana ilgi gösterse anne üzülecek diye düşünüyor. Ama ben üzülen kırılan tarafım..
tabi sen üzülebilirsin önemli değilsin .. allahım ya uyuz oluyorum böyle adamlara. anneni düşün illaki ama bi gıdımda karını düşün işte. herşey yoluna giricek ama yok .....

Eşime annesinin yanında nasılsın bile demeyeceğim. Belki kadın üzlür

Esinizle sizin aranizda olan seyler icin uzuluyorsa ben burada kv yi pek masum goremem. Yaşlı ve hasta olmasi sizin geride kalmanıza gerekçe degil. Ayrica esinle senin münasebetin kv yi üzüyorsa o seni kiskaniyor diye düşünürüm ben.

Allah kolaylik versin ne diim.
Ama esinle bu durumu konuş.
Ben zaten saygimda kusur etmiyorum, hurmetimi de yapiyorum her seye annen uzulecek diye davraniyorsun psikolojim bozuldu de. Dengeyi kursun böyle olmaz.

Ne zor annesini görünce 360 derece değişen adamlar.
senin ne demek istediğini ne hissettiğini çok iyi anladım eşinin annesine bu kadar özverili olurken sana karşı aman sus şöyle böyle demesi can sıkıcı....
Halbuki annesine fısır fısır sen dünkü yerine geç demek yerine karısına sessizce annem one otursun hayatım yaşlı kadın rahat etsin dese mevzu bile çıkmıcak
yapmak istediklerinin yöntemi yanlış olayda burda çıkıyo zaten

aynennn annesine gidip diyeceğine gelip bana demesi lazım değil mi? ki ben onun söylemesine gerek olmadan teklif ediyordum. Bugün inandımdan sesimi çıkarmadım

otursun canım kızımız arkaya problem değil bencede..eşinin evde davranışları nasıl acaba

Canim bu arabada arkaya oturma one oturma meselesi degil.

Eşinin annem uzulecek diye onu surekli memmun etme çabasında olup geri kalan her şeyi yok saymasi. Tamam annesi gelmiş. Hasta ve ilgi bekliyor olabilir ama anneye ilgi gosterirken eşi kenara atmak bence dengesizlik.

Annesi uzulecek diye esin on metre ötede oturursa benim de zoruma gider senin de. Niye üzülüyor orasini anlamadim. Uzulecek ne var.

Arabada ön taraf eşlerin yeridir. Bence bu saygisizlik veya fazla değer gosterme olarak algilanmamali. Ha esi yokken annesi öne otursun ama eşi varken herkes yerini bilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…