- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Bu ön koltuk olayına neden bu kadar takılıyor onu anlamadım. Konu sahibi bu konuda düşüncesini söyledi, kadın arkasından iş çevrildiği için kızıyor haklı olarak. Çekin siz eşinizi bir kenara " hoop noluyor, ne bu tavırlar " deyin bakalım. Ne anne ne de eş ikinci plana atılmamalı, bunun dengesini kocanız iyi kurmalı. Haa kuramıyorsa o onun beceriksizliği.. Kızmakta sonuna kadar haklısınız.
Bana cevabinizda ben sorun etmiyorum demissiniz buyuk harflerle yazmissiniz.yukarda altini cizdigim cumle size ait.
Fazla soze gerek yok bu konuda bal gibide takintilisiniz bu konuda.
Ama bu demek degilki size hak vermiyorum.egriyi dogruyu soyluyorum.esiniz cok abartiyor ama kotu biseyde yapmiyor..yalnizca konusarak duzeltebilirsiniz..kavga ederek tartisarak surat asarak degil...konusma yeteneginizi kullanin
bujju bende seni anlayanlardanim ;-);-)
Teşekkürler kıaaca yazdığınız için.yorumları okumadım dediğiniz için alıntıladım
sorun kayınvalidenin yanında konuşulması değilki.dışarıdayken kayınvalide aradığında koca mekandan dışarı çıkıyor.sesleri duyup dışarda olduklarını anlayıp üzülmesin diye
Sırf yazmak için yazanlar var ne garip bir bakış açısı
kadın kvden rahatsız değil ön koltuk sevdalısı değil acaba nasıl okuyorsunuz
arkadaşım sen eşinle yok kırılır üzülür diye susma açık açık konuş
önce can sonra canan öyle değil mi
geziyorsunuz diye üzülür ne demek mutlu olması lazım oğlu eşiyle iyi vakit geçiriyor mutlu diye
genç olan sensin gezeceksin tabi zamanında gezmiştir oda sıra sende hayret bişey yani
ayrıca sana emrivaki yapamaz annemi getircem diye onayını almalı annesinin yanında seni hep yok sayacaksa o evde hep beraber yaşayamazsınız o zaman sadece annesi değil üçünüzde üzülürsünüz
bencede haklısınız insan kendini ikinci planda hiissedince kim olursa olsun gıcık oluyor anasıda olsa başka bişeyide olsa ... banada çok kızanlar oldu ama bence sizi haklı buluyorum. o annesiyse sizde el yabancı değilsiniz. denge sağlasın
İştw bwnimde tam demek istediğim bu çoğu böyle yapıyor oğluna laf ediyor anlayışsız çoğu oyüzden adam huzursuzluk çıkmasın diye belki çıkıyor dışarıÇünkü Kv bık bık yapar para harcıyorsun karını gezdiriyorsun der
Sanki oğlu gezmek istemezmiş gibi tüm dışarı çıkış sebebi gelin gibi görüyor Kv ler
tabi sen üzülebilirsin önemli değilsin .. allahım ya uyuz oluyorum böyle adamlara. anneni düşün illaki ama bi gıdımda karını düşün işte. herşey yoluna giricek ama yok .....Adam dengeyi nasıl sağlayacağını bilemiyor ki.. Bana ilgi gösterse anne üzülecek diye düşünüyor. Ama ben üzülen kırılan tarafım..
Eşime annesinin yanında nasılsın bile demeyeceğim. Belki kadın üzlür
tabi sen üzülebilirsin önemli değilsin .. allahım ya uyuz oluyorum böyle adamlara. anneni düşün illaki ama bi gıdımda karını düşün işte. herşey yoluna giricek ama yok .....
Ne zor annesini görünce 360 derece değişen adamlar.
senin ne demek istediğini ne hissettiğini çok iyi anladım eşinin annesine bu kadar özverili olurken sana karşı aman sus şöyle böyle demesi can sıkıcı....
Halbuki annesine fısır fısır sen dünkü yerine geç demek yerine karısına sessizce annem one otursun hayatım yaşlı kadın rahat etsin dese mevzu bile çıkmıcak
yapmak istediklerinin yöntemi yanlış olayda burda çıkıyo zaten
otursun canım kızımız arkaya problem değil bencede..eşinin evde davranışları nasıl acaba