Eşimi boğmak istiyorum :(

otursun canım kızımız arkaya problem değil bencede..eşinin evde davranışları nasıl acaba

sende anneni al gel bende anneme bakacam deee bakalım ne diyecek eşin..

Annesinin yanında başka koltukta ben başka koltukta. annesi bir şey sosrarsa konuşur benimle çok muhabbet etmez.
amannn zor olur aynı evde..kayınvalidenin yanına giderdik..yürümeyle 30 dakika uzaktaydı..tabii kasıyor insan kendini eşimde ne yanıma otururdu nede laf atardı..onlarda böyle şeyler ayıp sanırım..işiiz zor eşinizle konuşmanız gerek..

kadın hastaymış, bunu sen kendin söylüyosun belliki annesinin gönlünü yapmaya çalışıyor . ayrıca arkada o kadar rahat edemez.(koltugu yatiramaz mesela)

çok abartmışsıniz eşinizede aferin çok iyi bir evlat olduğu için : ) : )

Benim ne düşündüğümün bir öenmi olmadığını, kendisi aklına koyduysa gidip alacağını öyledi daha 2 gün önce
ne münasebet..sizinden usulden gönlünüzü alması gerekir..yakın bir yerden ev tutsun o zaman..aynı mahallede yada binada..

konu sahibininde haklı olduğu yerler var değilmi kadesacığım..hiç bir kadın eşi böyle davransın istemez..eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı

bilgecim..eşi dengeyi kuramıyor bence..annesinin onlarda sürekli kalması konusunda ben istediğimi yaparım demiş eşinin gönlünüde alabilirdi aslında..

Valla eğer k.valide hep o evde kalacak ise elbette haklı olunan yerler var.adam kursun dengeyi
ben aynı evde yaşamadım kadesacım ama yaşasak problem olabilirdi,hani hep eşim soğuk dursa falan..zor bu işler..yoksa öne oturmuş vs önemli değil..

bende kayinvalidemle cok az denecek sekilde gorusuyorum hicbir sorunumuz yok cok iyidir kendisi ne faydasi ne zarari var ama gelince esim yanima oturmaz evde sakalasmaz ama normal sohbet yapar mutfaga falan gitsem gelir arkamdan esim orda sakalar el sakalari falan yapar cilve yapar bana mutfakta ama bnm annemlerin yaninda daha rahat oluyoruz

kv de sorun yok da eşin çok fena... boğarsan iyi olur

Çok saçma.şöyle boşa kuruntu yapan kadınlarada sinir oluyorum
bulmuşsunuz kocayı susun adamın çıtı çıkmıyor
Otursun ön koltukta yer verseniz ne olacak o yaşlı sizin demeniz lazım anne buyur gel otur diyw
hüsnü kuruntu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…