- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
otursun canım kızımız arkaya problem değil bencede..eşinin evde davranışları nasıl acabaAnnesi gelince karısı 2. plana atılacak diye bir şey mi varmış?
Geldiyse gelmiş ne var yani. Saygı, hürmet olduktan sonra niye kv 1. plana geliyor gelin 2. planda kalıyor? Bu manteliteyi de ben anlayamıyorum.
Ön koltuğa oturmak sizin hakkınız. Kırk yılda bir de gelse yüz yılda bir de gelse kocanın yanı karısınındır. Bu kadar basit.
Sen olmadığın zaman otursun ön koltuğa ama seninle bir yere gidiliyorsa oraya oturmak senin hakkın. Yani bu, bir kere de o otursun ne var demekle olmuyor. Her şeyin belirli bir düzeni vardır.
Annem üzülecek ne ya? Çocuk mu annesi. Ön koltuğa oturmadı üzülsün, evde otururken seninle yan yana oturunca üzülsün vs vs. Ne saçma. Ay ben burdan sinir oldum. Ne yaparsın bilmiyorum ama eşin senden bir şey istediği zaman sende annen üzülür olmaz de.
Eşime annesinin yanında nasılsın bile demeyeceğim. Belki kadın üzlür
annen üzülmesin o gidene kadar ben annelere geçeyim de diyebilirsin
amaç kadını üzmek olmamalı
madem 1 sene sonra birlikte yaşanacak oturup herkes kendi beklentisini dile getirmeli
amannn zor olur aynı evde..kayınvalidenin yanına giderdik..yürümeyle 30 dakika uzaktaydı..tabii kasıyor insan kendini eşimde ne yanıma otururdu nede laf atardı..onlarda böyle şeyler ayıp sanırım..işiiz zor eşinizle konuşmanız gerek..Annesinin yanında başka koltukta ben başka koltukta. annesi bir şey sosrarsa konuşur benimle çok muhabbet etmez.
ne münasebet..sizinden usulden gönlünüzü alması gerekir..yakın bir yerden ev tutsun o zaman..aynı mahallede yada binada..Benim ne düşündüğümün bir öenmi olmadığını, kendisi aklına koyduysa gidip alacağını öyledi daha 2 gün önce
Benim ne düşündüğümün bir öenmi olmadığını, kendisi aklına koyduysa gidip alacağını öyledi daha 2 gün önce
konu sahibininde haklı olduğu yerler var değilmi kadesacığım..hiç bir kadın eşi böyle davransın istemez..eşin yeri ayrı annenin yeri ayrıAnnesi hep mi sizde kalacak yoksa geçici mi ben orasını anlamadım
On koltuk olayı bana genelde komik gelir bunu ne saygı ile bagdastiririm ne saygısızlıkla,kim isterse o one otursun zaten o konuda sorun etmiyorsun.
Eşinde de art niyet görmedim ben.denge kurmada sorunu var biraz.
Benim ne düşündüğümün bir öenmi olmadığını, kendisi aklına koyduysa gidip alacağını öyledi daha 2 gün önce
bilgecim..eşi dengeyi kuramıyor bence..annesinin onlarda sürekli kalması konusunda ben istediğimi yaparım demiş eşinin gönlünüde alabilirdi aslında..Siz kari kocasiniz. Esinizin annesi Allah gostermesin vefat ettiginde esiniz siziyle annesini ayni karede mutlu hatirlasin. O kadin yaşlı ve her an olebilir.
Bir tanidigim vardi esini cok seviyordu. Annesinin son gunlerinde esi annesine iyi davranmiyordu. Dirdir ediyordu. Adamin annesi öldü ve her gun karisina "annemi sen öldürdün, birakmadin son gunlerini iyi gecirsin vs vs" diye diye kavga ediyordu ve en sonunda da bosandilar.
Mutlu evlilik bitti.
Bence kari kocalar boyle basit seyleri alttan almalilar. Annesinden kiskanmamalisiniz. Kadin buyutmus onu ve evine gelmis kirilmasin uzulmesin diye birakin biraz boyle davransin..
Tam tersini dusunsenize? Sizin anneniz hasta, sizde kaliyor ve esiniz de sizin gibi davraniyor, ne yapardiniz??
Valla eğer k.valide hep o evde kalacak ise elbette haklı olunan yerler var.adam kursun dengeyikonu sahibininde haklı olduğu yerler var değilmi kadesacığım..hiç bir kadın eşi böyle davransın istemez..eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı
ben aynı evde yaşamadım kadesacım ama yaşasak problem olabilirdi,hani hep eşim soğuk dursa falan..zor bu işler..yoksa öne oturmuş vs önemli değil..Valla eğer k.valide hep o evde kalacak ise elbette haklı olunan yerler var.adam kursun dengeyi
Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..
Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor