Eşimi boğmak istiyorum :(

Kadın çok mu hasta acaba.Belki de o hastayken sizin gezip tozmanızı doğru bulmuyor, utanıyordur. Sabırlı olun bence, zaten sürekli de beraber yaşamıyormuşsunuz. Kazanan siz olursunuz.

Kadın çok mu hasta acaba.Belki de o hastayken sizin gezip tozmanızı doğru bulmuyor, utanıyordur. Sabırlı olun bence, zaten sürekli de beraber yaşamıyormuşsunuz. Kazanan siz olursunuz.

hayır, normal ilaçlarını yazdırmak için bizim burdaki doktora gözükmeye geldi sadece. Şimdilik beraber yaşamıyoruz. eşimin planları içinde yanımıza alması var.

geçmişinde ailesiyle çok ilgili olmadığını biliyorum. hep dışarda çalışmış çünkü. evlendikten sonra olan bana oldu işte.

Simdi bir sey diyecegim de konu sahibine ayıp olacak :)
Ben hala annesinin neden uzuldugunu cozemedim.

Gezmeye gittiğinizi siz yine de soylemeyin ben de gelicem diye tutturmasin

valla canım ben de anlamış değilim kadının neye üzüleceğini. sadece ortada bir "annem üzülür" lafı var

Canim hepsinde haklisin da sadece koltuk konusunda abartmışsın.Ben açmıştım buna benzer konu yanına kız oturdu diye anlık sinirlenmiştim ki şu anda çok saçma geliyor bana saçmalamışım yani. Sağolsun burdaki arkadaşlar da topa tutmuşlardı. Kv öne oturmasına takılmayın bence ben erkek arkadasimdan önce kendim ısrar ediyorum hatta oturması için. Ne gerek var bunu kafaya takmaya.

kendince haklı olabilirsin ama annesi sonuçta bırak istediği gibi ilgilensin bence

Belki de sizinle gelmek ister goturmediginiz için üzülür diye söylemiyordur. Yalnız mi yaşıyo kv ?

Belki de sizinle gelmek ister goturmediginiz için üzülür diye söylemiyordur. Yalnız mi yaşıyo kv ?

evet yalnız yaşıyor ama evlerimiz uzak. her dakika gittiiğimiz yere onu alamayız ki.. kaldı ki karı koca gitmek en doğal hakkımız öyle değil mi?

ÖN KOLTUK FALAN DEĞİLDE BANA ANNEM DUYMASIN ÜZÜLÜR FALAN DEMESİ TUHAF GELDİ ANNESİ ÜZÜLMESİN KARISI MI ÜZÜLSÜN YANİ.
AYRICA NİE ÜZÜLSÜN Kİ KARISI SONUÇTA NE ANNESİ ÜZÜLSÜN NE ANNESİ ÜZÜLSÜN 2 TARAFIDA İDARE ETSİNLER YA BUKADAR ZOR DEĞİL BENCE.

evet yalnız yaşıyor ama evlerimiz uzak. her dakika gittiiğimiz yere onu alamayız ki.. kaldı ki karı koca gitmek en doğal hakkımız öyle değil mi?

TABİKİ EN DOĞAL HAKKINIZ YA ALLA ALLA NE İŞİ VAR KV LERİN YANLARINDA BENDE BUNU ANLAMIORUM BEKARKEN GİTMİOLAR OĞULLARIYLA EVLENİNCE KIYMETLİ OLUOLAR HERYERE GİTMEK İSTİOLAR.BENMKİDE ÖLE YÜZ VERSE EŞİM HERYERE GELİCEK

Öyle tabiki ama yalnız kaldığı için bence bunlar yani kp olsaydı böyle olmazdı. Annemle babam da ayrı benim kendi annem ilerde böyle yapacak mesela eminim yanlız kalamiyo çünkü. Şimdi bile bir yere gittiğimiz de beni niye çağırmadın ya da kız kardeşini götür falan diye kızıyo. Daha sevgiliyiz şu an. Ama şanslıyım müstakbel kv de böyle huylar yok.

Eminim ki haklısındır ama büyüklük sende kalsın ve bu tür şeyleri sorun etme hatta sen kayınvalidene daha yakın davran bakalım nasıl bir sonuç alacaksınız

1 sene sonra görümcen evlenince evet. Yanımıza getirecekmiş annesini.

Ondan sonra tamamen zehir edecek sana hayatı desene. Kocanla baş başa kalmayı tek başınıza değil gezmeye markete bile gitmeyi unutsan iyi olur. O annem üzülür dedikçe sen kv nin yanında inadına eşine hafta sonu şuraya mı gitsek bunu mu yapsak falan de

Bence gereksiz alınganlık yapmışsınız, siz varken de öne otursa nolacak ki? Her gün dibinizde değil ya kvniz, arada sırada geliyorsa abartmaya gerek yok. Hem ne güzel yardımcı da oluyormuş size, düşünceli biri belli ki.

Bu tip erkeklere sinir oluyorum.
Aslinda kv ve gelinin anlasip anlasmamasi onlarin elinde biraz..
Ama yüzlerine gözlerine bulastiriyorlar.
En iyisi annesi yaninizda olunca acacaksin bu konuyu..anne sen üzülürmüssün biz gezince vs diye..
Belki kadinin öyle düsündügü bile yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…