Eşimi boğmak istiyorum :(

Canim bu arabada arkaya oturma one oturma meselesi degil.

Eşinin annem uzulecek diye onu surekli memmun etme çabasında olup geri kalan her şeyi yok saymasi. Tamam annesi gelmiş. Hasta ve ilgi bekliyor olabilir ama anneye ilgi gosterirken eşi kenara atmak bence dengesizlik.

Annesi uzulecek diye esin on metre ötede oturursa benim de zoruma gider senin de. Niye üzülüyor orasini anlamadim. Uzulecek ne var.

Arabada ön taraf eşlerin yeridir. Bence bu saygisizlik veya fazla değer gosterme olarak algilanmamali. Ha esi yokken annesi öne otursun ama eşi varken herkes yerini bilecek.

aynen öyle :KK43:

aynennn annesine gidip diyeceğine gelip bana demesi lazım değil mi? ki ben onun söylemesine gerek olmadan teklif ediyordum. Bugün inandımdan sesimi çıkarmadım
aslında böyle yapıp işi daha da kötü duruma getiriyor.kadının aklından bin türlü şey geçer.
oğlum sessiz söylediğine göre demek ki gelin sorun çıkarıyor,bana anne sen geç öne dediğinde de samimi değil rol yapıyor diye düşünür.o muhteşem aklıyla kayınvalidenizi size düşman yapacak eşiniz haberi yok.

Ay bunlar hep aynı heralde nedir bu yaa tek anne bunlarda bizim annemiz yok yerden bittik mantar gibi o yüzden duygularımı da yok
bizim anneler iyi geçimden mutlu olurken neden bunların annesi hep üzülüyor kırılıyor acabaaaa:KK57:

Madem eşin dengeyi koruyamiyor ben olsam cekingen davranmam. Esimden beklemem kendim yapardim. Gider yanina otururdum. Esimle ilgilenirdim. Arabaninda ön koltuğuna gider otururdum.
Kv bunlar icin üzülüyorsa kusura bakmasin demek ki niyeti pekte masum degil.

aslında aklıma şu da geldi.acaba kayınvalideniz sizin dışarı çıktığınızı duyduğunda eşinize babanla biz de çok gezerdik ama bak bir başıma kaldım falan gibi cümlelerle hayıflanıyor olabilir mi?
o yüzden mi eşinizin tavrı bu yönde acaba

Madem eşin dengeyi koruyamiyor ben olsam cekingen davranmam. Esimden beklemem kendim yapardim. Gider yanina otururdum. Esimle ilgilenirdim. Arabaninda ön koltuğuna gider otururdum.
Kv bunlar icin üzülüyorsa kusura bakmasin demek ki niyeti pekte masum degil.
kocası çok bilmiş bence..gezmeye gittiklerini bile gizliyormuş..annaesi babasıyla hiç gezmeye gitmemişlermi..o zaman eşini annesine göndersin kendiside annesiyle yaşasın

Ay bunlar hep aynı heralde nedir bu yaa tek anne bunlarda bizim annemiz yok yerden bittik mantar gibi o yüzden duygularımı da yok
bizim anneler iyi geçimden mutlu olurken neden bunların annesi hep üzülüyor kırılıyor acabaaaa:KK57:
:KK48::KK48::KK48:

Aynen evimize gelen bizim annemiz olsa birbirimize olan ilgimizden mutlu olur. Ben de annem uzulecek uzak dur diye bir sey demezdim. Annem niye uzulsun ki degil mi?

Mutlulugunuzdan uzuluyorsa sıkıntı var demektir.

Siz yokken öne oturmasına niye takıldınız anlamadım, eşiniz 'anne oraya oturma orası eşimin yeri' mi demeliydi. Hoş gizli gizli anne sen öne otur demesi tuhaf eşinizin, ne gerek var ki kayınvalideniz zaten oğlu öne otur dedigi halde oturmamıs, arka koltuğa yönelmiş. Burada illa birine kızacaksanız eşinize kızın, anladığım kadarıyla eşiniz aranıza nifak sokuyor annesiyle, size gelip 'annem üzülür sus'(ki kayınvalideniz tepki göstermiyor gezmenize vs ama eşiniz maşallah ortalık karıştıriyor) , anneye gidip'öne otur'demesinin başka açıklaması yok gibi.

kayınpeder sağ mı? acaba annesi eşinize farkında olmadan duygusal bir baskı mı yapıyor ben yalnızım mutsuzum sen geziyorsun diye? açıkça söylemese bile belki böyle bir imada bulunuyorsa eşiniz kendini onsuz mutlu olunca suçlu hissediyor olabilir. bazı anneler bunu maalesef farkında olmadan yapıyor; misal ben senin için herşeye katlandım, şu bu fedakarlıklarda bulundum diyorsa hele de eşi yaşamıyorsa yada eşinden görmesi gereken ilgiyi göremiyorsa oğlunu zamanla bu tarz isteklerini karşılayacak, onunla hayatının sonuna kadar yaşayıp gezdirecek kişi gibi görmüş olabilir. eşin bence kendini annesine karşı bu tarz bi suçlulukta hissediyor olabilir.

kocası çok bilmiş bence..gezmeye gittiklerini bile gizliyormuş..annaesi babasıyla hiç gezmeye gitmemişlermi..o zaman eşini annesine göndersin kendiside annesiyle yaşasın

Simdi bir sey diyecegim de konu sahibine ayıp olacak :)
Ben hala annesinin neden uzuldugunu cozemedim.

Gezmeye gittiğinizi siz yine de soylemeyin ben de gelicem diye tutturmasin :KK70:

Simdi bir sey diyecegim de konu sahibine ayıp olacak :)
Ben hala annesinin neden uzuldugunu cozemedim.

Gezmeye gittiğinizi siz yine de soylemeyin ben de gelicem diye tutturmasin :KK70:
anasını okadar düşünüyorsa evlenmeseymiş..dengesizlik..karıkoca ortak kararlar almalıdır..aynı yatağı paylaşınca iyi ama o zaman üzülmüyormu annesi..yatağıda ayırsınlar bence ciddi diyorum..

aslında böyle yapıp işi daha da kötü duruma getiriyor.kadının aklından bin türlü şey geçer.
oğlum sessiz söylediğine göre demek ki gelin sorun çıkarıyor,bana anne sen geç öne dediğinde de samimi değil rol yapıyor diye düşünür.o muhteşem aklıyla kayınvalidenizi size düşman yapacak eşiniz haberi yok.
:KK9::KK9:

Aynen evimize gelen bizim annemiz olsa birbirimize olan ilgimizden mutlu olur. Ben de annem uzulecek uzak dur diye bir sey demezdim. Annem niye uzulsun ki degil mi?

Mutlulugunuzdan uzuluyorsa sıkıntı var demektir.
Aynen cnm zerre anlamıyorum neden yabancı gibi davranılsın ki karın işte var mı ötesi kocasısın sende neyi saklıyorsun
üzülüyorsa sorun üzülende insan oğlunun mutluluğuna neden üzülür ki aklım ermiyor
tamam kocasını kaybetmiş aradan yıllar geçmiş oğlunla gelinle mutlu ol o zaman onlar mutlu daha güzel ne olabilir ama burda tüm kabahat kocada

anasını okadar düşünüyorsa evlenmeseymiş..dengesizlik..karıkoca ortak kararlar almalıdır..aynı yatağı paylaşınca iyi ama o zaman üzülmüyormu annesi..yatağıda ayırsınlar bence ciddi diyorum..

Denge kurmakta zorlanan koca kişisi :110::KK53:

Yahu bu erkekler ne tuhaf varlıklar. Ya da tuhaflık bizde mi anlamadım. Benim eşim de tam tersidir annesinin ablasının yanında bana sarılır öper bi iltifatlar bi hizmetler. Benim de bu hoşuma gitmez biraz mesafeli dur derim. Normal de de böyledir ama onların yanında iki katı.. biz çok iyi geçiriyorz birbirimizi seviyoruz mesajımı vermeye çalışıyor acaba.?

Hastane demişsiniz acaba rahatsızlığı önemli bir şey mi? Bu halde kadın üzülmesin diye mi gönlünü hoş tutmaya çalışıyor?

X