Eşimi boğmak istiyorum :(

eşinin annesi bende kötü bi insan degil. büyük bi ihtimalle eşin baya bi abartıyo ama neden onu anlamadım. acaba annesindenmi cekiniyo. babamda annemle dedemlere gittiginde annemle hiç konusmazdı bise sorsan cvp vermezdi. saygıdanmış. sen bence böyle güzel bi dille annem benm bi sıkıntım var sende kadınsın belki bana bi yol gösterirsin oglun bana böyle böyle davranıy bnmde cok zoruma gidiyo diye anlat. ama sen üzülürmüssün sen kırılırmısısn diye degil.

Çok saçma.şöyle boşa kuruntu yapan kadınlarada sinir oluyorum
bulmuşsunuz kocayı susun adamın çıtı çıkmıyor
Otursun ön koltukta yer verseniz ne olacak o yaşlı sizin demeniz lazım anne buyur gel otur diyw
hüsnü kuruntu bunlar
suyaren zaten arkadasin kavinvalidesiyle sorunu yok onu kiskanmak vs gibi bi durumu yok soyluyo zaten ben gec sen otur diye.kocasi biraz abartiyo durumu kocasiyla eskiden yapilmis bi gezinin konusmasi niye uzsun kayinvalideyi

Bu ön koltuk olayına neden bu kadar takılıyor onu anlamadım. Konu sahibi bu konuda düşüncesini söyledi, kadın arkasından iş çevrildiği için kızıyor haklı olarak. Çekin siz eşinizi bir kenara " hoop noluyor, ne bu tavırlar " deyin bakalım. Ne anne ne de eş ikinci plana atılmamalı, bunun dengesini kocanız iyi kurmalı. Haa kuramıyorsa o onun beceriksizliği.. Kızmakta sonuna kadar haklısınız.

Otursun ön koltukta yer verseniz ne olacak o yaşlı sizin demeniz lazım anne buyur gel otur diyw
hüsnü kuruntu bunlar

Bulmussunuz kocayi susun ne demek?

Adam senin ne istedigin onemli degil ben istedikten sonra diyor.

Karisi gram umurunda degil. Zorla annesini yanlarina alacak.

Annesi yanlarindayken de karisina kotu davraniyor, disari bile cikamayacaklar.

Ne demek kocayi bulmussunuz susun? Ne kadar zavalli bir bakis acisi.

Konu sahibi size kacinci kez kocaniz size deger vermiyor yaziyorum bilmiyorum. Yine kocisim mukemmel moduna girecekseniz hic kendimi yormayayim.

Neden susuyorsunuz? Istemiyorum annen gelirse evlilik biter diyin.

Konu sahibi size kacinci kez kocaniz size deger vermiyor yaziyorum bilmiyorum. Yine kocisim mukemmel moduna girecekseniz hic kendimi yormayayim.

aynen canım.sanırım arkadaş sinek kadar kocaya hasret

Ben sadece konuyu okudum yorumların giç birini okumadım.bulmuşsunuz kocayı susun derkende yani adam belliki bazı şeyleri uzatmak istemiyor oyüzden konuşmayalım annem üzülür diyor.
ön koltuk davasıda ben olsam önde otursun derim ön koltuk merakı nedir anlayamıyorım.
yorumları okuyamadığım için eğer sizin yqzdığınız gibiyse adam ona tbiki birşey diyemem ama konudan anlasığım kadarıyla adam anneainin yanında pek konuşmak istemiyor bazı şeyleri olsun konuşmasın ne gerek var zaten.

yahu 10 nuncu sayfadan sonra dayanamadım okumadım.kadıncağız ön koltuğu sorun etmemiş zaten.
neden herkes o konuya takmış yaa.ben bile delirdim okurken.
dışarıdayken annesi arayınca mekandan dışarı çıkıp konuşan ve annem duymasın üzülür diyen bir koca var.
karısı duymadan sessizce dünkü yerine otur diyen bir koca var.
zaten konu sahibi kadına anne buyur sen öne geç diyormuş.kocasının gözleri anneyi görünce öyle kör ki eşinin bu yaptığını farketmiyor bile.
eğer sorunu kayınvalidesi olsaydı eşimi değil kayınvalide mi boğmak istiyorum olurdu konu başlığı.
bazen gerçekten yazmak için yazanlar oluyor.
sayın konu sahibi Vakana-pan Vakana-pan sorun eşinizde

hüsnü kuruntu bunlar

Önceki yazdıklarımı okumadınız galiba. Neyse ziyanı yok

yahu 10 nuncu sayfadan sonra dayanamadım okumadım.kadıncağız ön koltuğu sorun etmemiş zaten.
neden herkes o konuya takmış yaa.ben bile delirdim okurken.
dışarıdayken annesi arayınca mekandan dışarı çıkıp konuşan ve annem duymasın üzülür diyen bir koca var.
karısı duymadan sessizce dünkü yerine otur diyen bir koca var.
zaten konu sahibi kadına anne buyur sen öne geç diyormuş.kocasının gözleri anneyi görünce öyle kör ki eşinin bu yaptığını farketmiyor bile.
eğer sorunu kayınvalidesi olsaydı eşimi değil kayınvalide mi boğmak istiyorum olurdu konu başlığı.
bazen gerçekten yazmak için yazanlar oluyor.

ahh sonunda gerçekten anlayan biri. teşekkür ederim.

Önceki yazdıklarımı okumadınız galiba. Neyse ziyanı yok
Evet sadece ilk konuyu okudum.yorumların hiç birine bakmadım.kırmak değil amacım ama bence gereksiz şetlere takılıyorsunuz boşverin gitsin zaten annesi kısa süreliğine sizde değilmi gitmeyecekmi
boşverin annesinin yanında önceki şeyleri konuşmak istemiyorsa konuşmasın

Ben sadece konuyu okudum yorumların giç birini okumadım.bulmuşsunuz kocayı susun derkende yani adam belliki bazı şeyleri uzatmak istemiyor oyüzden konuşmayalım annem üzülür diyor.
ön koltuk davasıda ben olsam önde otursun derim ön koltuk merakı nedir anlayamıyorım.
yorumları okuyamadığım için eğer sizin yqzdığınız gibiyse adam ona tbiki birşey diyemem ama konudan anlasığım kadarıyla adam anneainin yanında pek konuşmak istemiyor bazı şeyleri olsun konuşmasın ne gerek var zaten.
suyaren kavinvalidesini bir yil sonra eve getircekmis ve esinin bu konudaki dusuncesinin onun icin hicbir degeri yokmus tamam diyelim simdilik konusmasin annesinin yaninda peki annesini tamamen eve tasidiginda ne olcak omur boyu konusmayacaklarmi basit gibi gorunuyo ama oyle olmayan bi konu bence

İstemediğimi dile getirdim. annasının yalnız kalmasını istemiyormuş. Eve getirdiğinde de evde huzurumuzun kalmayacağının farkında değil. bilmiyorum nasıl davranacağımı

Evet sadece ilk konuyu okudum.yorumların hiç birine bakmadım.kırmak değil amacım ama bence gereksiz şetlere takılıyorsunuz boşverin gitsin zaten annesi kısa süreliğine sizde değilmi gitmeyecekmi
boşverin annesinin yanında önceki şeyleri konuşmak istemiyorsa konuşmasın
yorumları okumadım dediğiniz için alıntıladım
sorun kayınvalidenin yanında konuşulması değilki.dışarıdayken kayınvalide aradığında koca mekandan dışarı çıkıyor.sesleri duyup dışarda olduklarını anlayıp üzülmesin diye

Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor

:KK53:Durup o km yi okumaya çalıştım iyimi..? Bide zorlanıyorum ama yinede okumaya çalışıyorum.:KK53::KK53:

Tabi ki normal değil. Benim annem nerede olursak aradığında anlatırım ay ne güzel der. Foto çekip atsana der. Eşim mekanı terk ediyor. müzik sesi gitmesin de üzülmesin diye. Hay Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum

Çünkü Kv bık bık yapar para harcıyorsun karını gezdiriyorsun der

Sanki oğlu gezmek istemezmiş gibi tüm dışarı çıkış sebebi gelin gibi görüyor Kv ler

Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum.Ama dun öne o oturmus belli..koltuk arkaya cekilmis falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
Bana cevabinizda ben sorun etmiyorum demissiniz buyuk harflerle yazmissiniz.yukarda altini cizdigim cumle size ait.
Fazla soze gerek yok bu konuda bal gibide takintilisiniz bu konuda.

Ama bu demek degilki size hak vermiyorum.egriyi dogruyu soyluyorum.esiniz cok abartiyor ama kotu biseyde yapmiyor..yalnizca konusarak duzeltebilirsiniz..kavga ederek tartisarak surat asarak degil...konusma yeteneginizi kullanin

X