- Konu Sahibi Vakana-pan
Sürekli sizde kalirsa sende kocanq kusura bakmansneinle yatamam annenüzülür de1 sene sonra evet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli sizde kalirsa sende kocanq kusura bakmansneinle yatamam annenüzülür de1 sene sonra evet..
olur mu öyle sevgi kolay kazanılmıyor ne olursa olsun evliliğine sahip çık yuvayı dişi kuş yapar derler ya çok doğru erkekler düşünmez ayrıntıyı bence seni kırmamak için böyle bişey yapmış olabilir yanında söylerse üzülürsün diye düşünüp kadın kendi oturmuş görüntüsü vermiş yükünü azaltmış erkek mantığıkafam allak bullak. bir yandan kendimi değersiz hissediyorum..
bir yandan annesi temelli gelirse ne olacak diye düşünüyorum...
ne olacağı var mı gerçi boşanırız adamla
Günaydın
Dün Kv son kontrolüne ben götürmek istedim. İş yerinden izin aldım. Doktor hiçbir problemi olmadığını, ilaçlarına aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Eve geri döndük. Eşim tekirdağa gidelim mi dedi, annesi siz gidin dedi, eşimde tamam dedi. bende ne alaka anne sende gel tabi ki dedim. Aldık onuda gittik. Gittiğimiz her yerde eşimin yanından ayrılmadım. arabada arkadan boynuna falan sarıldım. Sonra yemeğe gittiğimiz yerde elimi tuttu,kapımı falan açtı. Ben yaklaştıkça yaklaştı yani. Ama gözünün ucuylada annesine bakıyor acaba bir şey der mi diye. Kadın hiçbir şey demedi kii ne diyebilir ya... Eşimin halt yemesi bunlar işte.
Bugün kendi evine gidiyor. Şunu da ekleyeyim kv görümcem 1 sene sonra evleninince oğlu tarafından bize ömür boyu yaşam sürmeye gelecek.
Sevgiler
Bak çözüm üretmişsiniz işte :) Kayınvalideniz fena birine benzemiyor bence siz eşinizi çözmeye çalışın . Erkekler tipik olarak aile yanlarında öyleler . Size tavsiyem yaptıklarını umursamamak ve kendi bildiklerinizi yapmaya devam etmek . Bu arada t.dağdamı oturuyorsunuz :) bende çerkezköydeyim :)
Ben yaklaşarak-yanmızda kim olursa olsun- aşmayı düşünyorum artık başı şeyleri :)
ben silivride oturuyorum canım :)
'dun one oturmus, koltuk cekilmis belli' derken? kadin sen yokken de mi arkaya oturacakti? sen gelince sessizce gidip arkaya oturmus zaten.. esinin dedigi yanlis veya dogru.. ben burda baska seye takildim..Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..
Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
Günaydın
Dün Kv son kontrolüne ben götürmek istedim. İş yerinden izin aldım. Doktor hiçbir problemi olmadığını, ilaçlarına aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Eve geri döndük. Eşim tekirdağa gidelim mi dedi, annesi siz gidin dedi, eşimde tamam dedi. bende ne alaka anne sende gel tabi ki dedim. Aldık onuda gittik. Gittiğimiz her yerde eşimin yanından ayrılmadım. arabada arkadan boynuna falan sarıldım. Sonra yemeğe gittiğimiz yerde elimi tuttu,kapımı falan açtı. Ben yaklaştıkça yaklaştı yani. Ama gözünün ucuylada annesine bakıyor acaba bir şey der mi diye. Kadın hiçbir şey demedi kii ne diyebilir ya... Eşimin halt yemesi bunlar işte.
Bugün kendi evine gidiyor. Şunu da ekleyeyim kv görümcem 1 sene sonra evleninince oğlu tarafından bize ömür boyu yaşam sürmeye gelecek.
Sevgiler
Senin adına sevindim, umarım sizi sıkan davranışları hep böyle güzel yolla engellemenin yolunu bulabilirsiniz.
Ve umarım kayınvalidenizin öne oturmasına taktığınızı zanneden başka yorumlar olmaz bu konuda.
bu arada esine, boyle davranarak annesinin seni kabullenmesini engelledigini, dogal davransa daha guzel olacagini ve kv-gelinin samimi olmasini engelledigini belirt.. kaş yapayim derken goz cikarmasin..