- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
suyaren zaten arkadasin kavinvalidesiyle sorunu yok onu kiskanmak vs gibi bi durumu yok soyluyo zaten ben gec sen otur diye.kocasi biraz abartiyo durumu kocasiyla eskiden yapilmis bi gezinin konusmasi niye uzsun kayinvalideyiÇok saçma.şöyle boşa kuruntu yapan kadınlarada sinir oluyorum
bulmuşsunuz kocayı susun adamın çıtı çıkmıyor
Otursun ön koltukta yer verseniz ne olacak o yaşlı sizin demeniz lazım anne buyur gel otur diyw
hüsnü kuruntu bunlar
Çok saçma.şöyle boşa kuruntu yapan kadınlarada sinir oluyorum
Otursun ön koltukta yer verseniz ne olacak o yaşlı sizin demeniz lazım anne buyur gel otur diyw
hüsnü kuruntu bunlar
Bulmussunuz kocayi susun ne demek?
Adam senin ne istedigin onemli degil ben istedikten sonra diyor.
Karisi gram umurunda degil. Zorla annesini yanlarina alacak.
Annesi yanlarindayken de karisina kotu davraniyor, disari bile cikamayacaklar.
Ne demek kocayi bulmussunuz susun? Ne kadar zavalli bir bakis acisi.
Konu sahibi size kacinci kez kocaniz size deger vermiyor yaziyorum bilmiyorum. Yine kocisim mukemmel moduna girecekseniz hic kendimi yormayayim.
Neden susuyorsunuz? Istemiyorum annen gelirse evlilik biter diyin.
Ben sadece konuyu okudum yorumların giç birini okumadım.bulmuşsunuz kocayı susun derkende yani adam belliki bazı şeyleri uzatmak istemiyor oyüzden konuşmayalım annem üzülür diyor.Bulmussunuz kocayi susun ne demek?
Konu sahibi size kacinci kez kocaniz size deger vermiyor yaziyorum bilmiyorum. Yine kocisim mukemmel moduna girecekseniz hic kendimi yormayayim.
Çok saçma.şöyle boşa kuruntu yapan kadınlarada sinir oluyorum
hüsnü kuruntu bunlar
yahu 10 nuncu sayfadan sonra dayanamadım okumadım.kadıncağız ön koltuğu sorun etmemiş zaten.
neden herkes o konuya takmış yaa.ben bile delirdim okurken.
dışarıdayken annesi arayınca mekandan dışarı çıkıp konuşan ve annem duymasın üzülür diyen bir koca var.
karısı duymadan sessizce dünkü yerine otur diyen bir koca var.
zaten konu sahibi kadına anne buyur sen öne geç diyormuş.kocasının gözleri anneyi görünce öyle kör ki eşinin bu yaptığını farketmiyor bile.
eğer sorunu kayınvalidesi olsaydı eşimi değil kayınvalide mi boğmak istiyorum olurdu konu başlığı.
bazen gerçekten yazmak için yazanlar oluyor.
Evet sadece ilk konuyu okudum.yorumların hiç birine bakmadım.kırmak değil amacım ama bence gereksiz şetlere takılıyorsunuz boşverin gitsin zaten annesi kısa süreliğine sizde değilmi gitmeyecekmiÖnceki yazdıklarımı okumadınız galiba. Neyse ziyanı yok
suyaren kavinvalidesini bir yil sonra eve getircekmis ve esinin bu konudaki dusuncesinin onun icin hicbir degeri yokmus tamam diyelim simdilik konusmasin annesinin yaninda peki annesini tamamen eve tasidiginda ne olcak omur boyu konusmayacaklarmi basit gibi gorunuyo ama oyle olmayan bi konu benceBen sadece konuyu okudum yorumların giç birini okumadım.bulmuşsunuz kocayı susun derkende yani adam belliki bazı şeyleri uzatmak istemiyor oyüzden konuşmayalım annem üzülür diyor.
ön koltuk davasıda ben olsam önde otursun derim ön koltuk merakı nedir anlayamıyorım.
yorumları okuyamadığım için eğer sizin yqzdığınız gibiyse adam ona tbiki birşey diyemem ama konudan anlasığım kadarıyla adam anneainin yanında pek konuşmak istemiyor bazı şeyleri olsun konuşmasın ne gerek var zaten.
Ya hasretim canım ne demezsinaynen canım.sanırım arkadaş sinek kadar kocaya hasret
ahh sonunda gerçekten anlayan biri. teşekkür ederim.
Bulmussunuz kocayi susun ne demek?
yorumları okumadım dediğiniz için alıntıladımEvet sadece ilk konuyu okudum.yorumların hiç birine bakmadım.kırmak değil amacım ama bence gereksiz şetlere takılıyorsunuz boşverin gitsin zaten annesi kısa süreliğine sizde değilmi gitmeyecekmi
boşverin annesinin yanında önceki şeyleri konuşmak istemiyorsa konuşmasın
Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..
Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
hahah hayır yavrum ya.. olur mu öyle şeyyani sen şimdi benim seni gerçekten anlamadığımı mı ima ettinben beni yok mu sayıyorsun
Durup o km yi okumaya çalıştım iyimi..? Bide zorlanıyorum ama yinede okumaya çalışıyorum.
Tabi ki normal değil. Benim annem nerede olursak aradığında anlatırım ay ne güzel der. Foto çekip atsana der. Eşim mekanı terk ediyor. müzik sesi gitmesin de üzülmesin diye. Hay Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum
Bana cevabinizda ben sorun etmiyorum demissiniz buyuk harflerle yazmissiniz.yukarda altini cizdigim cumle size ait.Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum.Ama dun öne o oturmus belli..koltuk arkaya cekilmis falan..
Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor