Insanlar birbirinden ne çabuk vazgeçer oldu böyle.. Henüz bir yıl olmuş, yaşadığınız güzellikleri hatırlayın. Birlikte kurduğunuz hayalleri anımsayın. Vaktiyle bu insanın nesini sevdiniz bunları da anımsayın.Merhabalar. Bir yıldır evliyim ve eşimi sevgiliyken beğeniyordum fakat sonra beğenmemeye başladım. Eşim benimle aynı boyda, biraz bakımı sevmeyen bir adam olmasına rağmen onunla severek evlendim. Pişmanda olmadım hatta her şey fiziksellik dış görünüş değil diye uzun bir süre o anlamda mutlu oldum. Yüzünde vs bir sıkıntı yok, fakat zaman zaman artan tartışmalar neticesinde neden onunla evlendim diyorum.
Ayrıca entelektüel bir aileden geliyorum eşimin ailesi ve kendisi öyle değilmiş ben de sonradan öğrendim; aslında gün geçtikçe daha fazla şey öğreniyorum ve gözüme batıyor. dağınık olması kendine bakmaması sürekli telefon ile uğraşması ve aşırı agresif olması.. Vs. Psikolojik şiddet yüzünden çift terapistine gidiyoruz oraya gittiğimde bile boşanmak isteği ağır basıyor. Onu sevmiyor değilim severek evlendim ama şimdi bir insanın insanı sevdiği kadar. Arkadaşlığımız çok iyi. Son zamanlarda ona yaklaşmak istemiyorum onu arzulamıyorum. İlk başlarda problem yoktu, ne fiziği ne başka bir şeyi gözüme batmıyordu.
Depresif bir tutumdayım ona karşı. Bu nasıl aşılır? Ailemden uzaktayım bu arada. Tayin sebebiyle. Teşekkür ediyorum. Soran olursa diye belirtiyim zorla evlenmedim onu ben gördüm ben beğendim o da beni. Gayet tutkuludur ilişkimiz fiziksel anlamda ve manevi anlamda ama sonlara doğru biraz kaçma kurtulma isteği oluştu içimde çünkü bazı söylediği yalanlar olmuştu ilişki başında. ufak tefek olmayan. Cinsel anlamda istekliyimdir ama bu durumlardan dolayı mutsuzum. aldatmam onu ayrılırım gerekirse. Beni çok sever çok aşık bir dediğimi iki etmez çok şükür. Ama mutlu değilim psikolog bile çözüm olmuyor sanki. Tekrar teşekkür ediyorum
Her şeyi geçin, belki siz evlilik insanı değilsinizdir.