Eşimi beğenmeme durumu (fiziksel)

hayır hayır benim ailemin maddi durumu iyi ve şehirde yaşıyoruz vs diye (ona göre iyi) ailesinin köyde yaşadığını maddi durumlarını söylemedi. sanırım utanıyordu. yaşı da doğru değildi. bunun gibi bir çok şey. ben ve ailem asla bunları kıstas olarak görmeyiz fakat beni tanımadığı için sevgiliyken tamamen yalanla geçti. ailesi ile tanıştığımda idrak ettim. dediğim gibi benim için bunlar önemli değil hala da değil. ben sanırım yalandan dolayı sarsılan itibarı kafamdan atamıyorum bu yüzden pişmanım evlendiğime.

Bu kadar nasıl gizleyebildi inanın şaşırdım 🤦🏼
Ciddi anlamda çok kaygan bir zemin o zaman. Boşanın diyemem boşanmayında diyemem 🤷‍♀️

İmtihan var imtihan var. :) Ama dediğiniz gibi oldu bittiye gelmiş biraz. Buradaki yazımınızdan kibar ve duygusal biri olduğunuz çıkarımını yaptım. Umarım kendinizi ezdirmezsiniz.
elimden geleni yapıyorum. yaşım küçük değil. bazı şeylere geç kalmak istemem

Bu kadar nasıl gizleyebildi inanın şaşırdım 🤦🏼
Ciddi anlamda çok kaygan bir zemin o zaman. Boşanın diyemem boşanmayında diyemem 🤷‍♀️
benim de aiilemden koptuğum bir zamandı benim de boşluğuma geldi, ayrıca yalanla bu kadar muhattap olmadığım için farkına varmadım. şimdi daha iyi oturuyor kafamda

elimden geleni yapıyorum. yaşım küçük değil. bazı şeylere geç kalmak istemem
Bazı şeylerin geç olması güç olmasından iyidir biliyorsunuz değil mi ? Eğer bazı şeyler diye bahsettiğiniz çocuk gibi bir şeyse inanın adam daha beter olur...

Bazı şeylerin geç olması güç olmasından iyidir biliyorsunuz değil mi ? Eğer bazı şeyler diye bahsettiğiniz çocuk gibi bir şeyse inanın adam daha beter olur...
hayır hayır çocuk düşünmüyorum. geçten kastım hayat geçiyor. zaten ona boşanmak istediğimi söyledim. fakat bilirsiniz onu öz'ü için seviyorum. ve bu süreçte ilerleme kaydetti, ilerleme kaydedemediğimiz tek şey benim hislerimin eskisi gibi olmaması.

hayır hayır çocuk düşünmüyorum. geçten kastım hayat geçiyor. zaten ona boşanmak istediğimi söyledim. fakat bilirsiniz onu öz'ü için seviyorum. ve bu süreçte ilerleme kaydetti, ilerleme kaydedemediğimiz tek şey benim hislerimin eskisi gibi olmaması.
Hayat geçiyor elbet ama güzel geçmesi hepimizin tercihi olur sanırım. İnişler ve çıkışlar olsa bile... Hisleriniz ise normal bence. Güven tek kullanımlık çünkü.

şöyle söyleyeyim ailesinin her şeyi, kendi yaşı vs maddi durumu her şeyi uydurmuş. sevdiği için, onu kabul etmeyeceğim için söylediğini söyledi affettim. sanırım benim hatam affetmek. şu an yalan söylemiyor fakat itibarı sarsıldı gözümde. bu kadar agresifte değildi. evlendikten sonra agresifleşti. velhasıl kelam haklısınız çok teşekkür ediyorum
Olay sadece fiziksel değil sanki, zaten olduğu gibi sevince göbeği, keli, kusurları bile güzel geliyor. Gözünüzden düşmüş, yalanları kendini bitirmiş sanırım, sevmiyorsunuz artık dolayısıyla çekici gelmiyor, cinsellik yaşamak da istemiyorsunuz.

Merhabalar. Bir yıldır evliyim ve eşimi sevgiliyken beğeniyordum fakat sonra beğenmemeye başladım. Eşim benimle aynı boyda, biraz bakımı sevmeyen bir adam olmasına rağmen onunla severek evlendim. Pişmanda olmadım hatta her şey fiziksellik dış görünüş değil diye uzun bir süre o anlamda mutlu oldum. Yüzünde vs bir sıkıntı yok, fakat zaman zaman artan tartışmalar neticesinde neden onunla evlendim diyorum. Yüzüğümü son zamanlarda takmıyorum bazen dışarda.
Ayrıca entelektüel bir aileden geliyorum eşimin ailesi ve kendisi öyle değil aslında gün geçtikçe daha fazla şey gözüme batıyor. dağınık olması kendine bakmaması sürekli telefon ile uğraşması ve agresif olması.. Vs. Çift terapistine gidiyoruz oraya gittiğimde bile boşanıp kurtulsam mı diyorum. Onu sevmiyor değilim severek evlendim ama şimdi bir insanın insanı sevdiği kadar. Son zamanlarda ona yaklaşmak istemiyorum onu arzulamıyorum. İlk başlarda problem yoktu, ne fiziği ne başka bir şeyi gözüme batmıyordu.
Depresif bir tutumdayım. Bu nasıl aşılır? Ailemden uzaktayım bu arada. Tayin sebebiyle. Teşekkür ediyorum. Soran olursa diye belirtiyim zorla evlenmedim onu ben gördüm ben beğendim o da beni. Gayet tutkuludur ilişkimiz fiziksel anlamda ve manevi anlamda ama sonlara doğru biraz kaçma kurtulma isteği oluştu içimde çünkü bazı söylediği yalanlar olmuştu ilişki başında. ufak tefek olmayan. Dün gece ilk defa kendime dokunma isteği geldi onunla bir şey istemediğim için. Ve çok mutsuz oldum. Cinsel anlamda istekliyimdir ama bu durumlardan dolayı mutsuzum. aldatmam onu ayrılırım gerekirse. Beni çok sever çok aşık bir dediğimi iki etmez çok şükür. Ama mutlu değilim psikolog bile çözüm olmuyor sanki. Tekrar teşekkür ediyorum
Seviyorum sevmiyorum diyerek gidiyor konu. En başta çok sevmediğiniz beğenmediğiniz biriyle evlenmişsiniz karşınızda ki insana haksızlık ediyorsunuz bence. Aynı şeyi o sizin için yapsa ne düşünürdünüz peki? Başında bakımı sevmeyen biriymiş zaten. Biraz evliliğe zorlamışsınız kendinizi.

Öyle güzel güncellemişsiniz ki konuyu şuan konuyu okuyan size hak verir. Ama alıntılardaki eski konunuzu okuyan sizi haksız bulur. Ben ilkine göre yorum yapayım. Üzüldüm eşinize. Çok hemde.

şöyle söyleyeyim ailesinin her şeyi, kendi yaşı vs maddi durumu her şeyi uydurmuş. sevdiği için, onu kabul etmeyeceğim için söylediğini söyledi affettim. sanırım benim hatam affetmek. şu an yalan söylemiyor fakat itibarı sarsıldı gözümde. bu kadar agresifte değildi. evlendikten sonra agresifleşti. velhasıl kelam haklısınız çok teşekkür ediyorum
Üniversitedeyken böyle bir sevgilim olmuştu, öğrendikten 15 gün sonra ayrıldım. Taşınacak şey değil, terapi falan işeyaramaz. Bir an önce kurtulun ki kendinize saygınız zedelenmesin.
Dün duygusal boşluk , bugün ise soğuma konusu. Konu açılış mesajı ile arkadan gelen mesajlar birbirinden oldukça farklı.

Umarım yine danışanına ne söyleyeceğini bilemeyen bir sözde psikoloğa yol göstermeye çalışmıyoruzdur.
Ay bir de bu model mi var. Bir yaşıma daha girdim. Kk nelere kadirsin.

Dün duygusal boşluk , bugün ise soğuma konusu. Konu açılış mesajı ile arkadan gelen mesajlar birbirinden oldukça farklı.

Umarım yine danışanına ne söyleyeceğini bilemeyen bir sözde psikoloğa yol göstermeye çalışmıyoruzdur.

Konunun gerçek muhatabı her kimse , sıfır talep ve anlaşmalı boşanmayla 2 tarafında bir an önce özgür kalmasını sağlayacak kadar dürüsttür umarım.
Oha öyle bişey mi oldu?

Ben konuda bir sorun görmedim. Boşanın. Çünkü bence çok da bu durumlara üzülüyor ve düzeltmek istiyor değilsiniz.

Öyle güzel güncellemişsiniz ki konuyu şuan konuyu okuyan size hak verir. Ama alıntılardaki eski konunuzu okuyan sizi haksız bulur. Ben ilkine göre yorum yapayım. Üzüldüm eşinize. Çok hemde.
Eşime üzüldünüz? Bugün ilk yumruğumu yedim:) benim kendimi yanlış ifade etmem beni haksız yapmaz. Başta ifadelerim yanlıştı evet. Çünkü eşime öfkeliydim beni hırpaladığı için ama yine de onu beğenmediğim için sorunu kendimde bulup utanıyordum. Ama ifadelerimi düzelttim daha iyi anlaşılmak için.
Sizin dışınızda Diğer kötü yorumlar için de şunu diyebilirimki kadınların düşmanı yine kadınlar ne üzücü. Kendi başlığıma kendim cevabımı buldum ve boşanıyorum. Çünkü bir erkek kadınına saygısını yitirmişse o erkek kadının gözünde zamanla kusurlu hala geliyor ve siz onu beğenmiyorsunuz. Durum budur.
Zahmet edip yazanlara çok teşekkür ediyorum. Güzel destekleri olanlara da minnettarım.

Eşime üzüldünüz? Bugün ilk yumruğumu yedim:) benim kendimi yanlış ifade etmem beni haksız yapmaz. Başta ifadelerim yanlıştı evet. Çünkü eşime öfkeliydim beni hırpaladığı için ama yine de onu beğenmediğim için sorunu kendimde bulup utanıyordum. Ama ifadelerimi düzelttim daha iyi anlaşılmak için.
Sizin dışınızda Diğer kötü yorumlar için de şunu diyebilirimki kadınların düşmanı yine kadınlar ne üzücü. Kendi başlığıma kendim cevabımı buldum ve boşanıyorum. Çünkü bir erkek kadınına saygısını yitirmişse o erkek kadının gözünde zamanla kusurlu hala geliyor ve siz onu beğenmiyorsunuz. Durum budur.
Zahmet edip yazanlara çok teşekkür ediyorum. Güzel destekleri olanlara da minnettarım.
Kimse sizin eşinizin size söylediği yalanları, tutarsız davranışları haklı görmedi burada. Hele ki uygulanan şiddeti asla haklı görmeyiz. En baştaki üstten bakar tarzda anlatım tarzınızı eleştirdik sadece, yoksa eşinizin yalanlarından bahsettikten sonra siz, hepimizin yorumu farklı oldu. Hakkımızı yemeyin.

Yumruk mu yediniz?? Geçmiş olsun. Elleri kırılsın.

Yalan çift terapisi ile düzelmez demiştik/dedim önceki yorumumda. Zaten boşanmanız hayrınıza olur çünkü eşiniz güvenilmez bir insan dedik. Ama siz tüm bunlardan daha sonraları bahsedip, en başta ailem kitap okuyor elit insanlarız, mankenlik yaptım eşim yanıma yakışmıyor tarzı cümleler kurunca insanlar ister istemez anlatım dilinizi itici buldu. Yoksa dediğim gibi konunuza öncelikle bu sorunları yazsaydınız , burada bir Allahın kulu eşinizi desteklemezdi. Ama siz yorumlarda bahsettiniz bunlardan. Yalanın, şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Asla.

Çok üzüldüm yaşadığınıza, darp raporu almışsınızdır umarım. İnşallah o adamdan çabucak kurtulursunuz. 😔

Şiddete gider iş demiştim maalesef doğru çıkmış. Çok yazık...

Kendinizi ifade edemeyen sizsiniz. Sonra konunuzu tamamen farklı şekle getiren sizsiniz. Kendini ifade edemeyen yanlış anlaşılır kusura bakmayın. Müneccim değiliz biz. Ayrıca bu kadar 2 farklı konu yazılınca da inandırıcı olmuyor. Ne zaman tepkiler oluyor bir anda konu düzenlenip karşı tarafı suçlayacak hale geliyor. Birde hemen kadın düşmanı oluyoruz. Ne üzücüler falan havada dolaşıyor. Birçok kişiye destek de olunuyor burada kendisine destek olunmayan karşı tarafa pislik atacağına önce kendi pis niyetlerini sorgulasın bence. Kimse kocanıza haklı demedi. Ama böyle iğrenç düşünen bir karısı olmasına üzüldü. Şiddeti de nereden bilebilirizz? Sanki her şeyi biliyormuş da yine de sizi haksız bulmuşuz gibi saçma yorumlar yapmayın.

Ufka bir not konuyu düzenleyince o korkunç düşünceleriniz değişmiyor. Gerçekten mide bulandırıcı çünkü. Bunu başkasının kocası yapınca nasıl iğreniyorsak kadın yapıncada iğrenç oluyor. Konusunu düzenleyen hemen kendini temiz sanıyor. Eski konusu başkasına ait de sadece yenisi ona ait sanki. Kodun kodunun doşmonuuuu

Son düzenleme:
X